L’horòscop setmanal del 21 al 27 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest setmana, del 21 al 27 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquests dies seràs molt emocional, però tindràs por de mostrar-te vulnerable.  T'esforces massa a projectar enteresa, i sents que podries decebre a la teva parella o a la teva família si manifestes un indici de debilitat. No siguis tan exigent amb tu mateix.

Controla les teves ganes de cremar els diners. De debò sents tanta satisfacció anant de compres?

Et ve de gust sentir-te útil amb l'univers, i algunes activitats com la jardineria o anar al bosc a reforestar zones cremades, et permetrà trobar un recés de pau alhora que dónes sortida a l'estrès que tinguis acumulat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En els sentiments saps deixar anar a aquelles persones que no es mereixen el teu afecte ni la teva atenció. Aprendràs a relaxar-te tan aviat com les coses no vagin en la direcció que marques. Així t'evites molt estrès innecessari.

Controla les teves ànsies de guanyar diners amb males arts, especialment si estàs en procés de negociar un divorci o la dissolució d'una empresa. La situació pot resultar complicada.

Pots viure un moment privilegiat entorn de la salut, fins i tot si tens algunes malalties cròniques. També és hora de corregir alguns errors que comets amb freqüència.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És hora que mostris el teu costat madur, Bessons. Si estàs en parella, hauràs d'assumir algunes responsabilitats. Estaràs sotmès a judicis de valor i reclams respecte de la teva actitud davant del compromís.

Durant la setmana començaràs a comprendre el molt que tenen per a ensenyar-te sobre la vida econòmica i el maneig dels diners els teus afins majors. Pot ser que et costi parar esment a temes referits als diners i el món financer.

Les alineacions planetàries mostren en el teu horitzó possibles excessos en la ingesta de substàncies que perjudiquin el teu sistema hepàtic, pot tractar-se de fregits, condiments forts o alcohol. Cuida el teu fetge.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva parella t'ha donat molt d'amor, s'ha esforçat per fer-te la vida més fàcil i feliç. Ara tens davant teu una setmana meravellosa per retornar-li tot això multiplicat per dues, donant prioritat als seus desitjos, sigues més generós.

En el pla econòmic, en general hi haurà prou tranquil·litat. Tindràs un bon sentit analític, i no et tremolarà el pols per liquidar negocis que no donaven els fruits esperats.

S'afavoreix la creació d'enllaços i contactes que millorin el teu benestar, sigui en el pla físic o mental.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Viuràs un episodi d'introspecció per avaluar si estàs a gust amb tu, amb la teva parella i amb la relació que teniu. Al final de la setmana tindràs una trobada intensa i secret amb una persona que t'agrada. Els solters seran molt apassionats i perfeccionistes a l'hora de triar amb qui tenen les seves trobades.

Sense adonar-te, criticaràs les opinions i esforços dels teus companys de feina en la teva obstinació per pujar graons en la teva carrera professional.

El teu cos et demanarà anar-te a dormir abans, aixecar-te més primerenc i desdejunar de manera correcta per a afrontar el matí amb energia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les teves cites i les teves relacions humanes et guien positivament: segueix aquesta setmana d'octubre els impulsos que detectes al teu voltant. Els teus dubtes fan que perdis el temps i les oportunitats. Serveix d'alguna cosa complicar-se l'existència innecessàriament?

Per equilibrar el karma, arriba el moment de retornar favors, de fer-li la vida més fàcil als teus amics, especialment si et van tirar una mà després d'una situació complicada.

Els nadius que estan seguint un tractament mèdic han de complir-lo de manera escrupolosa.  Aprendràs a assumir la teva realitat sense penes ni culpes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de Balança per a aquesta setmana d'octubre en l'amor diu que començaràs la setmana amb canvis importants. La teva cerca de la pau interna, farà que posis fi a situacions i persones que no t'estan fent sentir bé. Aprendre a deixar anar serà el teu repte aquesta setmana.

La teva economia aquesta setmana gaudirà de bona salut, no obstant això, et convé visualitzar el tipus d'abundància que vols manifestar i enfocar-te en això.

En la salut, no només tindràs problemes musculars, sinó també dolors en les articulacions i dificultats per a agafar el son.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És la teva primera setmana d'aniversari i per això tens a disposició molta energia astral. El Sol i els planetes Venus i Mercuri en el teu signe et beneeixen amb la seva presència i afavoreixen tot allò que es vincula amb el teu món afectiu i amorós.

Si estàs buscant ocupació, és probable que aparegui un lloc que no acaba de ser el que desitges, voldries una mica més creatiu. Però no temes, es tracta d'una situació temporal, no hi ha malament que duri cent anys, Escorpí.

Molts nadius poden sofrir de moments de malenconia o tristesa pel que no ha estat possible o ha quedat en el camí l'any que es va anar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari per a l'amor no podria ser més positiva. Els solters coneixeran a algú, amb qui viure una apassionada història d'amor, i els que estan en parella, viuran una segona lluna de mel.

Quant a l'economia i la professió, també serà molt bona setmana, arribant a rebre ingressos extra a final de setmana.

Finalment, la salut serà bona, tret d’un dolor de ciàtica que podria presentar-se a mitjan setmana. Sagitari, gaudeix d'aquesta setmana on els Astres s'han confabulat per fer-te feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Cap al cap de setmana veuràs renéixer el romanticisme i la sensualitat en la teva vida. Fins i tot aquells nadius que creien que anaven a seguir un llarg temps en solitud, poden estar segurs que l'amor tocarà els seus cors.

No es tracta d'una setmana fàcil respecte dels diners i els assumptes financers. Pot ser que vives amb preocupació l'aparició d'una despesa que no esperaves i que demandarà un esforç de la teva part.

Quan el teu ànim es troba equilibrat i en harmonia la teva salut millora i el teu organisme respon amb benestar i regeneració natural.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal per als Aquari en l'amor serà variada, perquè començaran amb molts dubtes, però acabaran la setmana aconseguint tot el que es proposin en el terreny amorós.

En el terreny econòmic, l'horòscop prediu l'arribada de diners per un tema relacionat amb la salut a principis de setmana. La resta de la setmana tindran més despeses de l'habitual, però serà alguna cosa que la seva economia es pugui permetre.

Molts problemes de salut, però, almenys a petita escala, aquesta setmana recuperaran el bon ànim cap al cap de setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Trauràs el teu costat més creatiu per a regalar-li a la teva parella un treball manual d'amor amb la qual demostrar els teus sentiments. Un talonari de vals romàntics serà una idea perfecta. Els solters trauran la valentia que tenen amagada i li proposin una cita a aquest company de treball pel qual sospiren.

Necessites urgentment unes vacances! Una escapada a la natura et farà carregar les piles. Algú t'ha tirat un mal d'ull, demostra els teus dots místics i fes un ritual per a eliminar-lo.

El teu cos et demanarà més fibra. Menja més fruita i aliments integrals, la teva salut ho agrairà en el futur.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari