L’horòscop setmanal del 24 al 30 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 24 al 30 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per a Àries, en aquesta setmana s'apunta un bon estat de salut amorosa i la teva fortuna serà major si ets un nadiu pacient, que no vol trepitjar l'accelerador.

En alguns moments seràs una autèntica guineu capaç de detectar ofertes i baixades de preu, que et facin aconseguir allò que desitges per menys diners de l'esperat. Fins i tot podries plantejar-te un nou estil dins de casa teva

L'estrès pot fer nosa en la teva passió. I és que per un excés de cansament o per ansietats vàries no rendiràs en el llit de la manera que et vindria de gust.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si en alguna cosa has de centrar-te aquesta setmana dins de la teva relació de parella, és en el treball en equip i en rebre tant amor com donis.

Amb Mart molt present en els teus diners, el temps estarà ple d'ambició i de ganes de creixement costi el que costi: d'aprovar els exàmens entre els estudiants, d'augmentar el teu rang i ocupar una posició més important dins la feina, entre altres.

Les despeses inesperades i incompressibles d'energia requeriran que et prenguis la vida amb més calma o cauràs esgotat, Taure.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha certs Bessons que vénen d'una etapa bastant traumàtica, d'enganys i gelosia. Ara l'única cosa que els preocupa és ser feliços al costat dels seus éssers estimats

Prepara't per suportar molts tràmits per rebre els diners d'una herència. Val la pena que li dediquis temps a això perquè d’aquí d'un temps veuràs com s'incrementa el teu patrimoni.

Encara que t'aixequis amb moltes energies, procura dosificar-te, sobretot perquè t'espera una jornada llarga entre les exigències de la feina i les de la llar. Viuràs moments de molta emoció.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Com a parella, estaràs buscant emocions fortes aquesta setmana i el teu cònjuge comprendrà ràpidament que tu, Cranc, no estàs disposat a oferir-li un consol silenciós.

Neptú t'encoratjarà a dedicar la quantitat més gran de temps possible a administrar els teus actius materials amb certa lucidesa. Això sí, vés amb compte amb els consells d'algú pròxim a tu, perquè poden induir-te a l'error o desconfiar d'allò que creus saber.

Potser reps resultats o diagnòstics que no et convencin, però si això passa, no tinguis dubtes i demana noves opinions, repeteix les proves que facin falta.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Bones vibracions astrals que mostren que en l’horitzó dels nadius de Lleó es presenten nous vincles amb persones compatibles. Podrien sentir que es coneixen de tota la vida. Els que estan en parella revifaran l'amor amb petits gestos.

L'horitzó financer i professional es preveu buit i apte per a l’experimentació de formes noves. Tindràs la valuosa col·laboració de persones que volen coses bones i desitgen el millor per a tu.

El teu estat de salut és òptim, aquesta setmana els astres et brinden una vitalitat admirable, tindràs disponible el doble d'energia de la qual disposes generalment.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Encara que no entrava dins dels teus plans, semblar ser que tornaràs a enamorar-te. El més probable és que es tracti d'una persona desconeguda que arribarà nova a la teva vida.

Per molt d'interès que li fiquis a les coses, a vegades no ets capaç de fer-ho tot tu sol, per això és necessari que deleguis en algú. Gairebé no disposes de temps lliure.

Té poc sentit que acudeixis al metge i li ocultis informació. Intenta ser el més sincer possible amb ell i digues-li tot el que t'ocorre per trobar una solució.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tindràs una setmana molt intensa i una mica complicada en l'amor Balança. Els astres no estaran a favor teu, per la qual cosa passaràs moments bastant difícils. Et plantejaràs si continuar o no amb la teva relació de parella.

En l'àmbit econòmic, tampoc tindràs molta sort, ja que a mitjan setmana hauràs de fer front a un pagament que et costarà saldar. Això sí, rebràs ajuda, per la qual cosa finalment podràs anul·lar els teus deutes.

Per fortuna, la teva salut serà bona durant tota la setmana, tret per alguna petita molèstia, com un mal de cap transitori.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per negligència o descuit podries danyar als teus éssers estimats, a la teva parella, perquè els malentesos podrien sorgir d'un pensament mal expressat. Pensa bé el teu discurs abans de pronunciar sentències dures.

Es desplega davant teu un moment especial, sobretot en temes vinculats amb l'art i la inversió en obres o antiguitats. Si és possible, igualment, diversifica els teus negocis, no apostis tot a un únic cavall, no sigui que aquest surti de la pista i no acabi la carrera.

Notaràs com alguns dels teus complexos es dissolen temporalment. Per fi ets capaç de començar a superar-los.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Seràs un dels signes afortunats en l'amor durant aquesta última setmana del mes Sagitari, ja que podràs consolidar els teus vincles amorosos, a més de gaudir de moments realment màgics amb la teva parella.

Econòmicament t'anirà bé, gaudeixes d'una bona posició gràcies a uns diners extres que has rebut en setmanes anteriors. Saps administrar bé les teves finances, així que aquests diners els dedicaràs a l'estalvi i també a altres projectes més lucratius.

Quant a la teva salut aquesta setmana, serà en línies generals bastant bona, no obstant això, descuidaràs una mica la seva atenció.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Arrenca la setmana amb grans oportunitats de sentir la vida renovada. Començaràs un nou cicle en el qual estàs més obert a experimentar l'amor amb senzillesa i sense fer-te massa problemes per les formalitats.

Existeixen possibilitats de rebre ofertes d'ocupació molt temptadores. Aquells que són emprenedors independents podrien estar a les portes de rebre un préstec o crèdit.

Encara que et sentis molt bé és important que administris la teva energia física. Les emocions i l'exigència de la feina et mostraran les teves limitacions.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Serà una molt bona setmana en tot el relacionat amb l'amor pels nadius d'Aquari. Els astres s'han posicionat de manera que l'amor brillarà en la vostra vida. T'adonaràs que com més dónes, més reps, i aquesta serà la teva consigna durant tota aquesta setmana.

Viuràs una setmana molt positiva en matèria econòmica. Les teves finances poden créixer de forma exponencial, si saps envoltar-te d'experts que t'ajudin a invertir de forma sàvia.

Aquesta setmana la teva preocupació principal serà l'aspecte físic, però també prioritzaràs l'alimentació.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Un augment de la sensualitat et farà voler mostrar-te cada vegada més compromès amb aquesta persona que t'encén amb la seva presència. Els astres t'ajuden a alliberar-te de les màscares darrere de les quals t'ocultes per no mostrar la teva feblesa.

El desafiament per a aquesta setmana és trobar el teu propi aprenentatge i veure quins són els teus punts forts a l'hora de desenvolupar-te en el món material. La vida econòmica pot ser per a tu una gran preocupació.

Si connectes amb les fibres del teu sistema nerviós des de la teva ment desperta, veuràs que estàs perdent el teu benestar per no controlar el teu nerviosisme.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari