L’horòscop setmanal del 2 al 8 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 2 al 8 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Molt descarat: així et dibuixa la predicció setmanal en l'àrea de l'amor. No hi haurà cap tema que et doni rubor comentar amb la teva parella. I això pot generar converses plenes de picant!

L'ordre impera en la teva vida. Voldràs que tot sigui polit i transparent, buscaràs en el més profund dels teus comptes que no quadra i espatlla el teu pressupost. I elimina qualsevol deute que existeixi!

Mentre hi hagi sensatesa en la teva forma d'actuar, tot serà bo per a la teva salut i el teu benestar. Sigues conscient dels teus límits.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs molt realista en l'amor, i no veuràs el got ni mig ple i mig buit. Això farà que les penes semblin menys, però tampoc celebraràs les alegries amb focs artificials.

Hauràs de treballar al costat d’algú que catalogues com el teu rival o el teu enemic, però de qui certament tens molt per aprendre.

Fes-te bones preguntes sobre la teva salut, per a veure en quin lloc et trobes i cap a on aniràs. Per què raó fas dieta o et sotmets a una cirurgia plàstica? Feixos les coses per tu mateix o per a ser acceptat?

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et centraràs més en la felicitat dels altres que en la pròpia, i cuida la teva capacitat de convèncer als altres perquè se sumin als teus plans: les teves eleccions no seran molt afinades.

La predicció setmanal veu molt moviment en la teva professió, i et menjaràs molt el cap per qüestions d'aquesta. Ets feliç amb la teva actual ocupació, o està ofegant la teva veritable vocació?

A casa teva et sentiràs com un rei: és la teva zona de confort. Serà un bon moment per llegir aquesta novel·la que et van regalar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest període de set dies et convida a somiar. Voldràs tenir una gran família amb molts fills, digna de qualsevol sèrie de televisió antiga, en una casa als afores. Això pot provocar frustració si la teva realitat té un altre color diferent.

Els millors negocis es duran a terme en enclavaments vinculats a l'art; allí estaran també els millors contactes per al teu futur.

El teu punt feble aquesta setmana? La gana. Tindràs molta golafreria i caldrà ser un autèntic crac per a dominar-la. Enganya al teu estómac menjant productes rics en fibra.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Aquesta setmana tot el que es refereix a les relacions afectives es desenvoluparà en un clima harmònic, sobretot les relacions amb fills o germans.

Aquests són els moments que val la pena recordar i has de saber treure profit d'ells, perquè comunicar-te i transmetre les teves emocions sigui fàcil i simple. No tens més que agrair a l'Univers les meravelles que arriben a la teva vida.

Tot té molt a veure amb el teu esforç. Tens al davant dies on pots realitzar tot el que desitgis amb molta energia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has d’estimar-te més i cuidar una mica més el teu aspecte. D'acord, la bellesa està en el cor, però si tens una imatge atractiva, podràs jugar més a l'art del flirteig.

L'única forma de no caure en fallida, serà auditar els teus comptes cada dia, anotant cada despesa que fas per diminuta que sigui: des de la compra del supermercat fins al cafè que et prens a mitjan matí.

La teva cerca espiritual et durà a fer exercicis de meditació per connectar-te millor amb el món i amb les persones que estan al teu voltant.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana Balança serà molt intensa i imprevisible per al teu cor. S'aveïnen canvis importants en la teva relació de parella. Començaràs la setmana sentint que el caos regna al teu voltant, però tot cobrarà significat més endavant.

En l'àmbit laboral i professional, Balança haurà d’afrontar alguna situació de tensió per una acusació de falta d'ètica.

Aquesta setmana serà bona per a la salut física. Només alguna molèstia muscular i/o respiratòria faran la seva aparició a principis de setmana. En l’àmbit emocional, hauràs de fer autoanàlisi.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et congratules de la teva percepció de la realitat: hi ha amor per arreu i t'esforçaràs perquè les persones que estimes vegin el món amb els mateixos ulls.

Encara que t'esforces a fer feliç a la teva família, la veritat és que els assumptes econòmics de la mateixa et causaran desídia: no et vindrà de gust molt quadrar pressupostos, però de totes maneres hauràs de fer-ho!

Fes cas a les visites que et faci Morfeu: si interpretes els teus somnis, podràs preparar-te per al que viuràs en un futur pròxim.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal per a Sagitari aquesta primera setmana de setembre no és molt encoratjadora. Sentiràs com la rutina envaeix la teva vida amorosa, si estàs en parella, no esperis grans mostres d'afecte ni moments inoblidables.

En resum, es presenta una setmana molt positiva per als nadius de Sagitari en l’àmbit econòmic i laboral. La Deessa Fortuna continua estant de part teva.

A causa de l'estrès emocional i altres circumstàncies personals, el teu sistema immunològic està afeblit. Et convé seguir una alimentació equilibrada per a prevenir malalties. Viuràs també un creixement espiritual irremeiable.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No hauries de fugir d'una conversa que et proposa un ésser molt estimat. D'aquest diàleg poden sortir solucions. Els nadius que es trobin passant un temps de solters, durant el cap de setmana podrien gaudir de trobades sexuals.

Confia en la capacitat de seducció que t'ofereix el planeta Venus i cerca trobar el teu destí per mitjà d'aquesta conversa o reunió. Escriu aquesta carta, sol·licita aquesta recomanació, estàs en un portal astrològic molt favorable.

El teu cos podria estar mostrant alguns senyals d'esgotament, descansa. Aquesta setmana és molt important per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Setmana molt intensa en els assumptes del cor per als nadius d'Aquari. Els primers dies d'aquesta setmana de setembre, és molt probable que hagis d'estar preparat per a un canvi important en relació amb l'amor.

Quant a l'economia dels Aquari aquesta primera setmana de setembre, començaran amb alguns problemes, de fet, és probable que necessitin ajuda per resoldre una situació delicada relacionada amb els diners.

La salut dels Aquari en canvi, serà bona durant tota la setmana. Els que anaven patint alguna malaltia o molèstia notaran una gran recuperació.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No hauries de malmetre tant temps que t'ha dut conrear aquest amor, per molèsties que pot ser que siguin passatgeres. Es tracta d'ajudar el corrent astral per mitjà dels pensaments positius i la confiança que l'Univers té una cosa bona per a tu.

Els astres duen corrents d'abundància i creixement per a tots els nadius del teu signe aquesta setmana.

Ets molt somiador i per això moltes vegades tens malalties i les deixes passar. Ignorar el que el teu cos et diu, pot dur-te problemes majors.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari