L’horòscop setmanal del 25 de novembre a l'1 de desembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 25 de novembre a l'1 de desembre

language-es
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Durant aquesta setmana temperaràs les teves emocions, i a substituir l'ansietat per calma, fins i tot per què no, per satisfacció. I és que el romanticisme estarà al voltant de tu, i fins pots sorprendre't acabant als braços d'un amor a primera vista.

  

En el treball seràs eficient, encara que alguns dies el cansament pot despistar-te; llavors hauràs de redoblar els teus esforços perquè gens dolent ocorri.

  

Fer exercici és alguna cosa que sempre està bé, però fes activitats concordes a la teva edat i la teva situació; la teva forma no és la de fa cinc o deu anys.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb el teu actual encant, i a més, amb totes les teves conquestes recents, desconfies dels possibles excessos durant aquesta setmana. Tens por al fet que et facin mal, saps que les decepcions sempre són possibles, però no pots deixar de posar el cor en tot el que fas.

  

En la teva economia, es veu un augment de guanys vinculats a assumptes immobiliaris, judicis o herències. Un tema que ha estat paralitzat i que torna a activar-se.

  

No et mantinguis ferm en alguns convencionalismes antiquats; escolta als professionals de la salut i del benestar i les recomanacions que et poden donar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts dels nadius de Bessons han viscut situacions de desacord, separacions i divorcis, si ets d'aquest grup, és moment de prendre l'energia còsmica i recompondre la teva relació. El dijous és el teu dia màgic per a les emocions i la vida familiar. Pots veure cada detall necessari per a evolucionar en les teves relacions.

  

Aquesta setmana els nadius de Bessons estan sent sotmesos a pressió respecte dels diners. És molt possible que et vegis en la necessitat d'avaluar retallades en les teves despeses i armar un nou pressupost.

  

La teva salut pot veure's ressentida per les exigències de la vida diària.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs moments en els quals et vindrà de gust passar desapercebut del món, i amagar-te al teu jardí secret, intentant trobar un bon equilibri a la teva vida amorosa, analitzant quins són els teus punts forts, i quines coses de la teva vida hauries de canviar per a encaixar millor amb la teva parella, amb la teva família, amb els teus éssers estimats en definitiva.

  

Per a trencar la teva situació laboral, si és que t'angoixa, necessites ser més actiu i no esperar que les coses succeeixin per si soles.

  

Cuida més la teva dieta, i menjar al llarg de tot el dia però en quantitats moderades.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Enxamparàs a la teva parella en diverses mentides i pots creure que t'està sent infidel. Hauràs d'aclarir aquesta situació o la teva confiança en la relació desapareixerà. El solter s'enamorarà d'algú prohibit, una persona que coneix però està casada.

  

En la teva ocupació estaràs sense ganes i faràs les tasques a mig gas. El teu cos et demana descans i tu somiaràs amb les vacances. Si has de fer una compra que suposi una suma elevada de diners ho revisaràs tot al més mínim detall.

  

Setmana propícia perquè alliberis el teu costat místic i practiquis alguna tècnica d'ocultisme com la telecinesi.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comunicar-te amb honestedat seria una bona manera d'avançar en les teves relacions personals. Hi ha assumptes que consideres complicats i que prefereixes no tractar, però van pesant en la teva motxilla personal, amb la condició de no fer front a una discussió.

  

El treball i els esforços que ha realitzat fins ara li permetran tenir responsabilitats. Fes bé el que t'encomanin, i així no tindràs cap problema per a assegurar el teu futur material.

  

Si sols passar molt de temps assegut enfront de l'ordinador, hauràs de fer alguns esforços per a caminar més, perquè si no, la teva esquena podria ressentir-se.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a aquesta última setmana de novembre en l'amor Balança augura moments molt dispars. Les situacions que viuràs seran canviants. Tendiràs a generar conflicte si no et mostres més flexible.

  

En relació amb la teva economia Lliura, els Astres prediuen que aquesta setmana començarà molt bé. Rebràs ajuda econòmica d'algú que irromp en la teva vida amb aquest motiu.

  

Bona setmana en l'àmbit de salut per als nadius de Lliura aquesta setmana. Només un advertiment per a aquells que faci temps que estiguin ignorant alguna malaltia crònica de la necessitat d'acudir al metge per a una revisió.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu cor tindrà un batec harmoniós i trobaràs l'assossec que fa molt no obtens. Veuràs que la justícia divina existeix. És una excel·lent setmana per a començar a realitzar plans a futur. Podran descobrir el camí en comú que volen transitar.

  

La lluna nova es donarà el dimarts i podràs sembrar les llavors del teu progrés pel que fa a seguretat material. Les lliçons arribaran de descobrir els teus valors i els teus dons i el lloc que ocupen en el teu progrés.

  

Si ho desitges, pots aconseguir molts canvis positius i començar a pautar nous hàbits en la teva vida quotidiana.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari en l'amor gràcies a la influència de Venus serà molt positiva aquesta setmana. Se sentiran més atractius i disposats a la conquesta, així com més atents a tot el que els envolta.

  

La predicció en matèria econòmica per a aquesta última setmana de novembre augura molt moviment de diners.

  

Pel que fa a la teva salut, la predicció dels Astres per a aquesta setmana Sagitari t'adverteix de la necessitat de millorar la teva alimentació. D'altra banda, els excessos poden actuar negativament en el teu organisme, procura controlar els teus impulsos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi ha molta energia celestial per a tu, Capricorn, tindràs la possibilitat de trobar altres maneres d'evolució de la teva vida romàntica que encara que et semblin impossibles seran molt beneficioses i tindràs resultats meravellosos per a la teva vida.

  

Hauràs d'utilitzar la teva intuïció i el teu bon encert per a descobrir si és necessari que continuïs en una emprenedoria o ocupació que no et satisfà i et lleva massa energia a canvi de menys beneficis que els esperats.

  

Donar-te permís per a alguns gustos no significa excedir-se en ells. Podries sofrir d'indigestions o molèsties hepàtiques. És un temps ideal per a començar a explorar el teu psíquic.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per a aquesta setmana Aquari porta complicacions, acumulació de tensions i frustració. Tot això és un còctel que, si no ets capaç de manejar correctament, podria allunyar-te d'aquells als qui vols.

  

En relació amb l'economia, per contra, la sort està de la teva part. Aquest aspecte de la teva vida marxa perfectament. Les influències planetàries et porten bona fortuna. T'arribaran nous recursos.

  

La predicció de l'horòscop per a la teva salut aquesta última setmana de novembre és favorable. Estàs aprenent a cuidar-te i a ocupar-te de la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Trauràs a relluir la teva 'sex-appeal' al mostrarte segur de tu mateix. Això li encantarà a la teva parella i et demostrarà el molt que li agrades amb floretes. El Peixos solter es veurà en una situació compromesa quan la parella del seu millor amic intenti lligar amb ell.

  

Una herència (un immoble o molts diners) està a punt d'arribar a les teves mans. En la teva ocupació, hauràs de fer alguna hora extra per a acabar les teves tasques a temps.

  

Tindràs energia per a afrontar els reptes que et posi al davant l'Univers. Neptú propiciarà que tinguis somnis molt vívids i, fins i tot, premonitoris.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari