L’horòscop setmanal del 20 al 26 de gener

language-es language-fr language-en
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres dibuixen per a tu una gran setmana en l'amor, en la qual facilitaran el teu do de paraula. Podràs dir les coses tal com les sents, el teu entorn aconseguirà comprendre bé els teus somnis i inquietuds.

Tindràs molt clar què és el que vols aconseguir en aquesta vida i mouràs cel i terra per aconseguir la clau que et permeti obrir aquesta porta de l'èxit.

Pots sofrir alguns dolors musculars, que es podrien deure una lesió practicant esport o per tenir una mala postura de forma continuada.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cap serà un bagul ple de bones idees en l'amor. Moltes de les teves propostes seran més que ben rebudes per la teva parella i pels teus éssers estimats i en una atmosfera de complicitat podràs exterioritzar tots els teus sentiments.

Durant els últims temps persones molt sàvies t'han donat bons consells per a fer més diners o administrar millor les teves finances. Si els has fet cas, aquesta setmana comprovaràs quanta raó amagaven les seves paraules i que generosos van ser en oferir-te'ls.

Sigues especialment obedient amb les indicacions que t'ha donat el teu metge i més si vas tenir una malaltia complicada.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'energia de Mart en la teva zona zodiacal que correspon amb la parella no sols es tracta de baralles sinó de fogoses reconciliacions sota trobades sexuals d'alt voltatge. Cap al cap de setmana podries gaudir de la planificació d'un viatge del tipus romàntic, d'aquests que no s'obliden fàcilment.

Tindràs molt clar què és el que vols aconseguir en aquesta vida, i mouràs el cel i la terra per a aconseguir la clau que et permeti obrir aquesta porta de l'èxit.

Pots patir alguns dolors musculars, que es podrien deure una lesió practicant esport, o per tenir una mala postura de forma continuada (per exemple, quan estàs enfront de l'ordinador).

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquesta setmana brillarà una aura de benestar i d'estabilitat en l'àrea romàntica; els problemes més recents segueixen aquí, destorbant, però de manera natural aconseguiràs que passin a un segon pla. Les ximpleries no han de tacar la teva bella història d'amor.

Pots obsessionar-te amb les ganes de controlar el món. En el teu entorn laboral faràs el possible per estar al capdavant d'un projecte ambiciós.

Els astres et dibuixen com una persona molt casolana en aquests dies i preferiràs estar sol a casa llegint o escoltant música que anant de festa en festa.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Podràs salvar la teva relació si la teva parella es converteix també en el teu amic, algú amb qui sortir de festa i quedar amb tot el grup d'amics. El solter serà massa ingenu i perdrà ocasions clares en l'amor.

Sorgiran sorpreses i imprevistos en l'àmbit laboral. Però l'important no serà perquè sinó com reaccionaràs tu. Els astres t'empenyen a gaudir de comprar quant vulguis sense mirar la teva cartera.

Si no saps gestionar els canvis bruscos, patiràs episodis d'ansietat. L'Univers t'estarà ensenyant al fet que has d'aprendre a fluir amb la vida.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquesta setmana podràs aconseguir un punt d'inflexió dins de la teva relació de parella. Hi ha algunes normes establertes que no et semblen correctes, i abans que la cosa es torci per complet, posaràs el millor de tu per a aconseguir un canvi.

Les coses podrien anar una mica millor a la feina. En una altra època t'hauries emportat els teus problemes laborals a casa i els hauries donat voltes en el llit, mentre buscaves agafar el son, però has après a desconnectar.

Les teves energies físiques seran bones i constants; això sí, procura gestionar-les amb saviesa per a no sentir-te esgotat aviat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'aquesta setmana en l'amor pronostica que aquest triomfarà sobre qualsevol obstacle. Els Astres prediuen novetats, nous projectes i molta creativitat.

Pel que fa a la teva economia, hauràs de fer balanç perquè necessitaràs equilibrar les teves finances. Un mal emplaçament de Mercuri podria perjudicar-te econòmicament.

Per a la teva salut Balança, l'Horòscop prediu que aquesta setmana tendiràs a anar-te cap als extrems. Això no t'ajudarà en res per sentir-te bé de salut. Revisa els teus hàbits, tant alimentaris com de descans.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta setmana viuràs profunds diàlegs que et portaran a un estat de comunió molt favorable. En particular aquells que estan vivint problemes i desacords estaran donant un alleujament a la tensió viscuda en el passat.

Has mostrat una perfecta adaptabilitat als conflictes, persistint a millorar cada dia. La magnífica manera de crear nous espais professionals que han desenvolupat alguns nadius, començarà a donar els guanys esperats.

La hipersensibilitat serà més intensa a partir de dijous. Reconèixer els sentiments i demostrar el que vibres en la teva ànima et donarà alleujament i calma.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Comences la setmana dedicant molt temps a la vida social, la qual cosa podria portar-te algun conflicte amb la parella, si no ets capaç d'equilibrar la dedicació a uns i altres assumptes. No obstant això, cap a mitjan setmana, les teves ganes d'experimentar i descobrir coses noves, es bolcaran també cap a en àmbit de la parella.

Per a la teva economia, la setmana es presenta al principi de setmana una mica desfavorida. Pots patir problemes de finançament.

Respecte a la teva salut, et sentiràs bé físicament la major part de la setmana, excepte per un dolor muscular que apareixerà cap al cap de setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Amb el pas dels dies obriràs el diàleg i obtindràs fabuloses reaccions per part de la teva parella o enamorat. El cap de setmana has de cuidar-te de manipulacions i xantatges emocionals. Però aquesta setmana és tant el que has d'atendre que pots estar sotmès a una gran exigència.

Si estàs a punt de signatures escriptures, contractes o altres documents és important que portis especial atenció en tots els detalls.

Els nadius de Capricorn estaran transitant un temps en el qual la salut viu un període de gran vitalitat i una perspectiva de millores.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a aquesta setmana en l'amor Aquari prediu que començaràs la setmana vivint algunes circumstàncies que escaparan completament del teu control. Una vegada passat aquest moment, l'amor tornarà a brillar, perquè hi haurà espai per l'afecte.

Amb referència a les teves finances, la predicció per a aquesta setmana parla de prosperitat. A la feina, trauràs a la llum dons ocults, però també hauràs de millorar la relació amb els companys.

Per a la teva salut Aquari, la predicció de l'horòscop augura que estaràs enfocat sobretot a cuidar dels teus hàbits de vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La sort en l'amor continua estant del teu costat, però aquesta setmana tindrà un vessant més passional i sexual. Una profunda reflexió sobre qui ets pot treure a la llum traumes i retrets cap a una figura materna.

Venus i Júpiter afavoriran positivament la teva imatge professional, així que aprofita aquesta energia per donar-te a conèixer i fer nous contactes laborals. Hauries de millorar els teus estalvis.

Comença un període en la teva vida d'introspecció i interès per l'ocult, l'espiritualitat i el misticisme. El cansament i la fatiga seran recurrents i per pal·liar-lo necessitaràs un extra de vitamina B2.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari