L’horòscop setmanal del 28 d'octubre al 3 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest setmana, del 28 d'octubre al 3 de novembre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana que serveix de nexe entre el dècim i l'onzè mes de l'any es preveu bastant moguda. Voldràs que el teu cor es dinamitzi, i seràs molt visceral i emotiu pràcticament en tot allò que et succeeixi.

Amb els teus diners vas per lliure. Algunes despeses no consensuades podrien fer que la teva parella s'enfadi o, fins i tot, que els teus fills et retreguin determinades accions.

Podràs començar tractaments mèdics d'avantguarda, especialment per als problemes crònics. Els astres estan a favor que el teu benestar millori.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Passaràs per moments de crisi amorosa i pot ser que discutiu de manera acalorada. Però no per això deixaràs d'estimar a la teva parella ni deixaràs de pensar en què bonics són els ulls de la persona que antany et va enamorar.

Trobes ànims on no n'hi ha per mirar cap endavant, per complexa que sembli la teva situació econòmica. Saps que després de la tempesta sempre arriba la calma.

La setmana és especialment beneficiosa per als Taure que competeixen en algun esport. El teu afany de superació i de voler quedar el primer es multiplicarà.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta setmana no comença del tot bé respecte dels assumptes del cor per als nadius de Bessons. És possible que posin en dubte la teva capacitat de compromís. La vida et demostrarà amb senyals concrets que pots confiar en l'amor.

És possible que et trobis donant un valor diferent dels objectes que posseeixes. Potser sents que necessites menys del que creies per ser feliç i comencis una nova manera de vincular-te amb la vida material.

Et sents bé i voldràs buscar noves maneres de mantenir la teva figura. No tinguis por a fer pràctiques esportives alternatives.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'univers et dóna bones eines per apropar-te més a la teva parella. Tindreu l'ocasió de passar més temps junts, fins i tot si les vostres feines són diametralment oposats i gairebé només us veieu quan un es desperteu per anar a l'oficina.

Tindràs un humor que et pot ser molt útil en assumptes de vendes: podràs convèncer tothom de qualsevol cosa.

Tindràs dies on la teva salut no sigui brillant, encara que de mica en mica les teves defenses creixeran i els problemes seran cosa del passat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs sentiments contradictoris. A vegades, sentiràs que has perdut la teva individualitat i que ja tot és un nosaltres, i unes altres gaudiràs de l'amor de la teva parella. Els solters voldran viure noves experiències sense estar lligats a ningú, però la trobada amb un ex els remourà el cor.

Podries perdre uns diners d'unes inversions que estaven estancades. Si estàs buscant ocupació, no hi haurà sort aquests dies, però un lloc de feina que encaixa amb les teves habilitats arribarà aviat.

Visitar un psicòleg t'ajudaria a entendre les teves emocions. Hauràs d'aprendre algunes tècniques per cuinar de manera sana per prevenir una malaltia cardiovascular.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La setmana comença tranquil·la, però aviat es veurà alterada la pau per algunes històries del passat que tornen a prendre vigència. Informacions que mantenies en secret, o que per a tu són tan incòmodes que prefereixes mai comentar-les.

Els contactes que tens en la teva agenda cal cuidar-los i renovar-los. Fes algunes trucades per a saber com va tot o si pots ser útil a algú que necessita un favor.

Trobaràs nous plaers esportius, amb activitats concordes a la teva condició física i a la teva edat. Alguna vegada has provat amb les arts marcials?

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal de Balança per a aquests últims dies del mes d'octubre és molt positiva en l'amor. Els nadius del signe se sentiran molt inclinats a treure la millor part de si mateixos. Les seves qualitats innates, com la generositat, l'educació i la classe seran les seves armes.

En línies generals, serà una setmana favorable per als Balança, perquè l'energia de Mart porta moviment i molt creixement al sector financer i també a l'àmbit de la professió.

Si estaves esperant els resultats d'una prova mèdica, el resultat serà favorable. Pots agrair-ho als astres.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La setmana comença feliç. La màgia i la mística prenen part important de la teva relació. Estàs obert a sentir la il·lusió de ser tot per a la teva parella i compartir tot amb l'altra persona com si anessin un. Els solters podrien lliurar-se a l'amor d'un dia per a l'altre.

Assumptes que es trobaven paralitzats tindran mostres d'avanços i notícies favorables. Actua amb prudència però amb energia.

És un moment òptim pel que fa a energia física. El teu cos es recupera de qualsevol malaltia amb menys esforços que altres vegades.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció dels Astres per a aquesta última setmana d'octubre per als nadius de Sagitari en l'amor revela la presència d'Eros en el teu signe. Això significa molta energia sexual i l'activació de la teva vida íntima, tant si estàs en parella, com si no.

Bona setmana per a l'economia, perquè estan rebent energies d'expansió. Moment de revisar els teus mètodes de treball, així com opositar o promocionar-se.

Finalment, a nivell de salut, aquesta setmana gaudiran de gran vitalitat. Aprofiteu-ho per tancaR assumptes emocionals pendents.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En l'amor, sents que tot s'esfondrarà però en realitat és una circumstància temporal. No permetis que res enfosqueixi el teu benestar emocional. Estàs aconseguint tranquil·litat interna i mereixes sostenir-la sense que uns altres generin inseguretats.

Els assumptes materials comencen a mostrar un alliberament del flux energètic que senties estancat.

Aquesta és una setmana molt bona per la salut dels nadius de Capricorn. Els astres mostren grans possibilitats de renovació en tot el que és imatge i aspecte físic.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció de l'Horòscop per a aquesta setmana en els assumptes de cor Aquari et revela el següent: estàs tancant un cicle de la teva vida en l'amor, això et portarà moltes conseqüències positives en totes les teves relacions.

Pel que fa al terreny laboral i professional, aquesta setmana Aquari has de vigilar sobretot la teva autodisciplina, perquè estàs caient en el descoratjament i la falta de motivació a la feina.

Quant a la salut dels Aquari per a aquesta setmana, començaran amb alguns problemes per  agafar el son.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seran uns dies molt fogosos amb la teva parella: les carícies, els petons i els coits seran tant assidus com satisfactoris. El solter es retrobarà amb el seu primer amor.

A la feina, et canviaran les responsabilitats i tasques que tenies fins ara. Si estàs desocupat, et cridaran per a comunicar-te que has passat una entrevista però has de fer una prova d'un idioma estranger.

Començaràs amb moltíssima energia però cap a mitjan setmana la teva salut mental necessitarà una estona de desconnexió o podria donar-te un atac d'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari