L’horòscop setmanal del 9 al 15 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 9 al 15 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Cupido està una mica boig amb el nadiu d'Àries. La conseqüència d'això? Principalment, una atracció irrefrenable cap a una persona que no et cau bé. T’irrita però t’encisarà.

Hi haurà algunes complicacions en la família per assumptes d'herències i llegats. No és fàcil posar-vos a tots d’acord, però aconseguireu un enteniment, si cadascun cedeix una mica.

No et sentis indestructible ni afirmis que hi ha malalties que a tu no et podrien fer mal per ser d'una determinada classe social o gènere, fins i tot.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Saps que aquesta setmana seràs realment atractiu? Cuida una mica la teva imatge, projecta el que consideres la teva millor qualitat i atreveix-te a seduir a qui et vingui de gust.

El teu punt fort és tractar amb equips de treball. Coordinar, dirigir. Això té coses positives i negatives, perquè si la teva feina no consisteix a liderar un grup, pot ser que sorgeixin gelosia i enveges per part de qui realment té aquesta funció.

Els metges no seran els teus millors amics, les valoracions que et donen et semblaran inexactes. Prova llavors a demanar una segona opinió.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En el teu cor només hi ha cabuda per al Sol i els bons sentiments. No et ve de gust quedar-te en el fang entre laments, que és l'actitud més còmoda. A qualsevol cosa li veuràs el costat brillant.

La transparència impera en la teva vida. No et ve de gust ocultar ni les bones ni les males notícies que concerneixen la teva economia o la teva professió.

Controla l'ús del teu telèfon mòbil, tens certa dependència d'ell. Dediques més atenció a les persones que estan en les xarxes socials que als qui estan prenent-se un cafè amb tu.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els cors són molt sensibles, i per això, a Cranc qualsevol cosa li pot fer plorar aquesta setmana que ens trasllada a l'equador del mes. Els teus sentiments afloren, i si no els mesures una mica, la teva parella acabarà saturada de tu.

La teva ment està oberta al canvi i a l'evolució, fins i tot tindràs capacitat d'adaptació davant els maldecaps econòmics. Deixes enrere la por i no deixes que els dubtes congelin la teva capacitat per actuar.

El teu to de salut és molt positiu, tindràs energies per afrontar qualsevol repte que se’t posi al davant.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sentiràs un impuls que et fa veure més el que manca que el que tens. És possible que et fixis en detalls minuciosos. Si la teva actitud crítica persisteix, Lleó, els teus éssers estimats fugiran de la teva presència durant els primers dies de la setmana.

Clar que seria excel·lent que tot flueixi i les respostes a les teves peticions fossin immediates, però no és possible resoldre això al teu ritme quan hi ha altres interessats involucrats.

La salut no és un problema durant aquesta setmana. És que gràcies a les rutines d'exercici i alguns canvis en la teva dieta, començaràs a sentir-te millor.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sospitaràs de tothom, veuràs traïcions a tot arreu. I és que en la predicció setmanal es veu certa gelosia i malestar en l'àrea de l'amor. Voldràs donar-li espai a la teva parella, però d'altra banda, no veuràs amb bons ulls que tingui amistats noves.

Per guanyar diners apartar la maleïda timidesa, sobretot si et dediques a negocis on hi ha un tracte directe amb clients.

El problema més gros de Verge serà la memòria, recorda no deixar-te les claus dins de casa o hauràs de pagar un manyà.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana Balança prepara't per viure moments realment intensos en el terreny de les relacions amoroses. Tot allò que tenies per cert i inamovible s'ensorrarà. Una nova forma de veure i sentir les relacions arriba a la teva vida.

En relació a l'economia, l'horòscop setmanal prediu moments una mica inestables a principis de setmana.

Quant a la salut física, la predicció setmanal de Balança duu bones notícies. Serà una setmana molt positiva en matèria de salut. Deuran també invertir més temps en la cura de si mateixos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva capacitat per a transmetre emocions i sentiments està esbiaixada. Et penediràs d’enviar algun que un altre missatge amb el mòbil o pots cometre la imprudència d'enviar un t’estimo o una foto pujada de to a algú que no procedeix. No seran els teus dies més discrets.

Tindràs bona sort aquesta setmana en el fet relacionat amb concursos i competicions. Demostrar la teva vàlua i les teves capacitats estarà protegit.

Alguns per fi es decidirà fer ús del carnet d'un club esportiu que mai visiten o al gimnàs al qual es van apuntar a començaments d’any.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta segona setmana de setembre, la predicció per Sagitari duu millors notícies. Els primers dies de la setmana, les coses encara aniran bastant a poc a poc, però alguna cosa es desbloquejarà a mitjan setmana i tot començarà a fluir.

Professionalment, la setmana arrencarà amb molt bones notícies en l'àmbit laboral. Rebràs el reconeixement que mereixies per la teva extraordinària tasca en forma d'un ascens o augment de sou.

La teva salut Sagitari viurà alguns canvis aquesta setmana. Començaràs amb alguns problemes inflamatoris i del sistema immunològic. En l’àmbit emocional, evita la negativitat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El contacte amb el teu món emocional podria resultar-te dolorós. No es tracta d’una cosa que et resulti còmode, la teva energia astral t'empeny a qüestions pràctiques i materials. És temps de canviar les formes d'afrontar els teus assumptes laborals.

Existeixen moltes innovacions en les tecnologies i les maneres de processar la informació que requereixen una nova mirada. Cerca capacitar-te.

Les cordes vocals i la gola són la zona del cos que es veurà més afectada pel cansament i l'estrès. Escriu un diari íntim per alliberar aquests pensaments que et sobrecarreguen.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana Aquari t'espera molt treball en relació amb les teves relacions amoroses. Els primers dies de la setmana hauràs de fer un balanç de tot allò que desitges canviar per a millorar aquest aspecte tan important de la teva vida.

Econòmicament, els astres prediuen per als Aquari una setmana bastant positiva. En l’àmbit laboral, hi haurà canvis.

Físicament la predicció setmanal és bona per als nadius d'aquest signe. Patiran alguna petita molèstia cap a mitjan setmana, però això no influirà de manera considerable en l'acompliment de les seves rutines diàries.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El ressentiment per les ferides del passat podria malmetre la teva relació i fer-te perdre la comprensió del que et diuen. És millor que prenguis distància.

Aquesta setmana es presenten experiències que et faran experimentar un aprenentatge important en relació al rol que compleixes en la societat i en el teu cercle professional.

És temps de baixar la teva velocitat, de descansar la teva ment i no deixar-te portar per estats d'ansietat que produeixen tants malestars en el teu organisme.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari