L’horòscop setmanal del 23 al 29 de desembre

La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'esperit nadalenc corre per les teves venes i aconsegueixes connectar especialment amb tots els que t'envolten. El solter, si es deixa portar, podria veure's embolicat en un romanç divertit i improvisat, i a la persona, amb parella, no li faltaran focs artificials en el seu llit.

En la teva economia hi ha una estabilitat molt interessant, saps calmar les aigües més revoltes i donar solució a totes les necessitats sense despentinar-te.

No tindràs les energies en el seu millor moment, però tampoc hauràs de quedar-te a casa per no refredar-te. Gaudeix de la setmana!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de passar pàgina, si has patit molt per amor. No pots estar tot el dia lamentant la teva pèrdua, per molt dura que hagi estat. Recorda que el teu cor està preparat per tornar a ser ocupat, però que per a això primer recuperar-te i estar en plena possessió de les teves facultats.

A grans trets, es pot descriure com a beneficiosa per a la teva economia aquesta nova setmana. És clar que els miracles no cauran del cel i hauràs de ser tan responsable com perseverant.

Sentiràs una especial fascinació per la medicina tradicional xinesa així com per les disciplines físiques arribades d'orient.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et veuràs embolicat en lluites de poder i discussions sobre els diners amb la teva parella o familiars amb els quals hauràs de fer valer el teu lloc. Serà difícil estar d'acord en tot amb el teu ésser estimat, no obstant això, podràs aconseguir la reconciliació.

Estaràs fora de sintonia quant als diners El teu enfocament perdrà claredat a causa de problemes emocionals. És important que evitis prendre decisions que no tinguin marxa enrere, en cas contrari hauràs d'assumir abundants pèrdues.

És molt important que et centris i evitis els sentiments de tristesa o pesar per mantenir-te sa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si ja has trobat la teva mitjana taronja, faràs tot el possible perquè la pau regni al voltant de vosaltres. El solter podrà veure la llum, fins i tot, si fins ara se sentia embolicat en una espiral de foscor.

Els imprevistos estaran a l'ordre del dia, i moltes persones necessitaran el teu consell o la teva ajuda per aconseguir alguna meta. Seràs una font de saviesa i inspiració molt notable.

La salut és potser la teva àrea més feble. És més que important que facis cas al teu metge, sobretot si tens diabetis o altres malalties de tipus crònic.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs més espai per a tu, però no per això ignoraràs al teu cònjuge. La nit de nadal una ferida emocional que involucra al teu pare pot propiciar discussions i retrets.

Està arribant un punt d'inflexió on el tema central és la teva ocupació. Canvia de feina o munta la teva pròpia empresa, però assegura't que sigui en un àmbit laboral que et faci feliç. La resolució d'una qüestió legal no es resoldrà a favor teu.

i has sofert una malaltia relacionada amb el cor, la recuperació serà lenta però efectiva si segueixes totes les pautes mèdiques.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquesta setmana tindràs moments en els quals et converteixis en una persona bastant freda i calculadora en assumptes d'amor; voldràs controlar-ho tot, que qualsevol esdeveniment succeeixi amb la teva supervisió.

Assumeixes els teus errors amb galanteria en la matèria financera, per això els astres t'ajudaran a corregir desperfectes. És important que a més de la diplomàcia fiquis en la teva motxilla personal la humilitat, així aconseguiràs que tot passada de la millor forma possible.

En el teu cercle més íntim sorgeixen alguns interessos esportius, concordes a la teva condició física i inquietuds. Oblida les excuses i lliura't a l'activitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor Balança, els Astres prediuen que avui tot apunta al fet que la teva prioritat en la vida s'enfoca en les relacions. Tens ganes de compartir moments d'aquesta i diversió amb els teus sers estimats.

En l'aspecte econòmic, el teu objectiu és afermar els teus ingressos sobretot a través dels diners provinents del teu treball.

Per a la salut, serà un dia on la teva atenció es torna cap a l'activitat física. A pesar del cansament, saps que no has de deixar de fer esport, perquè en cas contrari acumularies encara més tensió física i mental.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Ets un nou emissari de l'amor per al teu entorn. Aquest últim temps has comprès algunes coses que abans et resultaven alienes. L'enveja i l'arrogància han deixat pas a la comprensió dels sentiments d'aquells amb els quals et vincules.

Els diners podria originar-se en la venda de béns o la signatura de convenients contractes. De totes maneres, encara que la sort està del teu costat, és important que llegeixis la lletra petita abans de signar qualsevol escrit que et comprometi.

Estaràs molt bé de salut sempre que no t'excedeixis en la ingesta d'aliments de difícil digestió que afecten la teva funció hepàtica.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a aquesta setmana en l'amor Sagitari, diu que experimentaràs molt bones vivències. Els que t'envolten apreciaran la teva companyia i et mostraràs molt somrient i decidit en tot el relacionat amb l'amor.

Quant a la teva economia, serà una setmana plena d'alts i baixos, hauràs d'estar preparat.

La teva salut aquesta última setmana de desembre i de l'any Sagitari, serà excel·lent. Et sentiràs pletòric, a excepció d'una lleu infecció a final d'any, però que no t'impedirà gaudir de tot el que tens previst fer aquests dies.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quan facis les paus amb la idea d'haver perdut els teus tresors del passat podràs rebre les benediccions que arriben a la teva vida. Aquells que estan solters poden conèixer aquesta setmana a una persona especial que podria brindar-los l'amor que mereixen.

Aquells nadius que es trobin planejant un viatge o culminant projectes de tall intel·lectual tindran grans resultats, podran gaudir d'una setmana en la qual les sincronies i la bona fortuna els somriu.

La teva salut és excel·lent. Mantindràs l'equilibri interior. Ets un valent, Capricorn!

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per als Aquari aquesta setmana en l'amor parla de plans i compromisos, així com de l'arribada de bones notícies. Canvis positius estan per ocórrer dins del marc de les relacions amoroses.

En referència amb les teves finances, tot apunta al fet que els diners marxaran igual de fàcilment que van arribar. Començaràs per tant la setmana amb alguns alts i baixos econòmics. Hauràs de gestionar millor la teva economia per a sortir d'aquesta situació.

Per a la teva salut, serà una setmana on els excessos et passaran factura, en conseqüència, tindràs problemes relacionats amb l'aparell digestiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Totes les festes nadalenques seran molt divertides i casolanes. El Sol i Urà t'aportaran espontaneïtat i ocurrències brillants i gracioses. El cap de setmana, el Peixos solter viurà un romanç que durarà tota la nit del dissabte.

Un familiar que et devia diners per fi te'ls retornarà i pensaràs a invertir-los L'aturat que no hagi trobat treball encara és perquè no aquesta utilitzant l'energia de Júpiter per a aprendre un idioma estranger.

Hauràs de tenir molta cura amb la ingesta d'alcohol, el teu fetge estarà més susceptible del normal. Així que, el millor és evitar-ho.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari