L’horòscop setmanal del 8 al 14 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 8 al 14 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva tranquil·litat personal serà la teva prioritat com a part de la seva vida amorosa social. Estaràs disposat a fer-te indispensable per als qui t'envolten i et donaran el reconeixement que esperes.

Concentra't en les teves prioritats financeres relacionades amb la llar, és hora d'avançar cap a aquests objectius.

L'estrès pot aparèixer, si omples la teva agenda d'esdeveniments i compromisos que se superposen els uns amb els altres. Comprova bé els dies i les hores, perquè no podràs estar en dos llocs diferents a la vegada, com és lògic.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El to general per a aquesta nova setmana de juliol és que estiguis més a la defensiva de l'habitual. No et barallis amb ningú i treballa l'harmonia interior. Una història d'amor naixent s'està tornant oficial.

El cel i els seus astres t'ensenyen a buscar gangues i en aquest joc ets molt bo. A més, una situació totalment inesperada et farà guanyar diners, obtindràs un benefici curiós.

És un gran període per posar la teva energia en la teva vida diària i millorar la qualitat d'aquesta.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Durant aquesta setmana et sentiràs una mica més afectuós, però també hi haurà espai per a les discussions amb la teva parella. I és que tots dos teniu una forma de pensar totalment diferent.

Sortiràs de la feina de mal humor, i fins i tot hauràs de mossegar-te la llengua per no opinar. Per molt que ho intentes, ningú s'adona de la necessitat de modernitzar la companyia.

Has d'allunyar certs fantasmes del passat que et persegueixen. Aprofita per  fer la motxilla i anar-te a un lloc apartat on puguis descansar i respirar aire fresc.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Expressar els seus sentiments i provocar confidències tendres és una de les teves màximes prioritats pels pròxims dies.

És probable que la teva jerarquia de prioritats (o les teves circumstàncies personals i familiars) et convidin a realitzar alguns canvis substancials en relació amb els diners.  Escolta els consells i recorda les teves pròpies experiències.

Et trobes en un cicle en el qual la bona voluntat estarà a flor de pell i podràs tancar la porta a hàbits que et fan mal, com per exemple el tabac. Si parlem de coses més fortes, a més, faria falta l'ajuda d'un professional.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La realitat quotidiana moltes vegades porta disconformitat i petites picabaralles dins de la parella. Per això no has de deixar de valorar el que teniu junts, aquests moments bells on compartiu idees i us divertiu.

Hi ha molta energia planetària que agilita i porta molt moviment per als nadius de Lleó. És una setmana de sort, en la qual si ho desitges, pots prendre impuls.

El descans té més importància en la teva vida del que tu pots imaginar, afecta la teva salut i el teu ànim. Dorm més.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'espera una setmana de molts alts i baixos pel que fa a l'amor. Hi ha certs detalls del teu passat que la teva parella no passa per alt.

Quan fas una previsió de despeses setmanals, gairebé sempre t'acabes quedant curt. Gairebé sempre sorgeix un imprevist que altera el teu pressupost. Hauràs d'aportar diners per a un regal d'aniversari.

Quan has de fer una petita obra a la teva casa gairebé sempre acabes molt cansat, i això que realitzes bastant exercici. No li dediquis tant temps a l'ús de les noves tecnologies.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La setmana es presenta amb molts aspectes positius per als nadius de Balança en l'amor. A principis de setmana, dependrà de tu i la teva disposició per apropar-te a la teva parella, el resultat dels esdeveniments.

L'economia també es veurà influenciada de manera positiva per les influències planetàries benèvoles. Podràs assessorar-te en assumptes financers per dur a terme certs canvis necessaris.

La teva salut física serà bona, excepte per una molèstia muscular que apareixerà a mitjan setmana en la zona de les espatlles i el coll. No deixis que l'estrès t'afecti.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Seràs un pacificador efectiu en l'amor. Gràcies a la teva visió objectiva de la situació podràs fer que el teu romanç no acabi malament per alguns punts que estan poc clars.

Tens més treball del que podries esperar.  Com a conseqüència d'això, aquesta setmana de juliol, Escorpí, hauràs de lluitar amb imprevistos que t'afecten directament o no.

Voldràs abandonar tots els teus hàbits positius, ja que el camí dolent és més fàcil i divertit. Sigues fort i sigues neutral.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

T'espera una setmana molt intensa en el terreny amorós, no només perquè viuràs moments molt positius, sinó també perquè descobriràs nous aspectes de la teva parella que no coneixies.

Hi haurà canvis i seran per a millor. Bona setmana en general per als autònoms, i tot el que tingui a veure amb negocis propis, tant si ja estan en marxa, com si comencen ara.

Pel que fa a la salut, serà una setmana marcada principalment per molèsties en les extremitats, així com algun problema de circulació. L'exercici regular i l'alimentació adequada seran importants.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Voldries que les teves eleccions coincidissin amb les de la teva parella, o almenys seria fantàstic ser comprès. Els astres estan entossudits que la discòrdia sigui la propietària de la situació.

L'energia dels eclipsis ha deixat en la teva àrea astral molta tensió i això no passarà desapercebut per a tu. Tens moltes eleccions a fer.

Hi ha elements que surten de la teva vida i uns altres que entren. És hora de prendre contacte amb les veritables necessitats del teu cos. No tot és menjar, dormir i prendre un bany.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta segona setmana de juliol et porta novetats importants en els assumptes del cor. De fet, pot ser que la teva vida prengui un nou rumb, potser no com esperaves, però sí per a millor, això és alguna cosa que veuràs amb el temps.

Setmana en general, amb alts i baixos econòmics, però que arribaran a la seva fi de manera positiva. Tot el que facis aquests dies per millorar els teus ingressos tindrà els seus fruits en un futur pròxim.

Recorre a teràpies alternatives per cuidar el teu cos i la teva ment, evita en la mesura que sigui possible automedicar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pots dirigir-te amb confiança i alegria a l’objectiu de comprometre't en una relació. Els avenços són evidents. Els nadius que es trobin sense cap compromís, que estiguin atents el divendres, ja que apareixen oportunitats impensades en el camp de les relacions amoroses.

Quan es cometen errors i es persisteix en l'actitud d'ignorar-los sense reparar el que no ha estat correcte, tard o d'hora es paguen les conseqüències. Però no oblidis sentir orgull i alegria quan fas les coses bé.

En començar la setmana, els planetes mostren tendències a intoxicacions alimentàries i infeccions intestinals.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari