L’horòscop setmanal del 9 al 15 de desembre

language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les il·lusions dins de la parella han d'estar en constant activació. No et creguis que per tenir una bona relació ara mateix amb el teu cònjuge pots encreuar-te de braços a contemplar com de bonica és la vida.

Si t'han fet promeses, demana al teu interlocutor que les compleixi, perquè les mateixes no paguen factures ni omplen la teva nevera.

Els astres et recomanen activitats suaus i aeròbiques per estar en forma, i també, que siguis una mica més generós amb els qui no tenen les mateixes capacitats que tu.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor, hauràs d'aprendre a escoltar abans de parlar, a deixar que cadascú s'expressi com vulgui i no jutjar a la teva parella des d'un punt de vista estricte i gairebé tirà. És important que li facis recordar per què et va triar com a company de vida, què és el que va fer que s'enamorés de tu.

Tindràs ganes de mudar-te, d'emprendre una carrera professional en altres ciutats. T'atreviries a fer aquest pas o et limitaràs a somiar despert?

Si passes molt temps davant l'ordinador, controla la qualitat de la teva vista.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El dimecres es dóna la lluna plena en el teu signe i això no fa més que augmentar els conflictes i fer sortir a la llum en les teves necessitats. La teva emotivitat i les sensacions es posen en relleu i seràs posat a prova.

No és una bona setmana per a canviar d'ocupació però si ho és per a connectar amb clients del passat. Els negocis que hagin quedat sense acabar troben sortides aquest divendres o dissabte.

Cuida la teva alimentació i gestiona la teva ansietat. La sal i una irritabilitat constant poden ser molt dolentes per a la teva tensió arterial.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Amb el Nadal et poses sensible, trobes a faltar als que ja no estan i comprens que la vida passa ràpidament , i que qualsevol dia és bon moment per a l'expressió dels sentiments. Que cal dir-se més t'estimo i d a algú.

Fes intercanvi de béns i serveis, per mantenir sanejats els teus comptes. Et pot semblar una mica del passat, però no tot en aquesta vida ha de pagar-se amb diners.

Cuida més la teva gola, sobretot si tens una professió en la qual la teva veu tingui un paper elemental.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs discussions de parella per no ser flexible amb els teus plans i idees. Els astres et conviden a reflexionar, has posat tot el teu amor i obstinació que la teva relació no s'estanqui? El solter no trobarà l'amor, i per a suportar la pena, s'envoltarà de bons amics.

A la feina, el clima tibant propiciarà que acabis barallant-te amb algun company. Posaràs més atenció en les teves compres d'alimentació intentant estalviar al màxim.

La teva salut serà en bona general, si fas exercici on et moguis a ritme de la música i evites els aliments amb molt de greix.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El balanç d'aquesta setmana et genera un saldo positiu en assumptes del cor. Saps com aprofitar cada oportunitat per a estar més prop de l'absoluta felicitat, i tornes alegria qualsevol circumstància que per a uns altres seria, com menys, de color gris.

La teva cartera té vida pròpia, surt de la teva butxaca i gasta els seus estalvis gairebé sense que t'adonis. Has de reaccionar aviat abans que el consumisme típic del Nadal t'atrapi i faci destrosses en els teus estalvis.

En la teva dieta inclou més verdures de fulla ampla, que t'ajudaran a tenir un millor trànsit intestinal.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció amorosa per als nadius de Balança aquesta setmana parla de la necessitat de compartir més temps amb els éssers estimats. També és probable que sentis una mica de frustració per què les coses no succeeixen com tu esperaves.

Respecte a la teva economia, noves fonts d'ingressos estan disponibles per a tu. Aquests diners vindran a través d'un grup de persones, siguin familiars o una organització de negocis.

La predicció per a la teva salut augura una situació de punt mort. Tret que prenguis les regnes, la teva salut no millorarà.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva irritabilitat i la teva manera de procedir una cosa salvatge i desconsiderada podrien ficar-te en problemes. Ets una persona molt amorosa, no obstant això la influència de Mart en el teu signe impulsa que et manifestis mitjançant expressions una mica brusques i agressives.

Cap al cap de setmana la calma i la tranquil·litat plena el teu cor. A mitjan setmana és possible concretar la signatura de contractes, tancament d'acords fins i tot cobraments de pagues que estaves esperant.

La teva salut és òptima, seràs conscient de la necessitat d'equilibrar les teves emocions perquè el benestar sigui complet.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a aquesta setmana en l'amor Sagitari no és gens bona. Hi haurà malentesos, gelosia i falta de comunicació. Només a final de setmana aconseguiràs revertir la situació posant de la teva part una actitud respectuosa i comprensiva.

D'altra banda, quant a la teva economia, aquesta setmana tendiràs a l'estalvi, perquè s'aveïna una important despesa. Professionalment rebràs el reconeixement que mereixes, i quant a la teva salut, serà una setmana on els nervis seran els protagonistes.

Físicament et trobaràs bé, però necessites un període de desconnexió per a relaxar la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

A la fi has comprès una lliçó que més enllà de l'amargor t'ha connectat amb l'amor propi i això atreu molt amor del teu entorn. Si estàs en parella, la lluna en bon estat còsmic t'ajudarà a reparar algunes desavinences.

Podràs començar projectes intel·lectuals, planificació de viatges i moviments agosarats amb major confiança que tot sigui òptim per a tu. El dimecres es donarà la lluna plena en la teva zona del treball i el servei i pot ser que necessitis reprendre idees de canvi que estaves gestant des de fa uns mesos.

La teva salut travessa un moment excel·lent.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'aquesta setmana per als Aquari en l'amor, comença amb una situació en la qual els nadius del signe s'estan guanyant el rebuig dels seus éssers estimats. La teva actitud d'emprenyar en lloc d'expressar els que sents, no et portarà a bon port.

Quant a la teva situació econòmica aquesta setmana, els Astres prediuen un cop de sort a principis de setmana. Tot indica que podràs guanyar diners gràcies a la teva intuïció.

Referent a la salut, et sentiràs amb bastant manca d'energia. Posa-hi remei.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podràs convèncer amb paraules sobre qualsevol cosa. Pots utilitzar aquest do per recuperar a una ex-parella o conquistar cors. Et trobaràs amb la temptació de ser infidel. Medita bé la teva decisió, Peixos.

Setmana propícia per expandir el teu projecte o negoci en l'àmbit internacional. Voldràs aparentar que tens una vida de luxe. Recorda que d'aparences no es menja.

El teu cos et demanarà que l'acaronis més. Sempre que puguis, dóna't un bany amb aigua temperada, aromes, flors i sals. Envolta't de veles i escolta música amb freqüències altes per elevar la teva vibració.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari