L’horòscop setmanal del 2 al 8 de desembre

La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sents inspirat pels astres per construir un vincle gran i sòlid en l'amor. Un increïble pressentiment et recorda aquesta setmana que et mereixes viure un gran amor i que el teu destí és ser feliç i fer feliç a una altra persona.

Els teus actuals mètodes per obtenir guanys tenen un aire màgic en aquesta nova setmana; no sabries definir amb exactitud què ocorre, però el notes.

Et preocuparàs per lluir bell per als altres, però el més important serà agradar-te a tu mateix, i fer allò que et vingui de gust.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No t'atreveixes a capgirar-ho tot, hauràs de fer alguns canvis en la teva vida emocional. Comptaràs aquesta setmana amb les bones influències que t'animaran a fer-ho, no hauràs de pensar molt. Serà fàcil, ja ho comprovaràs. Sigues com vols ser, sense més.

Tens talent financer i hauries d'aprofitar aquesta setmana totes les oportunitats que es presentin (moltes, si estàs amb els ulls oberts) per optimitzar les teves inversions.

Saps treballar la teva concentració, focalitzar els teus objectius i aconseguir complir amb les teves obligacions en els terminis previstos. Això et permetrà anar aviat al llit i descansar prou

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta setmana és magnífica per als assumptes del cor. Les relacions romàntiques seran part d'un mecanisme astral que no duu més que benediccions a la teva vida íntima.

La teva posició professional es veurà beneficiada per algunes modificacions en el sistema que utilitzes per seduir als teus clients o caps. Has dut un estil una mica desordenat encara que audaç en l'àmbit professional.

El sistema nerviós passarà per dies d'irritabilitat i tensió. Cuidar la qualitat del teu descans serà una eina fantàstica per complir amb les teves metes d'aquesta setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En el costat del cor sempre hi ha riscos que esclati una tempesta, però aquesta setmana comprendràs que és molt prudent agarrar la vida amb força perquè no saltin espurnes innecessàries. Fica de la teva part i la teva parella s'avançarà a les teves peticions i necessitats.

L'optimisme obre tantes portes com un bon currículum. A més, has de ser actiu: les coses no succeeixen per si soles.

Per millorar la teva salut mental, intenta trobar temps de qualitat per descansar i per dedicar-te a les teves aficions. Recorda que el protagonista de la teva pròpia vida ets tu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella, l'ambient estarà impregnat per una aura molt romàntica i tendra. Fins i tot proposaràs la idea de tenir un fill o augmentar la família. Si estàs solter, un company de feina et declararà el seu amor.

Al Lleó empresari, uns pressupostos de xifres altes que va lliurar dies enrere, seran aprovats pels seus clients. Si treballes per compte d'altri, aquesta setmana sortiràs puntual de la teva jornada laboral gràcies a la teva gran eficiència i disciplina.

Menjar fora d'hores no fa cap bé al teu cos. Hauries d'afegir més verdures a la teva dieta i planificar millor el teu horari de menjars.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aprendràs a dialogar en moments de tensió, trobaràs punts en comú amb la teva parella que creies que s'havien perdut. faràs el que sigui a la teva mà, com a solter, per apropar-te més a aquesta persona que et desperta, almenys, curiositat.

Serà millor que no prenguis decisions financeres que et comprometin d'una forma radical. Medita molt els compromisos que assumeixes, espera millor al fet que el cel es buidi.

Tindràs un esperit molt voluntariós. Faràs esforços físics per ajudar als altres (donant un cop de mà en una mudança, cuidant a algú dependent...).

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal de Balança en els assumptes del cor parla d'un començament de setmana on l'egocentrisme i la superficialitat marcaran el rumb de les teves relacions amoroses. No obstant això, tot canviarà radicalment cap a mitjan setmana, dirigint-te de ple cap al veritable amor.

Quant als diners, viuràs de tot una mica aquesta setmana: guanys inesperats, caigudes i reajustaments en la teva economia. Laboralment no hi haurà canvis destacables, excepte per als autònoms.

Finalment, quant a la salut, gaudiràs de bona salut en línies generals durant tota la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs sent orientat pels astres a mostrar una manera de comunicar-te molt més tendra i senzilla. Les paraules sorgeixen amb facilitat i sense embuts, l'amor es mostra d'una manera menys sensual i més emotiu.

La teva esperança reneix gràcies als beneficiosos aspectes astrals que impulsen la teva vida professional. És la teva setmana i pots canviar moltes de les teves condicions materials durant aquests dies que vénen.

Hauràs de reforçar el teu sistema immunològic per a evitar problemes del tipus viral. Extremar les precaucions en la higiene i augmentar la qualitat dels nutrients que incorpores en cada menjar és primordial.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a aquesta primera setmana de novembre en l'amor Sagitari ve carregada de bones notícies. Et mostraràs molt disposat a verbalitzar les teves emocions i estàs llest per no només sentir, sinó viure i compartir l'amor.

Quant a la predicció d'aquesta setmana en matèria econòmica, l'Horòscop prediu que durant els primers dies t'enfocaràs en l'estalvi, no obstant això, a mitjan de setmana gastaràs una bona suma de diners.

La teva salut per a aquesta setmana començarà en la seva màxima potència, et sentiràs molt bé i amb molta energia.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La setmana s'inicia mostrant una tendència molt positiva pel que fa a la teva vida íntima i romàntica. Estàs gaudint d'alguns moviments astrals que no fan més que afavorir la teva vida afectiva.

Encara que no és una setmana excel·lent per buscar una nova ocupació, són dies perfectes per adquirir noves habilitats aplicables en el món laboral.

La salut en general és bona aquesta setmana, fins i tot podries sentir que el teu cos es veu millor davant del mirall. L'alegria il·lumina el teu rostre i per això es realimenta la bona energia en cos i ment.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per a aquesta setmana Aquari parla de la necessitat de delimitar el teu espai personal en relació amb la persona estimada. D'altra banda, hauràs de treballar per desenvolupar la teva part més emocional, perquè en les trobades íntimes, a vegades et mostres fred i desconnectat.

Quant a la teva economia, hauràs de reorganitzar les teves finances, perquè hi ha certs problemes de diners que arrossegues del passat i no et deixen obrir del tot a l'abundància.

En la salut, serà una setmana regular, amb certs alts i baixos. Hi haurà millora en malalties lleus.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El Peixos amb parella gaudirà de plaers que sentirà com a extrasensorials en l'àmbit sexual. Però amb el pas dels dies només voldrà tancar-se a casa i que li facin abraçades. El solter haurà de valer-se d'algun ritual d'amor per atreure a cupido.

Si t'estaves plantejant començar un màster o doctorat, treballar un període de temps a l'estranger o començar un negoci vinculat a la teva vocació, aquesta és la setmana idònia!

Recorda beure molta aigua, el teu cos et demanarà mantenir-se ben hidratat. Necessitaràs una tarda de teràpia amb un bon amic per recarregar energia positiva.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari