L’horòscop setmanal del 19 d'agost al 25 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 19 d'agost al 25 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les notícies de l'amor són bones per a tu. Hi ha planetes que influeixen en la teva forma de ser,  desitjaràs que t’estimin més que mai i també donaràs tot l'afecte que tens dins teu.

La generositat no serà el punt fort de la teva personalitat, els planetes et dibuixen més aviat possessiu i dominant, poc amic de gastar diners. Hi haurà moments on fins i tot seràs envejós.

Es preveu algun problema capil·lar, sigui amb el cabell del teu cap o el pèl corporal, potser vinculat a tractaments d'estètica o bellesa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Li demostraràs a la teva parella o al teu pretendent que ets honest amb els teus sentiments. Fins i tot voldràs presumir davant els teus éssers estimats del vostre amor.

Fora de perill: així estaran els teus recursos aquesta setmana. I és que veus més enllà del que perceben els teus ulls, els sentiments seran el més valuós per a tu i la inclinació material es percep com molt feble.

Serà la setmana propícia per als controls de salut. Seran ben rebudes revisions mèdiques, anàlisis de sang, el mesurament de la tensió.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La realitat et copeja i et fa tocar de peus a terra. La teva vida no és una pel·lícula ni tampoc una novel·la romàntica. Així que no posis el llistó molt alt ni et quedis esperant en la finestra de casa esperant que vinguin a rescatar-te.

La teva economia no és del tot brillant: treu la calculadora. Tocarà fer molts números perquè res falti!

Hi haurà dies on el cansament influirà en el teu rendiment, però la ingesta de productes amb cafeïna no és la millor opció per  remeiar-lo.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les enveges estan al teu voltant. Hi ha persones que et miren malament perquè anhelen el que tu tens, ja que que et va en l'amor i projectes cert èxit en aquest àmbit del teu cor

En qüestions econòmiques, llençar la tovallola mai serà una opció. Sabràs treure forces d’on sigui, fins i tot en aquells projectes que semblin frustrants o desesperants.

La teva salut millorarà gràcies al fet que organitzaràs les teves obligacions i els teus valors i creuràs més en tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Has deixat massa espai lliure perquè persones conegudes es fiquin amb xafarderies i disminueixin la seguretat que gaudies en la teva vida emocional.

Si estaves buscant ocupació, Lleó, aquesta podria ser la setmana en la qual trobis l'ideal. Mira als taulers d'anuncis.

Respecte de la teva salut, el més probable és que et toqui aquesta setmana començar una lluita amb la teva voluntat per no deixar-te dura pels mals costums del passat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les iniciatives per alimentar la teva relació són enriquidores. Verge estàs molt creatiu en assumptes d'amor i aconseguiràs materialitzar qualsevol assumpte.

Caldrà ser fort per trencar les pedres que el destí et posi en el camí econòmic i laboral. Vés a totes, carregat de valentia, afrontant les teves responsabilitats i pensant sempre en positiu!

Evita moviments bruscos i portar càrregues pesades. La teva esquena no està en condicions excel·lents.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que la setmana comenci difícil en l'amor, els Balança aconseguiran sobreposar-se a tots els obstacles, inclosos els propis. Cap a finals de setmana podran viure moments molt agradables i sorpreses romàntiques amb la parella.

En general, serà una setmana molt fructífera tant laboralment com econòmicament, ja que sempre disposes d'un pla B amb el qual fer front als problemes.

La salut sofrirà alguns inconvenients aquesta setmana. D'una banda, començaran dimarts amb una molèstia dental, que encara que no suposarà res greu, hauran de revisar-ho.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu cel romàntic no estarà serè del tot. Encara que el Sol et llanci llum també hi haurà algun núvol que tapi per una estona la més brillant felicitat.

En l'economia, notaràs que els obstacles semblen més grans i difícils de rodejar de l’habitual. I certament hi haurà moments complicats, però evita, si us plau, fer un paper de víctima.

La teva força de voluntat serà meravellosa i podràs complir amb els objectius de dieta i esport que tens marcats.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'aquesta setmana per als nadius de Sagitari ens revela moments molt intensos. Els que estan en parella hauran de controlar els seus impulsos i equilibrar les seves ànsies de llibertat amb els seus desitjos de compromís.

Aquesta setmana d'agost posarà a prova els Sagitari en l’àmbit professional. Hauran de mantenir-se ferms i continuar treballant a l'espera de temps millors per al reconeixement.

Els Astres prediuen que els nadius de Sagitari tindran bona salut aquesta setmana. D'altra banda, el signe de Sagitari és molt intuïtiu, veuran com els seus somnis es poblen de missatges.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Has crescut i això et porta a una nova etapa. Deixa el control i alegra't dels teus canvis. Sortir a divertir-te, t'ajudarà a veure que la vida és diferent del que has projectat en la teva ment.

Arribaran noves formes de desenvolupar les teves habilitats i guanyar diners. Meravelloses oportunitats s'acosten a la teva vida i t'encoratgen a prendre riscos.

Si estàs sentint mal humor, tensió en el coll i les vèrtebres cervicals, potser és hora de gestionar el teu esgotament mental amb una teràpia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Setmana complicada en matèria amorosa per als Aquari. La seva naturalesa radical i la tendència a la irritabilitat els portarà més d'un disgust, Els solters, no han d'esperar grans canvis per a aquesta setmana d'agost.

Si vols incrementar els seus ingressos, hauran de passar a l’acció i deixar de preocupar-se o lamentar-se el que ha passat.

Pel que fa a la salut física, et sentiràs bé, però hauràs de tenir en compte sobretot l'alimentació, que és l'aspecte que més et costa complir. Quant a la teva vida emocional, sentiran una mica de caos.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És el moment de viure l'amor amb intensitat. Els moments de dubte i tristeses comencen a quedar soterrats en el passat. Estàs en la millor de les situacions amb la teva parella i fins i tot podries planejar un viatge o un canvi favorable per a tots dos.

Es presenten algunes situacions de tensió en el teu espai de treball amb caps o clients. No es tracta d’una cosa que hagis fet de manera inadequada, sinó de les males influències astrals.

Vés amb compte amb els refredats i infeccions lleus producte de portar les teves energies fins al seu límit.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari