La predicció setmanal del 22 al 28 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El bon humor de Júpiter et beneficiarà en l'art de l'amor i en el joc de la seducció, independentment de si tens anell de casat o ets una ànima lliure que vola per la vida.

Et faràs il·lusions pensant que la teva situació financera podria millorar pròximament, i per tant, que es faran realitat els teus somnis.

Una triada planetària augmenta la teva resistència física i la capacitat de recuperació. Si estàs cansat, Plutó et farà susceptible a les infeccions, així que més et val dormir bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor en parella, seràs tu qui prendrà la iniciativa i et convertiràs en un líder. El teu cònjuge però també els teus fills o uns altres familiars et seguiran encantats de la vida, per l'actitud decidida i entusiasta que mostres.

El teu do per fer negocis serà bastant bo i podràs signar acords aparentment interessants. La teva psicologia serà més optimista i audaç del que generalment marca el teu signe, que està caracteritzada per una ansietat latent.

El teu cervell està demanant que t’alimentis amb saviesa, així que escull un llibre que et pugui aportar coneixements nous.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Alguns solters cauran rendits als peus d'una persona que acaben de conèixer. Pot tractar-se d'una simple atracció física. Ara mateix busques a algú que t'aporti estabilitat.

És tota una responsabilitat que tota la teva família depengui econòmicament de tu. Tens una feina estable en la qual estàs còmode, però no descartes buscar una altra ocupació on guanyis més.

Aquesta setmana no podràs resistir-te als dolços, passaràs per davant de pastisseries i no podràs resistir-te a comprar alguna cosa. No servirà de res posar-se a dieta si acabes caient en la temptació.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estaràs molt més obert que de costum a fer les concessions que requereixen la teva vida en parella. Els resultats de la teva cessió seran instantanis. Els cors solters se sentiran més atrets per la manera de ser que per l'atractiu sexual.

Serà necessari sospesar els pros i els contres d'una operació financera, no et refiïs en les teves capacitats encara que hagis dut a terme altres similars anteriorment.

Si has patit nervis, veuràs moltes millores a partir d'aquest dilluns. Saber tranquil·litzar-te a temps serà una virtut.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dies de conflictes. Et veuràs en l'obligació de ser el suport emocional d'algú a qui estimes molt. Cap a mitjan setmana els núvols es dissipen i el sol brillarà en el teu món afectiu.

Semblés que tot s'ha posat en contra teva, és molt el treball per realitzar, ja que alguns planetes et generen tensió i dificultats. Si t'és possible, demana ajuda per a complir amb les teves obligacions.

En la salut, algú et guiarà: aprendre nous hàbits d'alimentació, començar a fer exercici, deixar addiccions no és fàcil, així que està molt bé comptar amb suport. No ho rebutgis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La setmana comença amb una bona notícia familiar. Per fi podràs celebrar una cosa positiva amb els teus. Els Verge gaudiran de nits de passió i reconciliacions.

A la feina tot es posarà en contra teva. Els documents i arxius que tenies guardats s'acabaran esborrant. Pren-te les coses amb més calma i si cal demana ajuda a algun company.

Et dosificaràs tant com sigui possible per arribar al final de la setmana amb les piles carregades. Tens moltes preguntes al cap, però no trobes respostes convincents per a elles.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta serà una setmana ideal per al creixement en parella, Balança. Per arribar a la plenitud els astres exigeixen que aprenguis a cedir i donar més protagonisme a l'altra persona.

Pel que fa a les finances, aquesta setmana s’inicia amb una crida a la serenitat: només des de la calma aconseguiràs ordenar les teves idees i frenar certs impulsos perjudicials per als teus diners.

La setmana avançarà entre la necessitat d'abandonar els mals hàbits i la possibilitat que aprofitis l'energia de les persones que t’envolten per viure plenament. Afrontes el cap de setmana amb optimisme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Venus et promet uns grans dies per viure l'amor.  Hi haurà moments en els quals estaràs dins d'una bombolla. No et perdis en discussions amb la teva parella, encara que hi hagi dissonància.

Hauràs d'esforçar-te per  assumir els nous canvis a la feina, un procés d'adaptació que no sempre et semblarà còmode.

Pel teu benestar, et tocarà acaronar-te, fer-te regals i dir-te floretes davant del mirall per estimar-te una mica més a tu mateix. Demana cita en la perruqueria o perquè et donin un bon massatge.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Serà una setmana molt moguda en el terreny amorós. Estàs emetent molta energia positiva, atraient cap a tu a persones amb ganes de conèixer-te. D'altra banda, voldràs fer plans amb la teva parella que impliquin diversió.

Setmana de gran fluïdesa econòmica.  Els ingressos i despeses estan compensats gràcies a les decisions que has pres en dies anteriors.

Utilitza tota aquesta força física i de caràcter per planificar i dur a terme rutines saludables que encaixin amb la teva preocupació pel teu aspecte físic. No abandonis ni per un segon la teva part espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Trobar un nou camí per ser feliç moltes vegades és dolorós en els seus inicis. Fuig de totes les situacions de disputa que sorgeixin al teu voltant. Centra't a avaluar quin és el teu major desig i cerca potenciar aquest objectiu.

Els negocis i emprenedories es veuen estimulats. La Lluna en el teu signe a partir del dimecres t'apuntala brindant un clima d'ordre i serietat.

Aquesta setmana es veu arribar l'energia planetària de la fertilitat, si estàs pensant engrandir la família, tens una excel·lent oportunitat. La sensibilitat predisposa a al·lèrgies ambientals.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Es presenta una setmana plena de canvis en el terreny amorós, però no t'espantis, són canvis per millorar. La teva necessitat de revisar les teves relacions i els teus sentiments, al costat de certa inestabilitat emocional, faran que prenguis importants decisions en l'amor.

En el laboral i professional, encara que gaudeixes d'un moment d'estabilitat i reconeixement, t'estàs plantejant la cerca de la teva veritable vocació, si és que encara no l'has trobat.

En general, estaràs animat i tindràs ganes de fer moltes coses, pren-te els períodes de descans que el teu cos et demani.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Un gran nombre de sentiments s'acumularan en el teu pit i viuràs una sensació d’alts i baixos molt especial. L'alegria omplirà la teva ànima de tal manera que pots entrar en estats d'exaltació que afectin les persones amb les quals convius.

Els assumptes relacionats amb els diners es perceben des de la perspectiva dels astres molt actius i amb possibilitats de desenvolupament.

Si estàs buscant major musculació o baixar aquests dos o tres quilos de més és el moment ideal, però no t’atabalis. Comença una rutina aeròbica adient amb el teu estat físic actual.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari