L’horòscop setmanal del 30 de setembre al 6 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, del 30 de setembre al 6 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et centres en el present però tens els ulls posats en el futur més pròxim, vols idear plans per tenir una vida més estable. Les aventures estan bé, però vols tenir la tranquil·litat de saber qui despertarà demà al teu costat.

Hauràs de controlar una mica més la teva ambició, vols superar-te, i el teu esperit serà inconformista, la teva ment està centrada a fer fortuna.

Et lliuraràs a l'oci, en la mesura que t'ho permeti la teva atapeïda agenda, i passaràs temps de qualitat amb la teva parella o amb els teus fills.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Renaixeran les passions amoroses. T'omplirà de satisfacció comprovar com la teva parella et presta més atenció de l'habitual. El teu cap s'omplirà de bones idees per a fer tot més fàcil.

Aquesta setmana serà una època on podràs collir més del que imagines, encara que si tens l'ocasió de continuar sembrant, avanci!

El teu benestar està en el punt de mira dels astres. Arribaràs a pensar que alguns aliments que has menjat tota la teva vida ara estan catalogats gairebé com a autèntics verins.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva ment és una mica quadriculada: idees al teu cap com vols que les coses surtin, i intentes obligar a la teva parella i a la teva família que actuïn segons els teus desitjos. Si recentment t'has divorciat, controla el rancor que et genera la teva exparella.

Hauràs de ser més estalviador amb les despeses que es poden considerar de temes culturals, no et tornis boig anant de compres.

No estaràs en tan bona forma com esperaves i les teves forces no seran les pròpies d'un heroi. Més et val fer activitats esportives suaus.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres t'aconsellen, especialment, que pensis molt aquesta setmana abans de parlar. I és que la teva llengua anirà més ràpida que la teva ment i podràs comprometre't en alguns assumptes del cor que no et ve de gust.

Et sentiràs molt ben envoltat dels teus companys de feina, i seràs molt eficient perquè et centraràs només en allò que et concerneix . Seràs independent, però això serà útil per a tu.

Confies molt en tu mateix i podràs posar-te al capdavant d'assumptes que requereixen una gran força física o mental.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Quina setmana romàntica, Lleó! És increïble com t'afavoreixen els astres en aquest aspecte durant els dies que vénen. Mart i Júpiter es combinen per alegrar els teus dies. Protegeix la teva parella de consellers perniciosos o envejosos encoberts.

Podries sentir-te desafiat per un personatge que et provocarà. Hi ha una cosa inacabada del passat que et recorda el límit que has de posar a les seves accions.

Els astres mostren una tendència a patir problemes en la zona de la columna. Has de vigilar la teva postura en seure.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El solter se sorprendrà a si mateix notant una gran atracció per algú que arriba a la teva vida de sobte. Saps que entre vosaltres hi ha una espurna especial, les mirades que us creueu podrien fondre un iceberg i els interessos comuns vaticinen una gran felicitat conjunta.

S'afavoreix l'emprenedoria professional: encetes per fi el negoci amb el qual tant somies, o dialoga amb persones adinerades perquè duguin a terme una bona inversió.

Serà elemental que cuidis la salut de la teva boca, ja que els mals de queixal són molt dolorosos.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana, et sentiràs distant i no voldràs tenir cap mena de contacte físic. D'altra banda, i segons avança la setmana, aquells de vosaltres que tingueu parella podreu obrir-vos novament a la comunicació amorosa.

A la feina, serà una setmana molt activa. En general, serà una setmana molt favorable en l'àmbit econòmic i professional.

Referent a la salut, els nadius de Balança aquesta setmana només hauran de fer front a una petita molèstia digestiva. D'altra banda, tindran una salut excel·lent, i emocionalment, hauran de recordar cuidar-se més a si mateixos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La tranquil·litat va amb tu durant aquesta setmana que fa pont entre setembre i octubre, i per això gaudiràs més de l'amor, no deixaràs que el rancor minvi la teva ànima.

Has d’agafar les regnes dels teus comptes bancaris i controlar millor cada cèntim que entra o surt d'aquestes. Gastes més diners del que imagines.

La salut serà un tema que et preocupi bastant aquests set dies, però no tant la pròpia sinó la dels membres de la teva família o la de les teves amistats.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari respecte a l'amor per  aquesta primera setmana d'octubre és molt positiva i favorable. Els solters de Sagitari, desplegaran totes les seves arts seductores cap a final de setmana.

És molt probable que la bona marxa de la seva economia els condueixi a ajudar altres persones menys afavorides per la fortuna.

Pel que fa a la salut, els nadius de Sagitari aquesta setmana tindran tendència a contagiar-se d'algun virus o infecció respiratòria. D'altra banda, tindran set dies de bon rendiment físic.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Potser és el moment de prendre un descans i esperar nous vents. Tens molt per analitzar i per comprendre. El mateix li succeeix al teu company de vida, necessita l'aire que li permeti un espai per pensar. Els solters poden trobar-se tenint una relació meteòrica.

Existeixen tantes maneres de fer les coses com persones habiten aquest món. I a tu, Capricorn, et costa acceptar que aquest concepte sigui vàlid.

Algú arriba amb ajudes inesperades. Agraeix aquesta benedicció. És una setmana fantàstica, el teu estat de salut serà òptim.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Començaràs la setmana vivint molts canvis interns, que hauràs de manejar amb molta cura si no volen perjudicar la parella.

En l'àmbit financer o econòmic, els Astres protegiran aquesta setmana als Aquari. Tindran oportunitat de guanyar més diners a través de terceres persones i oportunitats que apareguin en el camí.

La predicció setmanal d'Aquari pel que fa a la seva salut, aquesta setmana és bastant positiva. Tan sols hauran d'anar amb compte per algun refredat cap a final de setmana. També pot ser que us sentiu temorosos i insegurs.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hauràs de deixar les discussions de banda. Buscar el silenci i trobar el veritable motiu de les teves pors. Les eines per ser feliç estan tan a prop que no arribes a veure-les. Estan en el teu interior. Quan puguis connectar amb el costat divertit de la teva vida quotidiana canviaràs l'energia, mentrestant pot ser que sentis que la rutina és massa pesada.

Hauràs d'estar molt atent a les mentides i als enganys en el referit a assumptes de diners. No piquis en les primeres bones paraules que t’arribin.

Els estats alterats d'ànim així com el decaïment acostumen a ser l'origen de molts problemes de salut. Vés al psicòleg.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari