L’horòscop setmanal del 30 de desembre al 5 de gener

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres no et dibuixen com un dels signes més pacients de l'horòscop. La teva mitjana taronja tindrà habilitats per fer-te enfadar, i tu cremaràs ràpidment com la pólvora. En un altre temps t'hauries mossegat la llengua, però ara no és el cas.

La teva economia s'activa, especialment en el terreny professional. Prepara la teva dialèctica per fer front a entrevistes de treball o per aconseguir les millors condicions en els teus negocis.

Tenir un esperit carregat de bon humor serà ideal per al teu benestar i no donaràs importància a alguns petits dolors que en altres circumstàncies són molestos.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs les millors eines per reconciliar-te amb la teva parella si heu discutit, o fins i tot si heu trencat la relació. Podreu explicar-vos mútuament tot el que desitgeu, què és el que penseu.

La teva motivació no passa pel seu millor moment, creus que ets massa desastrós a l'hora de gestionar els teus negocis i la teva economia. Que no saps quina és la tecla que has d'estrènyer per a aconseguir uns bons diners extres, o un negoci reeixit.

La teva salut, a grans trets, resulta bastant decent en els pròxims dies. Estaràs en forma i seràs menys mandrós de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ho intentes, experimentaràs des de l'amor avenços i situacions molt divertides que augmentaran el teu entusiasme i el teu afecte. Pots ser objectiu de tafaneries o problemes dins del teu grup social, no hauries de preocupar-te, aquells que s'entremeten en la teva vida potser no són els teus veritables amics.

Començaràs aquest nou any amb una setmana que et brinda la possibilitat de somiar i projectar una vida professional més activa i amb projeccions de futur.

Aquesta és una setmana en la qual estaràs una mica susceptible a infeccions del tracte respiratori alt.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El nadiu del cranc comença l'any amb uns importants bloquejos amorosos. En el teu cor hi ha mil emocions acumulades, però no aconsegueixes comunicar-les-hi a la teva parella. Et saboteges a tu mateix, i això et causa bastant frustració.

Amb els diners et sents una mica acorralat, en un atzucac del qual no aconsegueixes escapar. A més, la sensació és que tu mateix t'has ficat aquí, en la gola del llop.

T'enfrontaràs a un carregament de nerviosisme i ansietat que et farà tenir gana a tota hora. Vigila amb això.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Li donaràs moltes manyagues i mostres d'amor a la teva parella i et farà feliç veure el seu somriure cada vegada que l'abraces. El solter se sentirà atret per persones molt dispars.

A la feina, tindràs un to autoritari amb tothom del teu voltant. Això es deurà a la quantitat de tasques que has de dur a terme i la pressió perquè surtin bé. Gastaràs més diners dels quals deuries en regals, viatges i menjars en restaurants. 

Per alliberar tensió física i mental la teva millor opció serà gaudir del plaer i la passió en el terreny sexual.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquesta setmana aprendràs a passar pàgina, si és que ets un nadiu al qual fa no gaire temps li van trencar el cor.

Els teus éssers estimats estant una mica preocupats per tu, tens tantes obligacions professionals que a vegades t'oblides de donar-los l'afecte que s'esperen. En l'economia domèstica, seràs un mestre per retallar despeses. Aconseguiràs que les factures de subministraments siguin més reduïdes.

Ets un dels signes més sociables aquests dies, però no podràs apuntar-te a cada festa que et convidin, o les teves energies s'evaporaran.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per als Balança aquesta setmana no podia començar millor. Rebràs una agradable sorpresa per part d'un ésser estimat, les relacions fluiran naturalment, i a més prendràs riscos que sortiran bé.

En relació amb la teva economia, els Astres prediuen que aquesta setmana els teus ingressos provindran principalment del teu esforç en el treball. Més endavant, podràs invertir en alguns negocis més especulatius que et portaran gran fortuna.

En referència a la teva salut, la predicció de l'Horòscop diu que et convindria nodrir no només el teu cos, sinó també la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El nou any ha portat a la teva vida energies de sensualitat i amor increïbles. Però no es tracta d'una vida íntima sense cap mena d'afecte i sensibilitat, t'espera una onada d'amor increïble que integrarà tots els àmbits de la teva personalitat.

És una setmana molt bona quant a la teva vida econòmica i professional. Et sents amb molta confiança interior referent a les teves idees i projectes i per això aconseguiràs la col·laboració d'algunes persones pròximes a tu.

Si tens tendència a la malenconia o la depressió, és imprescindible que aconsegueixis trobar tranquil·litat en la teva ànima.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a aquesta setmana en l'amor Sagitari, parla de canvis. Estàs disposat a transformar els aspectes negatius que t'impedeixen gaudir plenament de l'amor. La comunicació millorarà amb els teus éssers estimats.

Respecte a l'economia, a principis de setmana hauràs de fer front a un imprevist financer. També tindràs l'oportunitat de parlar amb algú amb experiència en aquest terreny que t'ajudarà a millorar la teva situació econòmica.

La predicció per a la salut aquesta setmana, augura bon estat físic en línies generals. Posa la teva energia al servei de la teva sanació.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'amor troba noves maneres de projectar-se a futur, per això cap a finals de la setmana són excel·lents moments per acordar dates d'enllaç.

És possible que sentis que massa camins s'obren enfront de tu i per això no acabaràs de decidir que opció és la més rendible. Hauràs d'atendre tots els detalls mostrant així la teva capacitat de lideratge i organització.

Els astres mostren una tendència a deixar-se portar per tota mena d'excessos que inclouen desenvolupar massa activitats fins a arribar a estats de cansament que et fan mal.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per als Aquari aquesta setmana en l'amor parla d'una reactivació vital. Et mostraràs més seductor que mai i començaràs una nova marxa en les relacions amoroses.

Quant a la predicció econòmica, aquesta setmana et dedicaràs sobretot a posar ordre en les teves finances. A més, notaràs com una nova manera d'entendre l'energia dels diners farà que t'encaminis més precisament cap a la prosperitat.

Per a la teva salut, l'Horòscop prediu una setmana una mica complicada. És molt probable que pateixis problemes d'estómac, insomni i cansament en general.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu romanticisme tornarà a brillar i propiciarà uns dies plens d'amor i carícies amb la teva parella. El solter pot jugar a conquerir els cors que desitgi. Però tan aviat aconsegueixi la seva comesa, l'interès s'esvairà.

És probable que comencis molts projectes laborals al mateix temps. El teu compte corrent i cartera continuaran minvant. Setmana perfecta per fer viatges curts, segurament arribis al teu destí sense complicacions i abans del que es preveu.

L'acumulació d'energia astrològica i informació externa poden produir-te migranyes. Allibera el seu excés fent exercici. Mentalment estaràs més despistat de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari