L’horòscop setmanal del 23 al 29 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 23 al 29 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Comparteixes la teva vida amb algú? Llavors aquesta setmana intentaràs que les teves opinions es tinguin més en compte, perquè creus que tu mateix t'apartes de la presa de decisions. Com a solter no hauries de fer-te més il·lusions de les necessàries amb aquesta història que està començant a escriure's.

Com a empresari o emprenedor evita aixecar projectes i negocis utòpics. Toca de peus a terra i no et facis il·lusions.

Algun company amb el qual practiquis esport o ioga es convertirà en una càrrega, però no per això deixarà de ser el teu aliat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El signe de la felicitat està marcat, com un eix principal, en la teva vida de parella. L'impacte d'un trio de planetes fa que tot el que posis en marxa per al bé comú, resulti més efectiu.

Procura limitar la teva despesa al màxim, excepte en articles que siguin de primera necessitat. Sobretot, evita l'especulació i les transaccions financeres que suposin un cert risc.

Modera el teu gust pel perill, no et portarà res bo. Si sempre has gaudit d'una forma magnífica, pots permetre't aquesta setmana alguns excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Reuneix la sensualitat i la passió, l'espurna que s'estava apagant, s’encén més forta novament. Tindràs les millors virtuts per corregir la situació, si s'havia torçat per culpa teva.

Et trobes en un període agradable per negociar allò que desitges. Podràs rubricar nous contractes, viatjar a l'estranger per fer nous clients, o simplement, demanar-li al teu cap que t'apugi el sou.

No es preveu res més que bona salut aquesta setmana. Les teves energies seran molt bones, sabràs escoltar al teu cos abans que les mateixes s'esgotin i les administraràs amb talent.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si portes anell de casat, Cranc, procura compartir el teu entusiasme durant aquesta última setmana del mes. La teva parella necessita contagiar-se del teu ímpetu. Per als solters, s'apunta una nova història on hi haurà molta confiança.

Els projectes professionals que escrius en la teva llibreta poden convertir-se en realitat. Aprèn a somiar en gran, no et quedis amb la cosa més fàcil.  

Aprèn a controlar el teu descans, quantes hores ho fas i en quines condicions. Has pensat potser a renovar el teu matalàs?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La rutina podria estar sent font d'infelicitat. Potser sents que la teva vida no té massa emocions. És important que estiguis atent a possibles invitacions o agradables propostes que arriben.

Arriba a la teva vida algú que refresca la teva situació laboral. No les deixis passar. Aprendre a delegar i escoltar el que tenen per a dir-te et donarà moltes satisfaccions.

Si l'últim període has iniciat massa coses, negant d’aquesta forma el teu món emocional, potser és moments de frenar. Realitzar activitats artístiques pot dur-te grans beneficis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs assegurada una bona dosi de passió, amb la qual podries conquerir el teu cònjuge en qualsevol aventura que et proposis. La teva carrera professional no serà l'eix de les teves preocupacions.

Portaràs bastant bé la rutina en l'empresa on treballis, i fins i tot, agrairàs que hi hagi pocs sotracs. Les queixes no aniran amb tu.

Recorda viure el present, deixant enrere algunes malalties que et van causar problemes però que ja estan superades. És hora de deixar que aquests fantasmes marxin. A més, atreveix-te a fer activitats i esports que sempre et van atreure però que mai havies practicat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal dels Balança respecte a l'amor serà una mica complicada. Els nadius d'aquest signe començaran la setmana amb situacions conflictives en l'amor. Quant als solters l'horòscop setmanal els aconsella ser pacients i no forçar res respecte a la seva vida amorosa.

En relació amb la teva economia, aquesta setmana t'enfrontaràs a algunes dificultats que hauràs de solucionar tu sol.

Pel que fa a la teva salut, la predicció setmanal és bona en línies generals. Podran tenir algun problema menor, com cansament.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estaràs feliç, a casa hi ha un bon ambient de pau i les relacions amb els fills i altres integrants de la família estan en un bon punt, en part, perquè tens grans habilitats comunicatives. No obstant això, alguns aspectes no propicien la fidelitat conjugal.

La teva vida professional s’eleva de manera sigil·losa. Tu mateix podries sorprendre't, en un moment donat, de l'alt que has arribat. Seràs àgil especialment amb les inversions i les vendes.

Les cites esportives amb amics o familiars seran beneficioses per a la teva salut, sobretot,  si es duen a terme en el medi aquàtic.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari per aquesta última setmana de setembre porta novetats. En primer lloc, els que estiguin en parella, hauran de conduir bé la seva tendència a rememorar el passat i sentir-se culpables, perquè això podria comportar problemes.

Respecte a la feina i la situació laboral, serà una setmana on començaran amb molt bones perspectives.

La predicció setmanal de Sagitari apunta al fet que serà una setmana molt bona físicament. Et convé deixar d'ingerir begudes ensucrades i aliments processats. D'altra banda, les teves emocions estaran més o menys equilibrades.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells nadius que estan en parella, sorprendràs pel teu bon humor i les teves ganes de flirtejar i gaudir del teu cos. La teva parella sentirà que la relació es renova d'una manera especial. Aquells que cuiden nens petits o adolescents, hauran d'estar alerta.

En els negocis, hi ha bones perspectives. No desaprofitis una nova tendència que et porta oportunitat de guanys i beneficis. Hauràs de permetre't obrir els ulls i les oïdes a altres maneres de treballar i d'adquirir abundància.

Aprendre a dominar les pors i les emocions negatives porta grans beneficis a la teva salut durant aquests dies.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari comença de manera bastant inestable per a l'amor. Els nadius del signe començaran la setmana amb mal peu, ja que dedicaran massa temps a treballar i molt poc als assumptes del cor.

La teva situació econòmica per aquesta setmana Aquari tindrà alts i baixos. En l'aspecte laboral, hi haurà alguns canvis importants.

Referent a la salut, la predicció de l'horòscop per aquesta setmana t'augura uns dies bastant bons en general. Emocionalment, serà una bona setmana, encara que et convé alliberar estrès compartint amb algú les teves preocupacions.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva maduresa beneficia la teva relació de parella i permet que junts gaudiu més i patiu menys. Les activitats que realitzeu junts són divertides i refrescants.

Les notícies que arriben són excel·lents, semblés que vas muntat en un tren que circula per les vies de l'abundància.

Si ets propens als dolors de taló o la planta, escull bé el calçat que utilitzes en realitzar grans distàncies o estaràs patint molèsties innecessàries.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari