L’horòscop setmanal del 20 al 26 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 20 al 26 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP SETMANAL en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si vas sofrir una ruptura de parella que et va deixar amb una gran petjada, aprendràs a quedar-te amb les millors lliçons, fins i tot si aquell amor va ser tòxic. Els solters podrien sentir gelosia en veure la persona per la qual perden el cap parlant amb gent amb la qual podria sorgir l'atracció.

Molts nadius consideraran que és hora de tornar als estudis i guanyar noves competències laborals, per a obrir portes professionals.

Pren-te les coses amb calma, Roma no es va conquistar en un únic dia, ni tu aprimaràs fins on vols en una sola setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sentiràs una mica mancat d'afecte, encara que et faci vergonya admetre-ho; mataries per més abraçades i carícies, vols que t'acaronin, i rebràs aquest afecte que anheles sense necessitat d'obrir els llavis, només fent un gest, la teva parella captarà les teves necessitats.

Seràs molt crític amb el sector laboral al qual et dediques; a vegades pensaràs si no s'està quedant ancorat en un antic model i necessita una nova embranzida.

Procura ser més metòdic amb els hàbits que afecten la teva salut; pot ser que alguna pràctica esportiva l'estiguis practicant malament, i pots provocar-te una lesió.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La posició dels astres t'aportarà molta energia i una sensació de llibertat que feia temps que no experimentaves. Per molt que ho intentes, no aconsegueixes que la teva parella s'impliqui en la vostra relació.

Estaràs beneït per les estrelles per a aconseguir tots els objectius que et proposis. Per molt que et pressionin els teus caps, sempre acabaràs a temps tots els teus projectes.

Escolta més al teu organisme, és possible que t'estigui demandant més aigua o descans. El cos compta amb uns límits que no has d'intentar superar per temes de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No saps què et passa, però aquesta nova setmana notaràs una sensació de nostàlgia envaint cada centímetre de la teva pell. En la teva relació potser ja no hi ha papallones a l'estómac, però sí estabilitat.

Un bon nombre de crancs voldran trencar amb tot i buscar una nova ocupació, un canvi radical.

Hauràs de bregar amb determinades obsessions, entre elles, la de la higiene, la d'estar sempre de vint-i-un botó, net. Però estàs advertit: netejar sobre net només et farà acabar amb ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sembla que vagi a esclatar una bomba a la teva vida familiar. Veuràs que ets desafiat per persones que decideixen faltar-te al respecte. Al voltant dels caps de setmana, la temptació de deixar-se portar pels jocs de seducció és gran. La teva manera de ser t'ajudarà a suportar aquest moment.

T'ajudaran persones que t'estimen. Potser et presten diners o simplement et brindaran el seu suport.

No serà fàcil per a tu suportar tanta tensió i això és quelcom que afectarà tot el teu organisme. La pressió arterial, la son i la digestió seran possiblement les parts del teu cos que més es ressentiran.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La Lluna entra en el teu signe i rebràs una onada d'energia, que et permetrà tirar endavant tot el que et proposis. No hi haurà obstacles per a acostar-se a la persona estimada.

Molta gent s'endurà les mans al cap quan avancis en els teus plans professionals. Deixaràs el teu actual treball per a iniciar una nova empresa en solitari, sense ajudes.

No digereixes bé el menjar, d'aquí aquests problemes estomacals. És possible que mengis massa ràpid o que t'excedeixis amb el picant. Aquesta sensació de pesadesa és molt molesta.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana suposarà un veritable repte per a tu, perquè els planetes s'han alineat per a produir una important catarsi, amb tot el que això comporta. Et sentiràs aclaparat per la quantitat de sentiments oposats que sentiràs.  

De la mateixa manera que amb els assumptes del cor, en l'àmbit econòmic i professional també sofriràs aquesta transformació dolorosa.

La teva salut no es ressentirà especialment durant aquesta setmana, físicament estaràs bé, excepte per alguna molèstia gàstrica que passarà aviat. Ha arribat l'hora d'asseure't i conèixer-te a tu mateix, dedicar temps a veure què hi ha dins de tu.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hi haurà moments en els quals no sabràs ni quines bromes fer perquè la persona per la qual sospires es fixi en tu, que somrigui al mateix moment que tu. Caminaries per la corda fluixa fent malabars si fos necessari, tot i amb el risc de posar la teva vida en perill, només per ser el centre de la seva atenció!

Alguns Escorpins tindran enfrontaments en el treball, però si són intel·ligents, callaran i no es prendran les opinions com a ofenses.

Hauries d'encarregar-te de fer coses que et facin realment feliç, que siguin significatives per al teu esperit.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Entres en una setmana marcada per les bones notícies en l'amor, tal com està previst per a aquest mes de maig. La felicitat, l'estabilitat i la solidesa seran els principis que imperin en la teva relació de parella.

Per a rebre una important suma de diners hauràs de resoldre primer certs inconvenients legals. Una vegada resolts, podràs disposar de la quantitat de diners necessària per a donar vida a una nova llar, o invertir en alguna cosa que feia temps que planejaves.

Donaràs prioritat a la connexió amb el teu cos físic, i a la cura de les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres porten la renovació dels teus sentiments. Si estàs en parella, pots esperar dies fantàstics en els quals trobareu en el fet de compartir el vostre moment, un refugi enfront dels problemes de la vida quotidiana. Seràs un remolí de seducció.

Et sorprendrà que la teva vida material flueixi tan bé durant aquesta setmana. No hauries imaginat un moment d'aquesta naturalesa si te l'haguessin explicat. Has realitzat tants esforços en el treball que arribaran els premis.

L'alegria minvarà qualsevol malestar. El bon humor i l'harmonia són les grans medicines que no has d'oblidar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana que comença et portarà algun disgust relacionat amb l'amor, no perquè els altres facin res per a molestar-te, sinó perquè estàs inestable emocionalment. Tendiràs a allunyar-te dels teus éssers estimats, la qual cosa podrà provocar conflictes a mitjans de setmana.

En el terreny econòmic tindràs la sort de la teva banda durant els primers dies de la setmana.

Comences la setmana amb alguns problemes respiratoris, que se solucionaran cap al cap de setmana, quan el teu cos ja es recuperi i et sentis amb més forces i de millor humor.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Dedica la teva energia a construir una relació més lliure i fresca. Abandona aquests judicis que t'han ficat al cap i que de res et serveixen. Cerca la tranquil·litat en el teu cor.

  No deixis que una bona opció s'escapi. Els projectes es mostren abundants en noves idees i podries estar en condicions de consolidar idees que fa temps que estàs pensant i intentant que es facin realitat.

Existeixen persones que són tòxiques per a tu, et deixen buit i sense energia. O, pitjor encara, amb un fort mal de cap producte d'un “mal d'ull”. Has d'aprendre a protegir-te.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari