L’horòscop setmanal del 3 al 9 de febrer

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dobla els teus esforços per evitar tenir les teves emocions et sobrepassin, i dona la teva parella el que espera i mereix, veient coses des de la seva posició.

Sobre les teves finances i situació professional, promouràs la teva creativitat en projectes com mai abans. Trobaràs solucions per complir amb el pressupost.  Però no vol dir que vagis al centre comercial a malgastar els diners.

A la fi, a la salut, has rebut un creatiu impuls en el benestar, així que fes-lo servir per començar a menjar sa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No et faltaran raons per somriure,  apreciaràs els detalls petits a vida i si ets un Taure solter,  apreciaràs com bé et trobes pel teu compte.

A la feina, necessites estar molt centrat i vigilar el vostre aquells col·legues envejosos  que volen qüestionar la teva professionalitat o la teva credibilitat.

No posposis qualssevol plans i segueix el teu horari , ja que saps que si te’l saltes el, llavors et trobes amb massa tasques pendents i això et donen ànsia.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta setmana comença amb la lluna al teu signe. Això passa cada 28 dies i significa que seràs més sensible que usualment. Voldràs mostrar les teves emocions als altres i gaudiràs de moments increïbles de tendresa envoltat per la  família o el grup d'amics.

Tot el relacionat amb la teva vida material experimenta futures possibilitats meravelloses. La intuïció i els somnis semblen portar-te a fer funcionar les teves idees i per tant, tu  segurament a recollir les recompenses del teu esforç.

En general, els astres no mostren problemes de salut pels nadius del vostre signe. Aprofita-ho i comparteix el teu benestar amb els altres.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aprecia cada cantó de tu i pensa que és real, meravellós, magnífic. Si encara estàs buscant amor, per què no provar un lloc web o app de cites? Podrien ser  bastant útils.

Financerament parlant, creuràs qualsevol cosa que vegis anunciada a qualsevol lloc, però abans que treguis la vostra targeta de crèdit pensa sobre la veritat darrere d'aquells productes meravellosos. Has de fer una profunda endreça igualment.

La tensió podria afectar el teu ànim avui, així que perquè no  entraren contacte amb la natura i revifar el teu esperit?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El dilluns és un dels dies millors de l'any per proposar matrimoni a la teva parella o iniciar una relació. El dimarts, Leo pot trobar amor als llocs més inesperats. Les experiències noves atrauran la teva atenció, fins i tot, podries enamorar-te de diverses persones immediatament!

Els primers el vostre sisè sentit serà al seu millor moment i faràs inversions beneficioses. El cap de setmana, l'ingrés de Venus a la vostra àrea del viatge estranger i els estudis et portaran èxit. Aquells Leos que treballen dins les empreses internacionals seran beneficiades.

Has de tornar a cuidar aquells aspectes de la teva salut que fa temps vas oblidar que també són importants, com la tensió arterial.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les accions d'alguns amics et van desanimar aquests dies així que intentar trobar l'arrel del problema en comptes de cabrejar-te. Sigues prudent amb el teu  sentit d'humor, els teus acudits poden ser ofensius per alguns. Ignora el passat del vostre soci , el futur junt és la cosa única aquells assumptes.

El vostre saber i la intuïció t'ajudaran a la feina aquesta setmana, localitzaràs els qui ve amb males intencions immediatament. Prova d’estalviar més diners en el menjar.

No descanses pròpiament a la nit i necessites més temps lliure. Organitza el teu horari i tu no seran que accentuat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La manca de llibertat personal causarà conflictes a la vostra relació. Hauràs d'aprendre a ser més independent i deixar de controlar les persones que estimes. Els solters també tindran força confusió en el seu món interior. Tindràs molta feina per fer abans que poder-te embarcar en una relació nova.

A poc que la vostra economia es vegi compromesa, els astres preveuen molta acció, proves i alguns conflictes dins de la vostra família. Sobre la feina, la comunicació amb els teus col·legues i socis empresarials serà crucial aquesta setmana.

Per fi veus arribar aquelles millores en la salut que fins ara només s’apreciaven en l’horitzó. Felicita’t per haver tingut paciència.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Als qui estant en una relació romàntica des de fa temps, el seu company podria sorprendre’ls amb actituds excèntriques i idees increïbles. Podries seguir-les i descobrir un món nou.

L'escorpí podria encetar converses vinculades a ofertes de col·laboració o societats potencials que prometen creixement, però hauries de ser molt prudent.

Tot i que hi ha molta activitat a la teva àrea de salut, pots confiar que si equilibres la teva intensitat emocional i saps trobar pau interior, et sentiràs bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Necessites deixar de controlar la teva parella, parla en lloc de sentir-te gelós en silenci. Si ets solter, viuràs romanços breus i ardents aquests dies però no coneixeràs ningú que canviarà la teva vida.

Els Astres et portaran oportunitats de fer més diners i algú et demanarà un favor, però fica  límits i no deixis que abusin de la teva bondat.  No fugis dels reptes a la feina, els pots afrontar.

Tindràs molta energia però podria somatitzar en alguna pugna interior. La natació i la teva espiritualitat poden ser de gran ajut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

D'un temps ençà, la teva vida amorosa sembla anar molt millor i aquesta setmana no serà cap excepció.

No podries arrencar la setmana amb millor peu que donant un cop d’ull a les teves finances. Algunes despeses imprevistes portaran maldecaps a molts Capricorn. Et podries trobar al mig de situacions professionals confoses o respostes amb retard.

Si vols fer algun canvi en la teva manera de viure, necessites saber abans com de dur és el camí que has de dur a terme per tenir èxit.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La vostra predicció per l’amor aquesta setmana comença positivament. Sentiràs capaç de tractar tot que el que passa a la teva vida amorosa  tanmateix, aviat sentiràs bastant ansiós.

Quant a la predicció financera per aquesta primera setmana, les influències planetàries al vostre signe faran fluir de diners cap a tu sense impediments. No només cobraràs de treballar, sinó també d'altres fonts.

Considerant la teva salut, la predicció aquesta setmana preveu situacions estressants que hauries d'evitar, si vols sentir-te bé. Hauràs de tenir això en compte però et sentiràs físicament bé, excepte algun cansament al final de setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La majoria d’aquesta setmana seràs més estimulat per l’intel·lecte que per les carícies. Voldràs tenir interessant converses que ampliïn els teus coneixements.

És una setmana bona per peixos professionalment parlant. Tot i que estaràs molt distret en dilluns, la resta de la setmana l'energia és favorable per arrencar negocis o per invertir en allò que t’interessa.

Mentalment, estaràs preocupat per les vostres finances personals i durant el cap de setmana, podries rumiar en excés.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari