La predicció setmanal del 29 d'abril al 5 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Durant aquesta setmana et faràs moltes preguntes, però seran massa obertes i en cap moment trobaràs una resposta precisa i concisa que et satisfaci, sobretot si has viscut algun desengany amorós.

A la feina es preveuen jornades efectives i constructives, en les quals descobriràs els teus punts febles i sabràs com millorar.

Les teves defenses no seran d'acer en aquests dies, i en algunes ocasions et sentiràs feble; fins i tot pot ser que en algun moment hagis de cancel·lar algun esdeveniment perquè et convé més reposar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'honestedat serà molt forta per a Taure aquesta setmana, tant, que a vegades podràs fer mal a la persona que estimes aferrant-te a aquesta. L'ambient serà feliç, i els passos que es donin millor que siguin petits però ferms.

Al teu telèfon començaran a entrar trucades d'empreses interessades en el teu perfil, i hauràs d'analitzar què és prioritat i què no ho és.

En la salut tendeixes a conformar-te amb les perspectives a curt termini, en lloc de desenvolupar estratègies de llarga durada en matèries com guanyar musculatura o perdre pes.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

T'espera per davant una setmana carregada de retrobaments i segones oportunitats. Encara sents una cosa especial per una persona que va ocupar el teu cor en el passat. En les relacions prefereixes anar amb calma.

Prepara't per a jornades de molta tensió a la feina, obligant-te a fer hores extres. Discutiràs amb un familiar o amic per un tema econòmic que us preocupa.

Et convertiràs en una persona propensa als accidents domèstics. Estàs tan pendent dels teus assumptes que no t'adonaràs dels sofriments que passen algunes persones del teu entorn.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva mitja taronja es pot sentir ignorada, i certament, no estaràs complint el teu paper com deuries. Per als solters, l'ambient astral serà complicat, et toparàs amb algú que et cridarà l'atenció però que no desitjarà sortir de la seva zona de confort.

Per exigir millores laborals hauràs de buscar les millors paraules, les més precises, però no arribaran a la teva ment i pot ser que acabis per enfonsar el castell que estaves construint.

En la salut vés amb compte amb deixar-te caure molt en la temptació; lamentaràs molt els seus efectes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs molta energia i una sensació d'independència i llibertat. La passió t'encén i tens la fortuna de sentir-te estimat i desitjat. El divendres poden presentar-se fortes discussions.

Et sents capaç de tot i estaràs beneït per les estrelles per aconseguir tots els teus objectius. Encara que et sentiràs sota pressió, el més probable és que els aconsegueixis sense grans inconvenients.

La tendència astral continua sent sobrepassar-te, oblidar-te dels límits que té el teu cos i això et duu malestar i cansament. Has d'intentar per tots els mitjans contactar amb les teves necessitats corporals.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

A vegades ets massa aclaparadora amb la persona que estimes. Pots resultar molt pesat. També trobes a faltar que els altres et facin una abraçada en els moments més delicats.

Recorre a la calculadora per gestionar millor els teus diners. Aprofita les ofertes i promocions que trobis a les botigues i no et deixis enganyar per les gangues que arribin a tu.

Al teu voltant hi ha molta gent malalta, però tu podràs esquivar qualsevol virus o bacteri que hi hagi en l'ambient. Qualsevol canvi d'hàbits, et resultarà molt perjudicial.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Serà una setmana una mica complicada en el terreny amorós a causa de les teves percepcions errònies i el teu estat emocional. Aprèn a no projectar en la teva parella les teves inseguretats, en cas contrari, posaràs en perill la relació.

Laboralment, l'estrès serà el protagonista de la setmana, arribant a produir-te migranyes i, fins i tot, moments de molta ansietat. Vigila les teves finances i cerca el consell d'un professional que t'ajudi a prendre decisions.

Moment delicat en general en la teva salut emocional. Practica alguna activitat física que et permeti desfogar-te i alliberar l'estrès acumulat.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

A mesura que la setmana avanci l'ambient astral beneficiarà a tots els nadius del signe, que es donaran un bany de masses bastant estimulant per als solters. Estimaràs d'una manera amable i tendra, i estaràs a resguard dels dolors d'una passió devoradora.

A la feina, apuntaràs alt i encertaràs; la barreja d'abril i maig afavorirà la teva objectivitat, però no tacarà les teves ganes d'apostar.

En la salut, el planeta Venus augmentarà la golafreria i podries augmentar de pes si no et moderes.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Després d'un mes vivint l'amor amb intensitat, has guanyat confiança en tu mateix, per la qual cosa les teves ganes d'estar en parella es reafirmen.

Aquesta etapa d'inestabilitat laboral, que no significa que et quedis sense treball, sí que aveïna noves professions i incursions en terrenys fins ara inexplorats.

Buscaràs la tranquil·litat i fugiràs de llocs massa concorreguts, estàs molt sensible respecte a l'excés d'estímuls sensorials, sobretot el soroll. Provaràs noves formes de cuidar la teva salut, sobretot en tot el relacionat amb la medicina natural.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No t'angoixis, si reps un tracte distant. A mesura que passi la setmana aquesta energia es desintegra per donar pas a una altra completament distinta. L'amor il·luminarà el teu rostre i el teu cor. Quan desapareixen les restriccions, és quan trobes l'amor sincer.

Alguns obstacles en el camí poden fer-te dubtar de la direcció que prendran els teus somnis. No et deixis vèncer. Ets molt fort i podràs fer front a totes les tempestes.

En els pròxims dies veuràs que després de patir tensió nerviosa i una tremenda contractura començaràs un camí del domini de la teva energia mental.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta nova setmana on comença el mes de maig et duu la diversió al terreny amorós. Tant si estàs en parella, com si no, viuràs l'amor en la seva vessant més associada a la diversió.

Moment per poder relaxar-te i deixar que la inèrcia faci que tot continuï funcionant a favor teu tant en l'àmbit laboral, com en l'econòmic, sobretot cap a mitjan setmana.

Relaxar-te i gaudir seran les teves màximes necessitats durant aquests dies, per la qual cosa busca la manera de divertir-te i desconnectar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hi ha moltes coses que es revelaran durant aquesta setmana. La realitat és més àmplia del que estàs percebent. Cerca conversar amb aquest amor que sembla perdut. Obrir-te a l'altre també és escoltar el que t'ha de dir.

Encara que estiguis passant per un bon moment et sentiràs en situació d'incomoditat i manca. Per això és probable que vulguis canviar d'activitat o de lloc de feina

Començar la setmana fent una dieta depurativa seria òptim per continuar en un estat de salut i equilibri perfectes.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari