L’horòscop setmanal del 5 d'agost a l'11 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 5 d'agost a l'11 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Començaràs de manera meravellosa aquesta nova setmana. Comprovaràs com la teva relació s'activa després d'un temps adormida, però aquest despertar serà suau, gens precipitat. A la feina, el temps serà molt ben aprofitat.

Apartaràs del teu camí aquells entreteniments que es creuin davant de tu. Si vols pujar un esglaó, amplia el teu currículum, especialment el tema dels idiomes t'obrirà moltes portes.

Et vindrà de gust molt ser a casa teva. Encara que et convidin a apuntar-te a activitats interessants, la teva primera intenció serà no moure't del teu sofà, en part, per culpa del cansament.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens presses per aconseguir l'èxit en l'amor. Això et pot fer perdre el cap en alguns moments, en els quals se t'oblidi tocar de peus a terra per culpa de buscar una vida idíl·lica.

La sensació general de la teva economia serà la de la inestabilitat. Així que el primer que has de plantejar-te és una setmana de despesa moderada, no cedeixis als capritxos ni individuals ni de la teva família.

Controla quantes hores passes sota el Sol, si estàs de vacances. Quan la calor baixi, serà imprescindible que facis unes bones caminades.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tindràs moltes obligacions per complir i no voldràs fallar a ningú sota cap circumstància. Amb tant moviment potser acabes oblidant-te de la teva parella, posant la vostra relació i el vostre amor en un segon pla.

Venus et pararà els peus quan et posis a abusar de  la targeta de crèdit amb compres no sempre necessàries. Les teves capacitats, d'altra banda, et permetran fer diners.

Controla la teva vida sexual, sobretot, l'ús d'anticonceptius. Si no els fas servir bé, algun embaràs no desitjat podria produir-se.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'ordre serà essencial en la teva vida, i en l'amor no serà una excepció. Amb un esperit d'allò més responsable, assumiràs un rol tant paternalista que a la teva parella no li agradarà gaire.

Les noves idees sorgiran al teu cap. Seràs bastant pràctic i agut per dur les teves finances pels rumbs més fructífers.

Controla les teves pròpies energies durant aquesta setmana: aquestes es dispararan fins al punt que puguis semblar hiperactiu. No obstant això, el millor d'aquest huracà que hi ha en tu és que contagiarà a altres persones.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sentiràs tocant el cel amb les mans, ja que gràcies als emplaçaments planetaris en la teva zona del Zodíac, els nadius del teu signe tenen les millors vibracions per a l'amor. El cap de setmana una proposta increïble d'algú que no imaginaves t’agradava tant, et deixa entre l'espasa i la paret.

És probable que la teva bona fortuna desperti l'enveja de males persones que et coneixen de l'àmbit professional.

Protegeix el teu camp àuric d'enveges i pensaments negatius. El teu estat de salut serà bastant bo si confies a escoltar el que el teu cos sol·licita.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els solters es faran valer aquesta setmana i superaran qualsevol indici de pena o de dolor que tinguessin en el seu cor gràcies al seu bon humor. No tornaràs a plorar per la teva exparella, que s'adoni del que ha deixat escapar!

Els fonaments de l'economia es mouran a través de secrets i notícies ocultes que es revelaran per tots els membres de la teva família.

Com a prevenció mira més per la teva gola i la teva veu. Podria fallar-te, sobretot si t'exposes a canvis freqüents de temperatura.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Serà una setmana molt fructífera en tot el que té a veure amb l'amor. Els Balança no només podran desplegar tot el seu encant i seducció per conquerir a la persona estimada, sinó que també podran dur a terme plans que havien posposat.

Econòmicament serà una setmana bona, però amb resultats una mica dispars. Si bé d'una banda pots rebre ingressos d'inversions immobiliàries fetes en el passat, d'altra banda, hauràs de controlar les despeses, si no vols tenir problemes.

Emocionalment, estaràs una mica més susceptible cap a finals de setmana. Prova d’evitar allò que t’entristeix o t’enutja.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Què opines sobre les mentides, Escorpí? Abans de respondre, els astres diuen que seràs mentider aquests dies. Faltaràs a la veritat constantment, gairebé per plaer, per ocultar la realitat dels teus sentiments i les teves emocions.

Atenció amb la teva cartera i els teus ingressos. Aquesta setmana hi haurà alguns imprevistos, per desgràcia, més dels que t’agradarien, i caldrà pagar-los sí o sí.

Els astres fomenten el teu esperit competitiu. Et vindrà de gust apuntar-te a carreres esportives, campionats de futbol i altres propostes en la mateixa línia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La setmana vindrà amb notables canvis en l'amor per als nascuts sota el signe de Sagitari. Els primers dies se sentiran molt inclinats a explorar els seus sentiments i reconèixer aquells aspectes de si mateixos que els obstaculitzen en l'amor.

En l'aspecte econòmic us espera una bona setmana, ja que us podreu permetre somiar en gran i fer plans per al seu futur a curt i llarg termini.

Aquesta setmana et sentiràs atret per un bon bany en el mar amb l'objectiu de recuperar els teus nivells d'energia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No creguis que sofriràs tota la setmana, Capricorn. Arriba el Venus Star Point, i aquest meravellós punt matemàtic cau en la teva zona de l'amor i les relacions donant un moment de goig enmig de tanta convulsió.

Vigila, ja que una dona del teu entorn laboral intentarà quedar-se amb el teu lloc de feina fent un treball insistent en contra teva.

Les dones de Capricorn estaran passant uns dies de major fertilitat pel que han de cuidar-se d'embarassos no desitjats o en cas contrari, la família creixerà.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els nadius d'Aquari tindran una setmana bastanta mogudeta en relació amb l'amor. D'una banda, es veuran impulsats a involucrar-se en relacions amb les quals no estan del tot a gust. D'altra banda, viuran noves experiències que els motivarà i farà sentir-se molt vius.

Econòmicament, hauràs de ser pacient en relació amb les finances i tot el que tingui a veure amb rebre diners.

Pot ser que sofreixis una gran dosi d'estrès emocional que si no talles a temps, et causarà problemes de salut. Busca moments per calmar la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pots viure desacords per motius que no són relatius a la parella però que d'alguna manera afecten el vostre vincle. Espera que passi la tempesta per  prendre una decisió, intenta guardar silenci i permet que aquells amb els quals tens problemes puguin fer el mateix.

Per als emprenedors es presenten grans oportunitats comercials. S'obren portes per a aquells que vulguin ser els seus propis caps, no sense esforços i temors.

Hi ha moltes coses que pots fer pel teu benestar. Els bons influxos de Venus estimulen totes les activitats que desenvolupis en favor del teu benestar i la teva bellesa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari