L’horòscop setmanal del 7 al 13 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest setmana, del 7 al 13 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les influències astrals d'Àries són potents aquesta setmana, i en certa manera, t'arrosseguen a treure el teu perfil més egocèntric, gairebé possessiu. Hi haurà moments en els quals el riure estarà assegurat, però també hi haurà algun episodi de guerres o drames.

En les compres quotidianes sigues llest, dirigeix-te als productes que realment són necessaris, evita antulls o luxes, i opta per marques blanques en lloc de per primeres marques. Així aconseguiràs estalviar.

Has estat fent dieta o un entrenament específic per a millorar el teu cos? Els elogis, llavors, no trigaran a arribar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La confiança en tu mateix aquests dies que tens al davant es nota en l'ambient. Dirigeixes amb mà destra els problemes de parella, i cerques la calma i l'estabilitat.

Si penses una mica, acabaràs trobant noves fórmules per alleugerir les càrregues econòmiques.  La venda d'articles en botigues de segona mà podria ser una bona solució, o potser fer hores extres a la feina.

Físicament estaràs bé, però evita les activitats d'alt rendiment i controla millor les teves hores de son.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et trobes al capdavant d'una setmana plena de blancs i negres i hauràs de treure el millor de tu per trobar l'equilibri. La teva parella t'estima, però no evita discutir amb tu, treure’t de polleguera. Desperta dimonis interns que ni sabies que residien en tu.

La teva economia s'ha d'estabilitzar catalogant els teus desitjos i capritxos per ordre de prioritat.

Cerca perquè temps per descansar psicològicament, quan comencis a notar-te aclaparat pren-te un parèntesi i defineix de nou les teves estratègies vinculades a la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sense adonar-te el teu món evoluciona i es capgira. Arribarà una persona que et farà sentir papallones en l'estómac, et farà viure emocionants aventures i omplirà el teu dia a dia d'esperança i de màgia.

L'educació serà la millor clau per obrir les portes de l'èxit en aquesta setmana que davant teu apareix. Alguns acords que estan pendents de tancar-se et faran perdre la paciència, però treu, llavors, la teva vena diplomàtica.

En la salut no hi ha novetats, sabràs administrar les teves energies, i com a màxim t'enfrontaràs a algun mal de cap lleu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Demostraràs tot el teu amor a la teva parella o fills i t'esforçaràs a pensar plans creatius i divertits amb els quals gaudir en família. Venus aportarà una empenta d'autoestima i sensualitat als solters que atrauran possibles pretendents.

Aquesta setmana és perfecta per organitzar els teus ingressos i despeses.  L'energia extra de la Lluna plena farà que provis noves estratègies per trobar feina.

La mandra amb la qual comences la setmana es convertirà en vitalitat a mesura que passin els dies. Crear rutines equilibrades d'exercici i alimentació serà genial per a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens ganes de donar missatges positius a tothom, especialment a la teva família i a la teva parella. Vols que no se centrin en les parts més fosques de la vida, que es quedin amb la llum i la calor que irradies.

L'àmbit laboral podria semblar un camp de mines, en el qual si fas un pas en fals, els conflictes acabaran per explotar.

Sigues acurat i evita costi el que costi estar en el centre de les baralles. Que la teva bàscula no marqui més quilos de l'adequat està a la teva mà. Controla la teva golafreria.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal de Balança porta novetats i canvis per als nadius del signe. D'una banda, i a principis de setmana, hi haurà molt moviment sexual, així com aventures amoroses, tant per als solters, com aquells que estiguin en una relació.

També hauràs de fer front a molta de paperassa o tràmits relacionats amb els diners. Tingues paciència.

La salut durant aquesta setmana començarà amb una marcada tendència cap a l'estrès. D'altra banda, aquesta setmana els nadius de Balança hauran d'afrontar sí o sí, una situació que els atemoreix.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per què no fas més cas al que diu el teu cor? Et mostres tímid perquè no vols manifestar aquells sentiments que realment tens. Allibera el teu esperit i dona el teu amor a qui vulguis.

Estàs una mica dramàtic en l'àmbit laboral, sobretot si has muntat una empresa i de moment les coses no marxen segons les teves previsions. En lloc de plorar, empra aquest temps a buscar nous enfocaments per a aconseguir vendes.

La teva força de voluntat és meravellosa i si vols, podries deixar l'hàbit del tabac, o qualsevol altre que taqui el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari aquesta setmana d'octubre es presenta molt, molt positiva. Durant tota la setmana, l'amor brillarà amb força en les relacions. Tant si estàs en parella, com si estàs solter, gaudiràs d'una estupenda setmana en assumptes amorosos.

En matèria econòmica, començaràs la setmana gastant més de l'habitual, no obstant això, això no perjudicarà la teva estabilitat financera.

La salut de Sagitari per a aquesta setmana sofrirà alguna que una altra petita molèstia. No obstant això, aquest fet passarà aviat i comptaran amb les forces físiques suficients per gaudir de la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Des del dilluns gràcies als efluvis astrals et prendràs els teus assumptes romàntics amb més flexibilitat. S'acaba el drama, Capricorn. La vida és curta i tu ho saps millor que ningú.

Durant aquesta setmana tots els assumptes materials semblen organitzar-se. Aquells temes que estas esperant que es resolguin des de fa temps arriben a una conclusió.

La teva salut és bona en general. El problema pot donar-se quan intentes copiar models de perfecció aliens a la teva realitat. El teu cos és el teu temple i mereix totes les teves cures.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari en l'amor augura una setmana plena de vivències positives i grans lliçons. D'una banda, els que estiguin en parella, podran gaudir de grans moments romàntics si són capaços de mostrar-se el seu costat més afectuós.

Tenint un millor control de les despeses i ingressos, i amb els consells d'una persona amb experiència en matèria financera, la teva economia aquesta setmana serà bastant bona.

Quant a la salut, la predicció de l'horòscop per aquesta setmana, t'adverteix d'alguns problemes en l'aparell digestiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aquesta setmana tindràs diverses discussions i enfrontaments amb la teva parella. Hauràs de prendre una decisió: acabar amb la relació o intentar transformar-la per ser més feliços. Si estàs solter, lamentablement els astres no afavoriran les relacions que comencin aquests dies.

En el terreny econòmic et sentiràs satisfet amb allò que posseeixes. Si tens ocupació, et qüestionaràs si de debò és la teva vocació. I si cerques feina, aquesta setmana podràs convèncer a qualsevol empresa que et contracti.

Els pensaments recurrents et portaran a tenir maldecaps i fins i tot insomni. Vigila els teus somnis, han de dir-te alguna cosa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari