L’horòscop setmanal del 27 de maig al 2 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 27 de maig al 2 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un vent alliberador ronda al voltant de la teva sensibilitat; estaràs fugint de l'agitació emocional o dels sentiments excessivament exigents, no vols ficar-te en un laberint del qual ningú et garanteix la sortida.

El vent bufa a favor teu financerament parlant, en aquest pont entre el cinquè i sisè mes de l'any 2019. Les accions materials col·lectives seran molt afavorides, el treball en equip, les associacions, i en general l'art de col·laborar.

  

Evita actuar d'una manera massa autoritària en algunes ocasions en les quals els astres et posaran a prova.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No tindràs dificultat a argumentar el teu punt de vista en l'amor. Tot i això no exageris, sobretot en els problemes; és millor ser diplomàtic que esclatar una guerra mundial per una desavinença senzilla.

  

Seran dies magnífics per a trobar una nova ocupació (o una, a seques, si és que estàs a l'atur), sobretot si fas tot el possible perquè les teves idees es facin realitat.

  

Amb una dieta rica en calci, magnesi i fòsfor, passaràs pels dies més delicats de la setmana sense problema, i també serà bo que prenguis lactis (si no ets intolerant).

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs molt il·lusionat amb una persona que acaba d'aparèixer en la teva vida. No descartis que es tracti d'algú del teu entorn, que fins avui era un simple amic.

  

La situació econòmica t'obligarà a vendre certes propietats que tens, com per exemple una casa o unes joies que tenen un alt valor sentimental per a tu.

  

Cada vegada et despistes amb més facilitat i no ets capaç de solucionar els problemes que van sorgint. Menges fora de casa més vegades de les que hauries de fer-ho, la qual cosa afectarà la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si tinguessis el número de telèfon de la més pura llibertat, ja estaries tenint una conversa amb ella per a veure-us. L'atmosfera augmenta la teva capacitat d'assumir el dia a dia sense un suport sentimental.

  

En el treball palparàs certes pors a avançar. És la superstició el que et frena o és que creus que tot és un somni i tems despertar-te?

  

Massa ingenuïtat pot portar-te a companyies nocives per a la teva salut, física o mental; seràs imprudent i et serà difícil mantenir el sentit de la responsabilitat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Viuràs una emocionalitat que se surt del normal. Les cites sorpresa i els intercanvis de punts de vista i emocions són els protagonistes. Prepara't per a viure una setmana ardent. L'erotisme té el seu lloc a l'agenda.

  

Reestructurar i reorganitzar tot el teu món laboral és molt necessari, d'aquesta forma podràs veure quins ajustos són importants.

  

No existeix la forma de mantenir la salut des de l'esgotament i una quantitat d'hàbits malsans que et porten a un persistent estat de malestar. Un son reparador és el millor aliat per al teu cos i la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No li concedeixis tanta atenció als comentaris que busquen desestabilitzar-vos. Ara mateix estàs immers en una relació de parella que prospera adequadament i que acabarà amb final feliç.

  

Vols sortir de la teva zona de confort, per això et mostraràs més actiu i participaràs en esdeveniments i actes de treball. Mai saps on pots trobar un contacte per a millorar laboralment.

  

Quan comencis un tractament mèdic cal que segueixis amb ell fins que els professionals ho determinin. Tingues paciència amb els resultats i no deixis res a mig fer.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Començaràs la setmana amb molt bon peu en els assumptes del cor. La teva parella serà un suport important per a tu aquesta setmana que estaràs especialment sensible. Cap a finals de setmana es donaran les circumstàncies perfectes per a plans romàntics en parella.

  

Econòmicament estàs estable, aconseguiràs saldar un deute cap a mitjans de setmana, i sabràs aprendre dels errors per a administrar-te millor de cara al futur.

  

No hi ha grans canvis en les teves fonts d'ingressos durant aquesta setmana. Físicament et sentiràs bé, tindràs energies suficients, però et sentiràs una mica confós mentalment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Has muntat una agència de detectius de l'amor? Perquè el teu esperit estarà carregat de sospites, totes elles vinculades al camp dels sentiments.

  

Si tens preguntes per a fer-li al teu banquer o al teu administrador, no et quedis callat: és el moment de formular-les amb facilitat i llibertat. En el treball podries trobar-te projectes nous, així com enfrontar-te a reptes que et facin més fort.

  

Qualsevol risc per al teu benestar podria agafar proporcions exagerades, així que intenta ser assenyat, i no embarcar-te en reptes dels quals no podries sortir victoriós (i sí lesionat).

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Durant aquesta setmana tindràs de tot en el terreny de l'amor, perquè començaràs amb alguna discussió ocasionada per diferències amb la parella. No obstant això, estàs sota la influència del déu de l'amor, per la qual cosa et reconciliaràs.

  

En general, serà una setmana sense grans contrastos en l'àmbit econòmic i professional. Els Astres t'aconsellen paciència i perseverança per a aconseguir les teves metes.

  

A grans trets et sents bé físicament, només apareixerà una mica de cansament que podràs superar amb el descans necessari. La teva principal atenció estarà dirigida a les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hauràs de retrobar-te amb el teu passat que torna a exigir aquelles coses que no mereix. Mantén-te ferm en la visió d'un futur en el qual no hagis d'arrossegar assumptes pendents i acaba amb dignitat aquest problema.

  

No hi ha res nou davant teu si tu no t'animes a gestionar el canvi que estàs esperant des de fa tant de temps.

  

En general estàs aprenent a viure d'una forma que s'assembla més al teu ideal i això es nota en l'estat del teu cos. La teva vitalitat està mostrant que aquests canvis en la teva conducta són agraïts per totes les teves cèl·lules.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Comença una nova setmana i amb ella nous reptes en el terreny amorós per als Aquari. Durant aquests dies viuràs moments complicats en la teva relació de parella. Hi haurà més d'una discussió a causa de la teva falta de compromís en la relació.

  

Rebràs alguna notícia que et posarà en tensió sobre els teus estalvis. De totes maneres, podràs solucionar-ho cap a finals de setmana.

  

Físicament et trobes molt bé, excepte per algun mal de cap que et vindrà en els últims dies de la setmana. En el terreny emocional, deixa de ser tan exigent amb tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No creguis que el cost de deixar-li anar la mà a qui t'estima des de sempre és barat. És clar que , tot això que t'emportes, així que tu sabràs avaluar què és el millor per a tu en aquest moment de la teva vida. Als solters els espera una declaració d'amor que no s'imaginaven.

  

Hi ha moltes despeses i pagaments de deutes en el teu horitzó que hauràs d'afrontar per a trobar descans i tranquil·litat, no descuidis el teu futur pròxim.

  

Els nervis no són un bon aliat per a la salut corporal. Estar sofrint moments de ràbia o ansietat porta desavantatges.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari