L’horòscop setmanal del 3 al 9 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 3 al 9 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tot es solucionarà amb un bàlsam d’amor en aquelles parelles, que tot i discutir, saben solucionar una crisi amb poques paraules i molts gestos d'afecte. Són un gran exemple per la resta. 

  

La sort estarà del teu costat gràcies a la influència beneficiosa del planeta Neptú. És per això que no passa res per tenir una certa eufòria  puntual que et duu a comprar amb cert descontrol, sense analitzar els comptes.

  

 Busca temps per a dedicar-t'ho a tu mateix, a relaxar-te i a desconnectar de tot l'univers, i controla les cites mèdiques.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquesta setmana és un període situat sota el lideratge de Venus amb un ambient acollidor molt propici per a l'amor pacífic.  Viuràs moments feliços amb la mitja taronja, la persona estimada, la qual intentaràs fer feliç costi el que costi.

  

Et trobes en aquests moments buscant feina? En aquest cas, sigues una mica més pacient: aviat tindràs l'oportunitat de trobar un lloc que s'adapti als teus gustos i habilitats.

  

 Evita qualsevol exercici que sigui violent aquesta setmana. No és bona idea que practiquis  esports de contacte com les arts marcials, la lluita lliure o la boxa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres estaran de part teva durant aquesta setmana, així que podràs aconseguir tot el que et proposis de la teva parella. Els que estan solters és perquè ho desitgen.

  

Tindràs molta fortuna a l'hora d'afrontar les entrevistes de feina i els exàmens. Hi ha molta gent interessada a contractar-te, així que podràs rebutjar aquelles propostes que no et convencin.

  

 Si et despertes esverat  de matinada, és perquè hi ha alguna cosa que et preocupa. Acostumes a atabalar-te amb facilitat per tot allò que li passa a la gent del teu voltant.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'estabilitat en el teu niu d'amor apareixerà més clarament, les possibles tempestes i els pocs núvols dels últims períodes seran esborrats.  La vostra memòria selectiva us impedirà recordar-vos d'aquests.

  

Descobriràs qualitats formidables de la teva personalitat.  Si estàs estudiant o formant-te trobaràs noves vocacions, ganes de volar i de no quedar-te ancorat per sempre.

  

 Voldràs sortir de la rutina, emprendre una aventura esportiva, fer coses grandioses i desproporcionades. Si tu mateix ho sents, intenta frenar-te per no prendre mal.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No tot són flors en els assumptes de l'amor i una configuració astrològica tibant porta grans problemes de comunicació. I el pitjor és que no és culpa vostra, des de fora us volen inocular el verí de la desconfiança.

  

La lluna nova en Bessons et donarà l'empenta que necessites per  iniciar un projecte que fa temps que t'amoïna. Saps que la vida passa i presenta diferents necessitats. 

  

 Es presenten possibles angines o símptomes de grip al principi de la setmana. Tot l'amor que li donis, el teu cos ho agrairà.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs una mica decebut amb la teva parella, sobretot perquè t'ha anat arraconant fins a deixar-te relegat a un segon pla en la seva llista de prioritats.

  

Has de controlar una mica millor les teves despeses, sobretot perquè tens el costum de pagar-ho tot amb targeta de crèdit i al final no t'adones de tot el que gastes.

  

 Les festes i sortides nocturnes poden passar-te factura l'endemà, sobretot si consumeixes alcohol. Aquestes situacions has d'evitar-les, sobretot si has de matinar per a anar a la feina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana hauràs de cuidar les teves reaccions en relació amb l'amor. Encara que els assumptes del cor sempre han estat molt importants per a tu, estàs molt inquiet, i tendeixes a forçar les situacions.

  

En l'àmbit econòmic, els ingressos podran augmentar gràcies al teu carisma, això t'ajudarà a tancar acords molt beneficiosos. D'altra banda, no hauries d'exigir-te massa, i confiar a resoldre cada cosa en el moment precís.

  

 Només has de posar una mica més d'esforç a cuidar del teu cos físic perquè et respongui de manera positiva.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El desig de recuperar la teva llibertat ha de ser ben pensat, aquí el teu sisè sentit podria fallar-te i fins i tot esfondrar la teva cuirassa infranquejable.

  

No tot en aquesta vida és coneixement. Tenir una biblioteca dins del teu cap amb la qual poder consultar és meravellós, però després saps què fer amb aquest mateix contingut, com perquè et doni diners?

  

 Evita els excessos a l'hora de menjar. Per molt bon aspecte que tingui tot sobre la taula, la visió de menjar apetitós pertorba la teva regulació interna. L'esport que sigui moderat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Nova setmana carregada de vibracions positives per als nascuts sota el signe de Sagitari en tot el que té a veure amb l'amor. Moment perfecte per fer balanç i treure conclusions sobre la teva vida amorosa.

  

Podràs aprendre i incrementar els teus coneixements en el maneig de les teves finances. Ho aconseguiràs fent cas dels consells i informació que t'arribin de manera fortuïta.

  

 Posa la teva economia en ordre, per a partir d'aquí generar nous ingressos. Moment perfecte per a elaborar un programa d'objectius que millori el teu estat de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Mai és tard per realitzar aquells somnis que saps et portaran felicitat.  Els astres et beneeixen amb una temporada en la qual seràs un imant d'atracció i carisma. Sentiràs calma en el teu cor i això ningú podrà robar-ho.

  

Si vius una sensació d'avorriment i de falta de sentit de la vida laboral. Dedica un moment de la setmana per fer un balanç seriós d'allò que tens, del que dónes i el que reps i de quina manera pots optimitzar-lo.

  

 El teu cos té els seus límits i el teu sistema de defenses es ressent si el poses en constants proves de resistència. Vigila. 

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta primera setmana del mes de juny et porta nous reptes en l'amor, perquè hauràs de començar a veure la teva part de responsabilitat en la teva relació de parella. Posar-te en el lloc de l'altra persona i recórrer al diàleg serà de summa importància.

  

Setmana d'evolució estable per als assumptes financers.  Si vols millorar la teva vida professional i econòmica, hauràs d'utilitzar idees noves. La teva intel·ligència natural serà la resposta per a molts reptes en aquest sentit.

  

 Aquesta setmana et sentiràs preparat per agafar les regnes en tots els aspectes relacionats amb el teu benestar físic i emocional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La lluna nova en el signe de Bessons mourà algunes estructures respecte a les idees que tens de l'amor i dels teus vincles. Fins i tot podria ajudar-te a prendre acció sobre assumptes vinculats amb germans o amics.

  

Estàs a punt de fer grans canvis que s'iniciaran a poc que t'animis a fer el pas que et faci sortir teva zona de confort. 

  

 El teu cos és molt savi i respon tant als bons estímuls com als negatius. El nerviosisme i l'enuig no fan més que portar-te tota mena de malalties i molèsties.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari