L’horòscop setmanal del 26 d'agost a l'1 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 26 d'agost a l'1 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva vida matrimonial serà rica en aventures, aconseguiràs demolir qualsevol imprevist i ser feliç. Hi haurà dies on estiguis carregat d'energia com per baixar-li la Lluna a la persona que estimes.

En l'economia domèstica pot sorgir algun problema o per què no parlar d'una crisi. Necessitaràs mantenir el cap fred i demanar ajuda a experts.

El teu benestar millorarà, i concretament es veuen millores en la zona de les cames: hi haurà evolució per a aquells que van tenir una caiguda o es van sotmetre a una intervenció.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sentiràs la necessitat de donar intensitat a les teves relacions. Li deixaràs clar a la teva parella que si la cosa no canvia, potser marxes. Lògicament, això només provocarà tensió i desafiaments.

Molt dinàmic i emprenedor en assumptes de diners, els astres t'instaran a ser més atrevit i rebutjar la por al fracàs. Aquesta actitud de confiança serà molt gratificant.

Busca gent amb la qual fer activitats que et facin moure de valent, sigui en el gimnàs o ballant amb els amics, per què no!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El cel és benigne amb tu i per extensió amb el teu cònjuge. Així, junts podreu gaudir d'una sensació de benestar i plenitud generalitzada.

S'observen interessants perspectives professionals, sobretot en l'àrea del comerç: les oportunitats bones passaran per davant teu i no deixaràs que cap que s'escapi.

L'aigua et permetrà millorar el teu benestar, sigui anant a nedar uns llargs o donant-te banys d'aigua calenta i sals a casa teva.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquests dies d'aquesta setmana on s’acaba agost, només estaràs pensant a crear una atmosfera càlida i positiva al voltant del teu idil·li.

Les pujades de salari o bonificacions per treball ben fet són possibles, però no et gastis el que guanyis de manera extra tal com entra en la teva butxaca.

Els nervis no estan ben gestionats. Cerca la pau quan notis que els mateixos t'impedeixen veure la realitat o no assumir bé algunes responsabilitats. Una infusió de camamilla i flor del taronger serà una bona ajuda.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les coses no podrien estar sortint millor. L'amor agafa tints màgics. Apareix algú que podria ser una excel·lent parella amb qui compartir moments de somni.

Aquesta setmana lluitaràs amb un enemic secret, algú que no mostra les cartes i juga brut. Hi ha molta informació que se t'està ocultant i això et perjudica.

Et sents molt bé, les energies vitals són òptimes i et permeten portar endavant cada etapa del dia amb forces i saviesa interior i per això és difícil que caiguis en el llit malalt.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquesta setmana intentaràs comptar amb un període de benestar i serenitat en la vida matrimonial. Podràs sentir-te molt segur de tu mateix i de la persona amb la qual comparteixes la teva vida. El Sol omplirà de llum les ombres.

Amb tranquil·litat gaudiràs d'una extraordinària oportunitat per estalviar o fer diners, encara que això no està exempt de riscos. Hauràs de ser molt audaç per  no posar els teus estalvis en negocis que no donen beneficis.

S'afavoreixen els esports que es duen a terme amb contacte amb animals, encara que si no, el gimnàs tampoc és mala opció.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Astres prediuen que aquesta última setmana d'agost serà bastant intensa per als Balança en els assumptes del cor. D'una banda, els que estiguin en parella, hauran de fer molta d'autoanàlisi, i per un altre, els solters hauran d'aclarir la seva posició.

Respecte a les finances, viuràs una bona setmana, els teus ingressos no correran perill i només hauràs d'organitzar bé el control dels seus comptes.

Quant a la salut dels nadius de Balança, els Astres prediuen una setmana bastant equilibrada i estable.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La fidelitat cobra per a tu una importància extrema en la relació de parella: la veus com el ciment que uneix els maons de la vostra relació, i això pot tornar-te gelós els pròxims set dies. El solter canviarà la seva forma de mirar a algú que ja coneix.

La teva situació financera estarà sota els millors auspicis en la setmana de transició entre agost i setembre. Sabràs administrar les despeses com si fos un joc.

Els teus esforços per tenir una vida sana i equilibrada s'han de duplicar però sense passar-te d’estricte.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana l'horòscop revela a Sagitari que haurà de llevar-se la cuirassa si vol obrir-se més a l'amor. Potser tornar-se massa demandant no sigui l'actitud correcta per a atreure l'amor dels seus éssers estimats. Els solters, per part seva, rebran l'ajuda dels Astres.

Durant tota aquesta última setmana d'agost, els nascuts sota el signe de Sagitari gaudiran d'una bona situació econòmica.

La teva salut durant aquesta setmana Sagitari serà en general estable. Hauràs de vigilar, sobretot a l'aspecte emocional i recordar que ets un ser integral.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Intercanviar idees i mirades sobre la vida podria aportar-te molt, fins i tot podries gaudir d'un creixement en l'intel·lectual. Pel cap de setmana prepara les copes per brindar per les bones notícies.

No hauràs de tolerar la pressió de la incertesa, arriben uns dies de tranquil·litat que et permeten projectar el que desitges per al teu futur. La vida et sotmet a proves.

Una vegada i una altra et sentiràs preocupat durant aquests dies. Si ets d’aquells que tenen fe, podries refugiar-te en silenci en la cerca de pau per mitjà de l'oració.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana els Astres prediuen importants reptes amorosos per als Aquari. El diàleg serà la clau durant els primers dies d'aquesta última setmana d'agost, en canvi, cap a la meitat de la setmana, notareu que haureu de rendir-vos a l'evidència.

Setmana molt favorable per a tot el que tingui a veure amb els diners. Aquari estarà guiat i protegit pels Astres perquè l'abundància els acompanyi durant cada dia d'aquesta setmana.

La salut dels nadius d'aquest signe, no sofrirà grans canvis aquesta setmana respecte a dies anteriors.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Caminaràs pels foscos passadissos de la gelosia. Dependrà de la teva habilitat per defensar-te perquè les paraules agres i les difamacions s'interrompin a temps.

Si aconsegueixes aïllar les teves emocions a l'hora de treballar i concentres tota la teva energia mental en les teves activitats professionals, veuràs que resulta una setmana excel·lent per a tu.

Estaràs molt influenciat per una oposició astral que si bé brinda molta energia, també fa que estiguis més propens a petites inflamacions o infeccions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari