L’horòscop setmanal del 29 de juliol al 4 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 29 de juliol al 4 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs el director de la pel·lícula de la teva vida, no permetràs que uns altres prenguin decisions per tu, ni tan sols la teva parella. No obstant això, vés amb compte de no tancar-te sistemàticament en una actitud despòtica.

Els planetes més forts en matèria d'energia i combativitat incidiran en el teu sector professional i podràs iniciar projectes ambiciosos i pren mesures que requereixin un bon esperit d'emprenedoria.

Estàs casat i tens una família, hauràs d'enginyar-te-les per a respondre a les necessitats de tots els seus membres: el teu horari estarà bastant ocupat! Si caus en temptacions llamineres, procura fer més exercici.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquesta setmana estarà marcat per alguns arguments conflictius dins de la parella, fins i tot podria succeir una amenaça de ruptura. Entre els solters es podria experimentar una gran passió i alguna que una altra conquesta es podrà dur a terme.

Ningú es quedarà indiferent al teu potencial sempre que posis el millor de tu, en una combinació entre el teu talent i la teva ambició, sense oblidar el factor de la seguretat.

En la salut hauràs de descobrir mètodes per a canalitzar un excés d'energia, perquè si no acabaràs caient en un pou d'hiperactivitat.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs una miqueta decebut en el sentimental, la persona que tant vols sembla que es va allunyant de tu a poc a poc. Ja no ets una peça fonamental en la seva vida.

Controla una mica més les teves despeses, sobretot si utilitzes la targeta de crèdit per a efectuar compres. Amb els diners que guanyes ara no pots permetre't massa luxes.

Cal posar-li fre a les sortides nocturnes, ja que el cos s'acaba ressentint en excés, sobretot per la falta de descans i el consum d'alcohol.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Gaudeix d'aquest ambient d'amor, el qual es pinta més serè de l'habitual; en aquests set dies procura compartir amb la teva parella les idees que t'obsessionen amb total honestedat. Hi haurà moments en els quals les relacions siguin més gèlides que ardents, però tampoc caldrà donar-li molta importància.

Hauràs d'estar atent als assumptes financers. La teva inclinació natural és la de gastar més del que deuries.

Dins de la teva llar una renovació d'energia serà ben rebuda. Canvia els mobles de lloc, trobant una millor circulació d'aquesta.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tot el que vas voler en el passat vindrà a la teva vida com per art de màgia. La relació dels teus somnis està a punt de donar-se de la manera en la qual la vas imaginar. Gaudir de la teva relació és el millor que pots fer durant aquests dies, cuidar-la com el tresor més preuat.

No serà tot un jardí sense espines. Algunes persones amb les quals treballes, tindran molt mala actitud enfront dels teus projectes i accions.

Vibres la més alta energia en l'aspecte físic, per això et serà molt fàcil mantenir-te en un estat òptim.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres estaran del teu costat durant aquesta setmana, per la qual cosa no et costarà molt convèncer a la teva parella amb tot allò que li proposis. Farà tot el possible per acontentar-te.

Li trauràs molt partit a l'energia astral, ajudant-te a tirar endavant amb èxit els exàmens i les entrevistes de treball. Ara comences a recollir els fruits que vas plantar en el seu moment.

Et despertaràs a les nits una miqueta sobresaltat. Això és un símptoma que hi ha alguna cosa que et preocupa en excés i no aconsegueixes donar-li una solució.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que viuràs una setmana bastant positiva en general respecte a l'amor, hi haurà certs aspectes que hauràs de dialogar amb la teva parella. La comunicació honesta serà la forma d'arribar a acords beneficiosos per a tots dos.

En l'àmbit econòmic, la setmana no sofrirà grans canvis respecte a setmanes anteriors, excepte per la possibilitat de pertànyer a un negoci familiar. Hauran de prendre una decisió sobre aquest tema, la qual serà la més encertada amb ajuda dels Astres.

Setmana bona per a la salut i l'estat físic en general dels Balança.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Lluny d'estar traumatitzat per qualsevol indici de crisi, estaràs llest per a reconstruir completament la teva relació posant una franquesa més que excel·lent. Si ets solter, no dubtaràs a fer petites bogeries per a trencar el gel si una persona t'agrada.

Veuràs més clarament la forma aconseguir les teves metes professionals. La teva eficàcia serà ben apreciada pels teus superiors si el terreny està ben preparat.

Dóna't una mica més de descans però tampoc caiguis als braços de la immobilitat i el sedentarisme: cal exercitar el cos a poc a poc, i només així et trobaràs ràpidament en una forma olímpica.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta última setmana de juliol, els Sagitari haurà d'afrontar situacions una mica complicades en matèria amorosa. A mitja setmana, no obstant això, hi haurà una treva, que els permetrà solucionar els frecs amb la parella i els membres de la família.

En l'àmbit econòmic i professional és molt probable que hi hagi alguns canvis com a conseqüència del mal ambient de treball en què es trobaven.

En general, tindràs una salut de ferro aquesta setmana. Tan sols unes petites complicacions pel que fa a les articulacions et molestaran uns pocs dies. Vigila l'estrès, perquè pot convertir-se en ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Arriba el descans després de viure tantes tempestes. Un espai de tranquil·litat en el qual pots trobar-te en els ulls de la persona estimada.

L'economia ha pres un curs que si bé no és preocupant per a tu, no acaba de donar-te la satisfacció que esperaves. No descartis prendre una ocupació en una activitat nova.

Potser va arribar l'hora de desplegar noves habilitats i aprendre a prendre riscos d'una altra manera. Aprendre a dominar la teva ment serà una gran alegria per a tu, comença a deixar que tot flueixi i sentiràs la plenitud de l'aquí i ara.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Començaràs aquesta setmana amb bon peu en l'amor, no obstant això, podran sorgir discussions que portin la confusió al teu cor. Hauràs de pensar bé en com solucionar les coses si vols mantenir la bona sintonia amb la teva parella.

Quant a l'aspecte econòmic i financer, els Astres prediuen una setmana una mica combativa, perquè se'ls presentarà una despesa no prevista. En el professional, l'arribada de nous socis o companys de treball serà una oportunitat per a millorar l'ambient laboral.

Bona setmana per a la salut física i emocional en general.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva excel·lent energia contagia a tots els que t'envolten. Ets una persona fantàstica i la teva parella no pot més que seguir-te en aquesta energia vital que satisfà cada dia d'alegria. Hi ha molt que has canviat i après.

Pren-te el teu temps abans de sol·licitar un crèdit, ja que potser aquesta no és la millor setmana per a fer-ho. Potser et trobes amb algú que et necessita per a portar endavant una idea brillant.

Quan mantens l'equilibri dels teus hàbits tot es fa més simple respecte del manteniment d'una bona salut.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari