La predicció setmanal del 8 al 14 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La segona setmana d'abril pot tenir cert risc per als Àries emparellats, ja que la rutina es pot presentar per sorpresa i assentar-se a la relació. D'altra banda, les reunions dels solters resultaran interessants però predictibles, que poden descobrir a la persona dels seus somnis.

Molts nadius d'Àries poden trobar un nou treball, encara que no serà amb tantes hores ni diners com haguessis anhelat.

Arribaran propostes (més d'una) per a millorar certs aspectes de la teva salut, i més et valdria acceptar els consells que et donin.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb una imaginació desbordant, molts nadius de Taure aconseguiran introduir alguna petita fantasia en la seva relació conjugal. Per als solters, Venus ajudarà en el coqueteig, especialment si aquest té lloc en actes socials.

No siguis massa exigent o massa crític amb aquells que estan a les teves ordres, o corres cert risc de rebel·lió.

Segueix les teves inspiracions i dedica, cada dia, una mica del teu temps lliure a llegir bons llibres o pensar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Durant aquesta setmana evita la confrontació amb la teva parella. D'una simple discussió poden saltar espurnes, un fet que, amb el temps, originaria un incendi. Procura portar una vida el més independent possible.

Hauries de prestar-li més atenció a la teva família, ja que estàs gastant massa diners últimament i en moltes ocasions et veus obligat a sol·licitar-los diners. No evitis el pagament de certs impostos.

Les preocupacions del treball et faran sofrir un gran cansament mental. Petits detalls són els que donen la felicitat, com fer una passejada o conduir el teu cotxe.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Per a les parelles, l'horòscop apunta que les estrelles et recompensaran amb un període de delit matrimonial. No hi ha grans canvis en la vida amorosa dels solters, la veritat, encara que viuran bons moments.

Financerament, els teus projectes seran bastant satisfactoris, encara que has de saber com evitar ser devorat per una ambició excessiva; especial compte a l'hora d'apostar en jocs d'atzar, avui no és un bon dia per fer-ho!

La configuració astral d'aquesta setmana convida a imposar un cert rigor i una certa disciplina alimentària perquè la teva salut millori.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És definitiu. Arriba un romanç. Aquest amor que sents és el que perdurarà i obrirà els teus sentits a l'èxtasi. El teu fals orgull moltes vegades et fa maltractar als qui s'oposen al teu punt de vista, però aprendràs a deixar aquest sentiment a un costat.

Estàs rebent l'ajuda dels astres perquè puguis portar endavant canvis favorables en el terreny professional. Qualsevol esforç que realitzis tindrà una recompensa.

Si no vols passar un mal moment i sentir la teva energia vital disminuïda, para esment als teus límits. Per cada excés pagues un preu.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les ganes d'agradar a tothom farà que t'acostis a qualsevol persona, sense preocupar-te de res. Pot ser que aquest excés de confiança et faci caure en algun lloc perillós.

Comproves com molts companys del treball, sense tenir la teva formació, aconsegueixen guanyar més diners que tu. Aprofita aquest dia per a reflexionar, ja que fluiran les idees sense control.

Les males vibracions dels astres impediran que puguis millorar de les malalties que pateixes. A vegades penses que tot es cura amb el temps i estàs equivocat. Aprendràs molt amb vista al futur.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

A mesura que avancin els dies, aniràs evolucionant cap a un estat contemplatiu de l'amor, que et servirà per reflexionar i explorar noves necessitats.

En el treball, has de superar les adversitats acudint a la feina amb una mentalitat positiva. Les opinions dels altres poden ajudar-te a millorar els teus resultats, però has d'estar disposat a escoltar.

Aquests dies seran també ideals per a l'evolució del teu 'jo interior' a través del coneixement d'activitats com la meditació i la relaxació.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Es garanteix una excel·lent complicitat amb la teva parella, alguna cosa que pot fer, fins i tot, que els teus fills o uns altres familiars se sentin desplaçats. Sigues curós amb aquest assumpte, d'acord?

Hauràs d'espavilar-te i posar el focus de la teva atenció en la teva situació material, analitzant els teus comptes com si fossis un inspector d'Hisenda. Les inversions a curt termini seran les més lucratives.

En la salut, podràs configurar projectes de llarga durada, sobretot si van vinculats a la pèrdua de pes o a deixar hàbits com el tabac. Per exemple, pots establir relacions contínues en matèries esportives.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana, Sagitari, et convertiràs en un imant que atraurà l'interès de tots aquells que t'envolten. Tant si estàs en parella, com si no, se t'acostaran persones atretes per la lluentor que estàs emanant aquests dies.

La teva economia està passant per un bon moment, per la qual cosa la tònica general per aquesta setmana serà la tranquil·litat financera. Aprofita aquesta bonança econòmica per a invertir en el teu futur.

La teva bona energia física i mental no ha de fer que t'oblidis de continuar treballant el teu 'jo intern'.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et lliures al desconegut, a no tenir tot sota el teu control, veuràs que la vida s'ocupa de resoldre-ho tot. De cara al cap de setmana l'amor t'agafarà per sorpresa. Estàs a punt de començar una relació important.

Saturn et convida a desenvolupar totes les teves habilitats i a mostrar al món com de responsable i eficient pots ser quan se t'atorga confiança i es valora el que fas.

Aconseguiràs acabar les teves jornades esgotat, de tant contenir el plor o l'enuig. No és possible que la teva rigidesa passi sense deixar marca al teu organisme. Busca ajuda.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les relacions amoroses durant aquesta setmana seran una mica complicades per als Aquari. Viuràs moments de tensió ocasionats per l'estrès de la teva parella, així que utilitza tota la teva força interna per evitar caure en les provocacions.

És una setmana molt activa en matèria econòmica, et proposaran nous projectes i apareixeran oportunitats per a fer diners. Estudia bé les possibilitats i rebutja tot allò que no et transmeti confiança.

Cuida't de no malgastar energia en coses que no valen la pena. L'excés de distracció t'aparta del contacte amb el teu 'jo intern'.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquells que estiguin en parella hauran de tenir especial cura, ja que els astres influeixen de manera molt negativa en les qüestions de l'amor. Enamorar-se pot ser quelcom difícil per a tu. La vida pot resultar desesperant si et deixes portar per les obsessions i els pensaments recurrents.

Tens per davant situacions avantatjoses per a tu, Peix. Pots fer passos que et portin a conquistar la teva meta més preuada.

La vitalitat es veurà una miqueta afectada pels alineaments planetaris. Podries estar patint certa feblesa o dificultat a l'hora de recuperar la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari