L’horòscop setmanal del 6 al 12 de gener

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs unes ganes especials de parlar amb la teva parella, fins i tot d'aquests temes que normalment òbvies perquè són massa delicats. Vences les teves pors, estàs disposat a avançar en la vida i fer importants passos cap endavant.

La teva situació econòmica ha conegut temps millors, però tampoc estarà en el seu pitjor moment. Perquè la setmana transcorri en ordre hauries de tenir una mica de control sobre les teves despeses, especialment si acostumes a fer ús de la targeta de crèdit amb facilitat.

Comprendràs que estar en forma és una carrera de fons i que mai cal baixar la guàrdia.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aprens a acceptar el teu cos, els complexos fins ara han suposat un pes massa elevat en la teva motxilla emocional, i aprendràs a desfer-te d'ells. Estàs disposat a abraçar el plaer i ser feliç en l'amor, sense culpabilitats.

El teu cel econòmic pinta bastant bé. La protecció del planeta Júpiter és potent i et donarà una bona dosi d'èxit i sort a parts iguals.

Posa una mica de la teva part per a viure una setmana equilibrada i comprovaràs llavors que no et faltarà ni optimisme ni energia.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha una gran feina per fer en el referit a la teva vida íntima. Sentiràs que els esforços de cada dia no es veuen corresposts o que la forma de la teva parella d'apropar-se a tu és escassa o distant.

Bessons, no pots dir que està és una bona setmana en el referit a les finances. No obstant això, podràs lliurar-te de temes que t'ocasionaven més danys i penes que beneficis.

No tindràs grans problemes de salut al llarg d'aquesta setmana. No obstant això,si comptes amb patologies o problemes de salut crònics podries veure empitjorar els seus símptomes.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquesta setmana et tornaràs bastant tímid en assumptes d'amor; et costarà manifestar de manera pública els teus sentiments i emocions. És com si volguessis blindar el teu cor i que ningú sàpiga quines són les teves il·lusions o les teves pors.

La teva dedicació i la teva professionalitat estarà fora de qualsevol dubte aquesta setmana. Cert és que hi haurà mil ulls sobre tu, potser esperant que cometis una errada, però brillaràs d'una manera sorprenent.

No es perceben problemes de salut i et plantejaràs canviar-telel teu tall o el teu color de cabell per un altre més atrevit i contemporani.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et vindrà de gust passar temps en la intimitat de la teva llar, gaudint de l'amor i l'afecte de la teva parella i família. El solter pot trobar l'amor, si és capaç de mostrar-se vulnerable.

Ser crític i objectiu amb les teves decisions t'ajudarà a ser un millor professional. Buscaràs solucions per treballar les hores justes però amb mires de poder liquidar els teus deutes.

Necessites connectar amb la teva essència i per a això, el millor és la meditació. Estaràs exposat a sofrir un virus estomacal. Per prevenir-ho menja aliments com el iogurt natural o el quefir.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Poses el millor del teu cor per millorar les relacions de parella; et pots sorprendre tu mateix amb la teva tolerància i la teva comprensió, i veuràs que no és res dolent manifestar tot el que hi ha en el teu cor.

Prova de jugar amb la teva economia com si fos una partida d'escacs. Fes moviments, preveu com actuaran la resta, i què faràs tu llavors, quan arribi aquest punt.

Les males companyies hauràs d'allunyar-les de tu, així com qualsevol hàbit que resulti nociu per al teu cos o la teva ment. És difícil però no impossible.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal en l'amor per als Balança parla d'un nou enfocament respecte a les relacions amb els seus éssers estimats. També els Astres prediuen trobades amoroses satisfactòries.

Pel que fa a la teva economia, la predicció apunta a l'arribada d'un benestar material molt més gran del qual gaudeixes en aquests moments.

Per a la teva salut, l'Horòscop diu que hi haurà moments en els quals et sentiràs molt cansat. L'estrès laboral farà que estiguis baix d'energia durant gran part de la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta és una setmana especial per a tu, Escorpí. Sentiràs desitjos d'estar a la disposició de la teva parella o dels teus éssers estimats. Cap a mitjan setmana els astres mostren la possibilitat que una mentida o cosa oculta surti a la llum i et vegis atrapat en una situació de conflicte i discòrdia.

Aquesta setmana trobaràs mètodes més que nous que et portaran a afermar la teva situació econòmica.

La teva salut és bona en el general. No existeixen emplaçaments astrals que et perjudiquin en el sentit de la integritat física.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a aquesta setmana en l'amor Sagitari, porta canvis intensos a nivell personal, la qual cosa es traduirà en canvis en les relacions. S'obriran noves portes i possibilitats, tant per als solters com per als casats o que estiguin en parella.

En relació amb la teva economia, tens capacitat de veure més enllà i aventurar-te a innovar o, fins i tot, ser un visionari en matèria financera i de negocis.

Respecte a la teva salut, hi haurà dies on el cansament podrà amb tu. Una vegada superats aquests moments de fatiga, voldràs recuperar l'activitat física.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta setmana es donarà l'eclipsi de Lluna en la teva zona del zodíac relativa a les teves relacions i és per això que hauràs d'aprendre una lliçó especial en el context de l'amor i els vincles romàntics.

En l'aspecte material, aquest esdeveniment t'exigeix que aprenguis a realitzar els teus moviments considerant als altres. Els nadius dels segons deu dies seran els més afectats per aquests moviments.

Tindràs plena comprensió del que et fa mal i deixaràs enrere vells hàbits que tenen un pèssim impacte en la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari per a l'amor augura aquesta setmana moments complicats. Una sensació d'insatisfacció t'envaeix i no saps molt bé d'on ve. Estaràs lluitant amb tu mateix durant els primers dies.

Respecte a la teva economia, començaràs la setmana afrontant algunes dificultats. Una vegada passat aquest mal moment, les teves finances tornaran a equilibrar-se i les coses es presentaran de manera més sòlida i estable.

Per a la teva salut Aquari, els Astres prediuen moments d'esgotament conseqüència de l'estrès. T'enfocaràs en la millora del teu benestar personal.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs un magnetisme espiritual i sensual al qual la teva parella no podrà resistir-se cap dia. Un amic o company començarà a veure't amb altres ulls i es tornarà un admirador secret.

La teva intuïció i creativitat es veuran potenciades. Projectes que consideres avorrits els transformaràs en una cosa divertida i innovadora. El dimecres és el millor dia per a negociacions i inversions perquè s'obrirà el marge de beneficis.

La teva vibració estarà tan elevada que és molt probable que experimentis algun fenomen paranormal. Has de tenir especial cura amb la teva salut cardiovascular. Controla la ingesta d'aliments amb colesterol dolent i sal a caminar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari