L’horòscop setmanal del 22 al 28 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 22 al 28 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana que tens davant el teu rostre estarà plena de pics emocionals; si el teu cor ja està ocupat, la teva necessitat de llibertat pot causar un conflicte intern sobre què has de fer, com actuar.

Amb els diners i el treball no tindràs cap raó per a no superar les petites dificultats que t'esperen: hi ha un potent poder dins de tu, només has de deixar que floreixi.

Buscaràs a vegades una mà protectora que t'allunyi de tots els mals del món, que vetlli per la teva seguretat, però ningú et cuidarà com tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En cas de conflicte amb la teva parella, que sàpigues que no has d'alçar la veu (i menys cridar) més alt que l'altra part. A poc a poc es dibuixa un futur prometedor per al solter, que trobarà una peça que encaix en el seu antany trencat cor.

Tindràs l'elegància de travessar qualsevol huracà amb implacable mestratge i sense despentinar-te. Trepitjaràs de manera ferma el sòl, i si tens alguna feblesa, ningú s'adonarà d'aquesta.

Estàs particularment de bon humor i això t'ajudarà a sentir-te alleujat si tens problemes o molèsties d'algun tipus.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En els moments més convulsos has de treure el teu costat més diplomàtic. No descartis, en qualsevol cas, iniciar algun conflicte innecessari fruit de la tensió del moment. Quan cometis un error et disculparàs a l'instant.

És hora de rescatar tots aquells projectes que havies iniciat i que en el seu moment vas aparcar per falta de diners. Abans de recórrer als bancs demana-li els diners a la família.

Hi ha certs aliments, que per molt que t'agradin, al final t'acaben fent sentir malament. Necessites fer-te proves per a confirmar que no ets intolerant.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Vetlla per la salut amorosa dels altres: vés amb compte de no emocionar a algú que en realitat et deixa indiferent. No juguis a ser un don Joan, no hi ha alguna necessitat!

Com et portes amb el teu telèfon mòbil? Perquè hi haurà dies en què voldràs tirar-lo per la finestra (una cosa gens aconsellable, per descomptat), ja que no pararà de sonar per assumptes de diners o de treball.

L'oportunitat de millorar la teva salut es posarà davant de tu i no la deixaràs escapar; el teu instint et dirà com actuar a cada moment.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Venus es troba en la zona més pròxima a la teva energia i per això et beneeix amb una temporada plena d'afecte i bells moments No faltaran els moments feliços durant aquesta setmana que comença.

Desitjaràs compartir la teva alegria de viure amb les persones que t'envolten. L'augment de les oportunitats i la millora de tots els assumptes materials i professionals és alguna cosa que s'evidencia amb claredat.

El perill de tanta alegria és que et passis de festejos i facis abús del teu organisme. Moderar-te és prolongar els festejos.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per molta importància que li concedeixis ara a l'amor, saps que en aquests moments la llibertat es cotitza a un preu molt alt. Tots els amics envegen als solters de Virgo.

La glòria està molt més prop del que penses, però no t'atreveixes a fer el pas per por de fracassar. En l'econòmic prefereixes mantenir-te en un to conservador.

Qualsevol activitat aconseguirà que puguis fugir de les preocupacions diàries, sigui un passeig per la muntanya o assistir a un concert. No vols perdre el temps amb certes persones.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Durant aquesta setmana, els nadius de Balança viuran diferents experiències en relació amb l'amor. Els primers dies hi haurà desavinences tant amb la parella com amb la família, seran moments de tensió que exigirà del seu autocontrol.

Començaran la setmana amb alguns problemes econòmics, que no cediran fins ben entrada la setmana. Hauran d'aprendre a fer front a situacions de dificultats financeres.

Bona setmana per a la salut en línies generals, perquè comptaran amb una sobredosi d'energia que els mantindrà actius i de bon humor durant tot el període. Emocionalment hauran de treballar la seva dependència afectiva.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si tens compromisos per a ser lleial, evita ficar-te en problemes complicats i t'estalviaràs trobar solucions. Has de saber que a una persona li agrades molt, així que perd la por al fet que et rebutgin.

Més que mai, el rigor estarà en la gestió de la teva situació material durant la setmana que tens davant teu i sigues suspicaç a l'hora de resoldre els inconvenients.

Aprèn a escoltar el teu cos i a descansar concorde a les teves necessitats. Vés a dormir a una hora decent, si és que no vols semblar un mort vivent!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els primers dies d'aquesta setmana, seran una mica incòmodes en l'amor per als nadius de Sagitari, perquè rebran algunes crítiques per part de la parella. No obstant això, si s'ho prenen amb objectivitat, servirà per a créixer i canviar aspectes del seu caràcter que havien de modificar.

Setmana positiva en tot el relacionat amb els diners per als nadius del signe de Sagitari.

La teva salut física serà bona en línies generals, potser et molesten els músculs lumbars, o reaparegui la ciàtica. D'altra banda, emocionalment, a principis de setmana et sentiràs bastant gris.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En la vida afectiva en general estàs començant a adonar-te de la importància d'expressar el que necessites de la manera més clara possible. No perdis el bon costum de parlar amb franquesa i humilitat.

Els qui disposen de la seva pròpia empresa estaran investigant sobre formes o productes innovadors per a augmentar els ingressos mensuals.

Hauràs de reforçar totes les accions que es refereixin a cura de la teva salut, tant d'alimentació com el descans, ja que tens al davant dies molt exigits i pot ser que sofreixis quadres respiratoris com a grips o refredats.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Comença una setmana una mica canviant en l'amor per a l'Aquari, els canvis formaran part de la relació de parella a principis de setmana. És important que acceptis aquests canvis si vols evolucionar al costat del teu ser estimat.

En l'àmbit econòmic, els Aquari són persones que no presten massa atenció als diners, perquè el veuen només com una fi per a aconseguir altres mitjans. També és veritat, que quan ho necessiten saben com obtenir-ho.

Aquesta setmana, gaudiran de molt bona salut, se sentiran amb molta energia i duran a terme moltes activitats.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs en un moment en el qual creus que la teva vida requereix més llibertat o espai personal és hora de fer alguna cosa sobre aquest tema. Depèn de tu que les coses siguin millors. Amb queixes res es modifica, per contra, les queixes empobreixen la teva vida i et porten a sentir-te cada dia més miserable.

Tot el que es refereix a la teva vida professional i a les situacions inherents a les teves finances mostren una clara millora durant aquesta setmana.

La teva vida millora en forma notable perquè recarregues l'energia vital d'una manera especial i brillant.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari