L’horòscop setmanal del 4 al 10 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest setmana, del 4 al 10 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana t'insta a tenir un esperit d'allò més actiu. Cerques que les coses succeeixin, no et quedes de braços plegats mirant la vida passar. Sabràs com deixar enrere qualsevol mostra de tristesa o malenconia i encamines els teus passos a la felicitat.

Els teus comptes estan totalment desquadrats, i és que no saps analitzar les dades que tens davant amb objectivitat.

Necessites parlar de la teva condició física amb més naturalitat. S'afavoreixen  les activitats per guanyar massa muscular i agilitat, així com els tractaments de bellesa suaus.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les ganes de volar en llibertat et dominen, envaeixen el teu cap i et deixes guiar pels més primaris instints. La passió  corre per les teves venes i no poses en una balança les conseqüències de les teves decisions i els teus gestos.

Pots guanyar molts diners aquesta setmana en assumptes vinculats  a les vendes, la teva capacitat comunicativa serà descomunal i convenceràs a qualsevol amb els teus arguments.

Si acceptes un repte, estigues aquests set dies sense prendre refrescos ensucrats, canvia'ls per aigües i infusions.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Algú que apareix en la teva vida et demostrarà que no és possible anar d'un amor a un altre com un autèntic picaflor. La forma com aprenguis aquesta lliçó potser pot ser severa

Estaràs disposat a obrir un nou front de batalla respecte de la teva feina o negoci. Les reunions amb socis o col·legues de l'empresa et mostraran beneficiosos canvis.

És una bona setmana en el referit a la salut i el benestar del teu organisme. No patiràs cap problema greu.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El patiment s'instal·la en la teva vida; no estàs en la teva millor setmana en assumptes amorosos i la frustració t'envaeix en alguns moments. No saps com aconseguir que el teu romanç continuï avançant a bon ritme i les crisis del passat poden tornar.

Una crisi econòmica afectarà a alguns nadius, que veuran com els falten recursos per fer front a totes les factures.

Mantens una bona actitud amb la teva salut, saps apartar algunes activitats i vicis que no feien cap bé al teu organisme, i fins et decideixes a practicar nous esports.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Prendràs una decisió sobre la crisi en parella que has viscut: una reconciliació (afavorida pels astres) o una ruptura, si el teu cònjuge ja no et fa feliç. El solter rebrà un missatge d'un amor de la infància interessat a tenir una cita.

Un empleat nou s'unirà al teu departament i s'emportarà tota l'atenció causant-te gelosia. Guanyaràs un concurs en el qual et vas inscriure fa poc. Tindràs molta lucidesa i bon ull per  fer inversions rendibles.

Una relliscada et produirà una torçada del turmell que et causarà molèsties al llarg de la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les influències dels astres en aquesta setmana són benignes, i en general  ets un signe bastant protegit. El teu cor no corre el risc de trencar-se sobtadament, tret que tu precipitis els fets.

Hi ha sectors professionals en els quals mai has posat la teva mirada i que podrien deixar-te abundants beneficis. Només tu mateix podràs aturar la teva carrera cap al cim. Estàs en una etapa magnífica per reconstruir el teu univers interior.

Analitza quins són els conflictes que hi ha dins del teu ser i comença  a donar les passes necessàries per donar-los solució.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal de Balança per  l'amor parla de la influència positiva de Venus i Júpiter en les seves vides. Començareu la setmana  sentint-vos inspirats, seductors i comunicatius, tant els solters com els que estan en una relació.

Pel que fa a l'economia, aquesta setmana serà inestable. Hi haurà moments positius on l'abundància estarà present, però també es presentaran alguns contratemps de tipus financer.

Comptaràs amb energia suficient com per aixecar-te cada dia i afrontar tots els teus compromisos socials i laborals amb entusiasme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Ets l'ésser que millor maneja la màgia de la transmutació i podràs demostrar-lo aquesta setmana. Descobriràs que la passió no requereix mecanismes extorsionadors ni d'intrigues. El teu amor i la teva comprensió poden transformar la teva relació.

Alguns problemes referits al pagament de comptes i la necessitat de saldar deutes pot demostrar-te la necessitat de ser prudent amb les teves despeses i moderar el teu consum d'objectes o serveis irrellevants.

Et sentiràs molt bé i amb ganes de fer més activitats físiques del que acostumes. Aprofita aquest moment amb les piles carregades.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari tindrà alts i baixos. Començareu la setmana de manera molt positiva en l'amor, després passareu per un moment de separació i desconfiança cap a tots els que li envolten,  per acabar, deixant anar la negativitat i apropant-te de nou als teus éssers estimats.

En el laboral i econòmic en canvi, hi ha molt bones perspectives.  L'abundància i la prosperitat seran les protagonistes de la setmana.

Quant a la salut, començaràs amb algunes molèsties menors, com un refredat, el qual es curarà cap a finals de setmana. Emocionalment, estaràs una mica inestable.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si vols que la teva parella sigui diferent, has de canviar la manera de relacionar-te.  Durant el cap de setmana arriben nits apassionades que reviuran la relació, serà com una pluja suau en el desert.

En l’àmbit professional, disposaràs de totes les eines per mostrar la teva capacitat i desplegar tots els teus encants i les teves característiques de fiabilitat i respecte.

Els astres mostren una bona disposició respecte a la salut i la vitalitat. Seguir certes pautes de cura personal, t'ajudarà a mantenir elevat el teu vigor.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari en l'amor augura l'arribada de molts estímuls i coses positives en l’amor.  Us mostrareu més sensibles i disposats a obrir el vostre cor als vostres éssers estimats.

Referent a l'economia, aquesta setmana els Astres parlen de la necessitat d'equilibrar despeses i ingressos. El maneig adequat de les teves finances Aquari serà necessari, si vols gaudir d'abundància.

Vigila el sistema immunològic Aquari, perquè és probable que emmalalteixis  aquesta setmana. En canvi,et sentiràs bastant animat.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Veuràs la teva relació des d'una perspectiva diferent: menys idealitzada i més realista. Donaràs i rebràs molt amor i fins i tot li prepararàs una sorpresa a la teva parella. Si estàs solter, començaràs una relació estable amb una persona molt especial.

Un company de feina voldrà ser murri atribuint-se bones idees que, en realitat, són teves. Davant una situació d'inseguretat econòmica decidiràs ser prudent amb els teus estalvis i no gastar més del necessari.

L'energia astral t'insta a eliminar un dels teus mals vicis: el tabac. No esperis més i deixa-ho ja, tu pots!

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari