L’horòscop setmanal del 27 de gener al 2 de febrer

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana tindràs moltes il·lusions dipositades en l'àrea de l'amor; els qui hagin conegut recentment a una persona especial veurà com les seves il·lusions es renoven. Sentiràs gairebé que t'has enamorat per primera vegada. No faltaran les papallones en el teu estómac.

Tens molta creativitat i molta imaginació en assumptes econòmics, fins al punt que hauràs de tocar-te de peus a terra tu mateix.

Algunes persones podrien aprofitar-se de la teva ingenuïtat, així que desconfia fins de la teva ombra. Alguns podrien patir problemes de memòria, especialment els nadius més majors.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs la virtut d'equilibrar la relació amb la teva parella, si és que véns d'un temps de guerra. En alguns casos obraràs autèntics miracles, aconseguint que la reconciliació sigui factible encara que el cel pintés d'allò més fosc.

Les teves il·lusions es disparen, si recentment has conegut a algú que t'omple d'emoció. Seràs molt audaç per aconseguir una mica més de diners usant la teva agenda de contactes.

Per estar en forma cal combinar una dieta equilibrada amb una bona sessió d'exercici, oblida't dels miracles.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És una setmana intensa en la qual aprendràs a expressar amb calma el que sents i això et donarà molt bons resultats. La trobada amb part de la família et donarà un descans entre tantes discussions. Sortiràs airós davant de les acusacions dels teus enemics.

Encara que estaràs sent pressionat per les circumstàncies a realitzar molt més del que et correspon. Aquesta setmana seràs qui resolgui problemes.

Viuen temps de molt de vigor i benestar. Són uns dies perfectes per millorar els teus hàbits quotidians i abandonar alguns costums que afecten el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Durant aquesta setmana gaudiràs dels molts sabors que té l'amor, alguns dels quals són molt dolços i uns altres més aviat amargs. No obstant això, la teva intel·ligència emocional et permetrà quedar-te amb el bo i millor.

En l'àrea del treball hi ha estabilitat, encara que no et passa per alt cap detall i aprecies que els teus caps i els teus superiors et miren amb altres ulls.

Potser està en joc una pujada de salari o un possible ascens. Sabràs resistir-te als excessos i la teva força de voluntat serà tan exquisida com ara. Res et farà sortir del camí.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Existeix un risc enorme que es produeixi una infidelitat. Podria ser que et traeixin o bé que siguis tu qui comenta la traïció. El solter voldrà trobar a la seva parella ideal i s'embarcarà en cerca d'algú perfecte.

En l'àmbit laboral el ritme baixarà a causa del teu cansament mental (sobretot si les teves tasques són rutinàries). T'adonaràs que comences a recuperar a poc a poc els diners que vas invertir al desembre.

Fer exercici a l'aire lliure, o fins i tot passejar, et buidarà la ment, obrirà els teus pulmons i et beneficiaràs tant a nivell físic com mental.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Temps enrere sabies quin era el camí que havies de triar per arribar fins a la més pura felicitat en l'amor. No obstant això, en aquesta setmana que fa de nexe entre gener i febrer podràs sentir-te una mica perdut, sense saber quin era el rumb que et convenia.

Es preveuen uns dies moguts per al nadiu d'aquest signe, en el qual podrà signar alguns documents que resultin importants per al seu futur més immediat.

Els remeis naturals seran uns bons aliats per a lluitar contra l'insomni. Els teus problemes per a dormir poden fer mal a la teva salut a llarg termini.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per a aquesta última setmana de gener per als Balança, no porta molt bones notícies, almenys durant els primers dies. Començaran la setmana sentint-se avorrits i deixant-se portar per la rutina.

Quant a la teva economia, serà una setmana on et farà falta molta prudència. Estaràs enfocat en l'estalvi, perquè no és un bon moment per a gastar, ja que no hi haurà ingressos extra dels quals disposes.

Per a la teva salut, les tensions procedents de la feina i dels problemes econòmics, faran que les teves forces flaquegin.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

T'esperen uns dies en què la màgia i la bona fortuna et somriuran en el referit a l'amor. Sents que res millor podria passar-te. Aquells que es troben solters tornaran a creure en l'amor gràcies a un enamorament sobtat de Cupido inevitable i sorprenent.

L'ambient en l'àrea laboral no és tan bo com esperaves. Potser el contrast entre la teva vida íntima i la vida professional és més gran que mai durant aquesta setmana i per això pot ser que ho sentis més pesat o difícil.

Lleus molèsties i petits accidents poden dur-te a perdre la teva salut. Vés amb compte i mira on trepitges.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'horòscop per a aquesta setmana Sagitari, diu que començaràs prenent una decisió molt important. Potser es tracta de triar entre dues persones, pot ser també que sigui una elecció en la manera de relacionar-te.

En referència a la teva economia, els Astres auguren una setmana on la prosperitat t'acompanyarà en tot moment. És el període perfecte per invertir en negocis rendibles, comparar immobles o especular amb els teus diners.

La predicció per a la teva salut Sagitari diu que, durant els primers dies de la setmana, és molt probable que tinguis algun problema menor.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Comences la setmana amb la satisfacció i la pau que porta a la teva ànima l'amor i les bones relacions. Et sentiràs ple d'afecte i el romanticisme formarà part del llenguatge de l'amor.

És una setmana que comença amb un esperit entremaliat i distret que et porta a la possibilitat de cometre errors o oblits.

Encara que la salut dels nadius de Capricorn no té nous patrons astrals que la desequilibrin existeix una visible tendència a sofrir problemes en el xacra laringi.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per a aquesta setmana Aquari diu que hauràs de fluir amb els esdeveniments per a aprofitar la transformació personal que porten.

Sentiràs que l'Univers t'està posant a prova en l'amor, i així serà. Per a la teva economia, els Astres revelen que aquesta última setmana de gener portarà certes dificultats per a acabar d'equilibrar les teves finances personals.

Referent a la teva salut, la predicció augura certs problemes de salut que duraran pràcticament tota la setmana. Només cap als últims dies de la setmana notaràs recuperació, no obstant això, no has d'afanyar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No prenguis cap decisió important en l'àmbit amorós fins a passada aquesta setmana perquè serà fixa i podries penedir-te en el futur. El solter jugarà a ser un caçafortunes.

El projecte laboral en el qual estàs invertint el teu temps no et donarà els beneficis que esperaves. Les teves accions respecte als diners seran impulsives, ja es tracti de compres o de prestar diners, ambdues estan abocades al fracàs o pèrdua adquisitiva.

Especial cura amb les relacions sexuals aquesta setmana, perquè els astres influeixen perquè es produeixin embarassos no planificats. Anímicament gairebé tota la setmana tindrà un halo trist.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí