La predicció setmanal del 6 de maig al 12 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs més romàntic que mai aquesta setmana de maig que comença per a tu. Encara que hi hagi dificultats i pedres en el teu camí, seràs fort per no deixar de somriure

Des del dilluns podràs realitzar transaccions de béns immobiliaris, garantir el teu futur d'alguna manera, o fins i tot, començar a estalviar de cara a una futura jubilació.

Vigila amb l'abús de menjars saborosos però que són greixosos.  Ompliràs abans els teus ulls que l'estómac i les racions poden ser més grans del que el teu organisme necessita.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Naixeran en tu ganes de fer coses en soledat, sense donar explicacions. No és exactament llibertat el que la teva ment i el teu cos reclamen, però sí una mica més d'espai.

Amb la benedicció de les estrelles, els teus projectes professionals actuals tindran una bona oportunitat de triomfar en les millors condicions.

Pots aprofitar aquesta setmana, dominada per la Lluna i el bon ànim que t’aporta, per tornar a connectar els enllaços que has descuidat una mica últimament. Retorna aquestes trucades pendents, queda amb els teus amics, sigues un ésser social.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tens una mica oblidat als teus amics, sempre que et truquen els evites amb alguna excusa. Els Bessons solters procuren cuidar una mica més la seva imatge, possiblement perquè els atreu algú.

Estàs involucrat en un negoci fa temps que és deficitari, però no vols deixar-ho fins a saldar els deutes. Ara mateix et convé més buscar-te una feina per compte d'altri.

Hi ha certes persones que resulten tòxiques, que sempre estan parlant de penúries i que poden arribar a contagiar-te el seu pessimisme. Busca una activitat entretinguda per quan surtis de l'oficina.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Intentaràs que l'amor flueixi al teu voltant. Intentaràs ficar-te en la pell de la teva parella i de totes les persones a les quals tens afecte, però et pots oblidar de la teva pròpia individualitat.

És a la feina on Júpiter posarà el centre d'atenció, intentant que creixis. Si el teu negoci o projecte personal ja està ben establert, pots llançar-te a projectes més avantguardistes!

No tindràs fatiga física, seràs capaç d'esforços sostinguts i fins i tot violents. Això et serà d'utilitat, si has d’afrontar qualsevol competició esportiva.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si ets dels nadius que estan començant una relació estaràs tocant el cel amb les mans. L'amor ha de ser lliure de manifestar-se sense pressions ni dificultats. Dona’t temps, Lleó. No sents la veritat en el teu interior?

Aquesta setmana serà una mica complicada, ja que sents que estàs tenint molts sotracs i complicacions en la teva economia.

Malgrat la tensió que viuràs aquesta setmana en general, però sobretot en la teva vida laboral i econòmica, la teva salut pot viure un moment de transformació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tenir una relació fàcil i agradable és més senzill del que penses, només cal adaptar-se a les exigències de l'altra persona. No pots imposar sempre el teu punt de vista.

Ara que estàs immers en una etapa de la teva vida molt tranquil·la econòmicament, potser apostes per invertir els teus estalvis en un producte de risc per  guanyar el màxim possible.

Sents nostàlgia per una persona que ja no es troba entre nosaltres. Potser ha arribat el moment de passar pàgina i buscar nous al·licients en la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si no esperes amors perfectes i idealitzats, sabràs apreciar el valor de les relacions reals, amb els seus alts i baixos, les seves llums i les seves ombres. De la mateixa manera, l'amor propi millorarà a mesura que passi la setmana, ajudant-te a tenir millors relacions amb els altres.

La màxima per  aquesta setmana en els assumptes de diners serà la prudència. No és moment per aventurar-te en inversions, crèdits o préstecs personals.

Els últims dies de la setmana notaràs un alleujament i millores que et permetran recobrar les forces i la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Com a parella, aquesta setmana estaràs ple de passió, i no et farà vergonya exposar els teus sentiments. Tindràs la sensació que la intimitat està sobrevalorada. Per al solter, una cita a cegues organitzada per un amic podria canviar la teva vida.

Estaràs de molt mal humor, i això seria perjudicial a l'hora de formalitzar acords i negociacions que tenies pendents.

Veure fotografies antigues et recordarà una època de joventut. Et farà plantejar-te una dieta per baixar alguns quilos i tornar a lluir la teva figura.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Durant aquesta setmana els Sagitari tindran l'oportunitat de recuperar l'harmonia en el terreny amorós. Els astres donaran suport tots els canvis positius per afavorir l'amor en les relacions.

Econòmicament serà una setmana estable, encara que amb possibilitats d'inversions lucratives i participació en nous projectes. Si resoleu alguna complicació de paperassa pendent, rebreu aviat nous ingressos.

Treballa en una millor connexió amb el teu cos físic i fes cas de la teva intuïció. Aquest aspecte serà clau per prendre les decisions adequades per millorar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Espera sorpreses, ja que els alineaments planetaris per a aquesta setmana mostren possibles declaracions d'amor, sol·licituds matrimonials i secrets que surten a la llum.

Tot el que toques es converteix en un èxit, estàs tenint una disposició energètica molt peculiar i positiva per a tu. Suma al teu equip de treball persones de vibracions positives, que siguin alegres i agradables per atreure l'abundància als teus projectes.

El més important aquesta setmana és que mantinguis la tranquil·litat interior, ja que estaràs amb una major sensibilitat i aprensió.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana et porta una gran obertura emocional, així que gaudiràs de bons moments amorosos. Es multiplicaran les possibilitats de cites romàntiques i la diversió en parella. És el moment perfecte per planificar una escapada amb la persona que estimes

Les novetats en matèria econòmica que puguin aparèixer seran per augmentar els teus ingressos.

Gaudiràs de bona salut durant tota la setmana, només algunes petites molèsties desviaran la teva atenció, però no suposaran grans preocupacions. Recorda connectar amb el silenci per no veure't arrossegat per la diària.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La persona amb qui tens una relació desconeix la teva bona vibració i tu respondràs d'una manera equívoca. Els problemes i les alineacions planetàries no ajuden al fet que els ànims estiguin calmats.

Has d'afrontar una realitat difícil pel que fa a la teva economia. Una vegada més la teva forma de veure la realitat és una mica ingènua.

Les preocupacions i conflictes que es presenten en la teva vida seran aclaparadores i et portaran a un estat de nerviosisme que afectarà el teu organisme de forma negativa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari