L’horòscop setmanal del 18 al 24 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 18 al 24 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana és francament bona per al teu amor. Clar que hi haurà alguns inconvenients i problemes, la vida no pot ser un camí de roses les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. Però tu et centraràs en les petites coses, que estan carregades d'una bellesa que a vegades no es pren en consideració.

Visualitzes el teu negoci des d'un nou prisma, amb la millor de les teves confiances, i aconsegueixes que regni l'estabilitat i la seguretat material.

Practicar ioga en qualsevol de les seves modalitats t'ajudarà a equilibrar el teu cos i ment.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El potencial de les teves accions és notable i aconseguirà millorar les condicions de la teva història d'amor. Et mantens receptiu a les necessitats de la teva parella, encara que potser per a això necessites una mica més d'oxigen.

En l'ambient laboral has de ser més valent. La por de cometre fallades i a ser assenyalat t'impedeix créixer al ritme que deuries. Et falta objectivitat, i no saps de quina manera trobar-la.

Hauràs de prendre decisions vinculades al teu benestar, i potser no estàs llest per a fer-ho, però no quedarà més remei.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estaràs una mica reticent a contemplar les necessitats de l'altre. Pot ser que fins i tot generis petits altercats que no són necessaris. L'orgull personal en expressar-te podria trair la teva necessitat de calma. Cap al cap de setmana l'enteniment i el romanticisme fan la seva aparició i tenyeixen de rosa totes les relacions.

Tens nombrosos recursos interns que, si encara no els aprecies, va sent hora que ho facis. És temps d'apuntalar la teva creativitat amb confiança i regar-la amb cooperació.

Modular l'energia vital és molt important per a tu aquesta setmana. La tendència a petits accidents és notable.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cor està en excel·lent forma! Passaràs la setmana en plenes facultats. Els teus amors floreixen, i les cites estan en la teva agenda. Estàs davant uns dies en què podràs oferir el teu millor somriure, sense motius ocults.

Amb gran tenacitat t'apegues al que consideres important per al teu futur professional. Ningú aconseguirà fer-te canviar d'opinió, perquè aquesta setmana ets un signe bastant tossut.

T'apuntaràs a molts esdeveniments esportius. De fet, seràs un gran rival en algunes disciplines, perquè neix en tu un ímpetu competitiu.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs molta energia, seguretat en tu mateix, i una actitud passional i sensual. Si tens parella, tot seran focs artificials i sospirs d'amor. Si estàs solter, aprofita aquests dies per a sortir i conèixer gent nova perquè el teu atractiu estarà pels núvols.

Bona setmana per a dur a terme projectes on es requereixi creativitat i inspiració. En la teva ocupació, la teva implicació i esforç es veuran recompensats amb un augment de sou.

Podries tenir maldecaps pel fet que no respires bé. Corregeix la teva postura i nota que és l'abdomen el que s'infla en respirar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El vaixell de la teva vida està carregat d'amor, i sense ell no sabries viure en aquesta setmana de novembre. El romanticisme t'embriaga, t'embolica en la seva atmosfera i et fa sentir a vegades com en un conte de fades.

Tens art per a abordar les situacions més complexes en l'àmbit econòmic, i això pot col·locar-te en una posició privilegiada en molts aspectes. Deixes d'aferrar-te a les convencions, potències el teu costat original.

Estàs fent dieta? Hauràs llavors de lligar en curt a la teva força de voluntat perquè no surti volant per la finestra.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a l'amor aquesta setmana Lliura és immillorable. Començaràs amb l'anunci d'un compromís o formalització de la relació que mantens actualment. Gairebé cada dia de la setmana tindràs bons moments en companyia dels quals mestresses. Els solters per part seva, se sentiran molt actius sexualment i amb l'atractiu pels núvols.

Laboralment i econòmicament s'encaminen cap a la prosperitat.

Referent a la teva salut, la predicció de l'horòscop et revela un gran benestar. Els que estiguin a l'espera de diagnòstic, aquest serà positiu.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si desitges sentir seguretat en els teus sentiments i el teu món emocional és temps de buscar més tranquil·litat i menys conflictes. Quan poses en paraules els teus sentiments, comprens millor el teu interior i sanes les teves ferides amb facilitat. Els aspectes astrals vigents mostren una força sexual que envaeix la teva ment i el teu cor.

La voluntat s'acreix i pots fer front a moltes obligacions. Creixeràs en la teva vida professional gràcies a un punt de vista més objectiu i precís.

Estàs passant un moment òptim en el qual refereix a la teva salut física.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari els Astres prediuen una calma tibant en els assumptes del cor. D'una banda, la relació va bé, d'altra banda, hi ha una tendència al conflicte per assumptes no expressats a temps.

Tens als Astres de la teva part en l'aspecte econòmic. Segurament invertiràs en una cosa important, com un immoble, o faràs una inversió a futur per a garantir la teva estabilitat econòmica i la de la teva família.

Pel que fa a la salut, la predicció setmanal de Sagitari augura dies de bona salut, excepte per alguna malaltia el cap de setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sentiràs que el teu cos es mostra lliure i ple sense prejudicis ni pors i això atreu més que tot artifici. Les teves maneres d'expressió adquireixen característiques diferents de les que acostumes i rebràs respostes increïbles.

El teu ambient laboral es tornarà optimista i gaudiràs d'observar la manera en la qual l'ànim millora la productivitat. No són dies propicis per a sol·licitar préstecs ni tampoc serà fàcil obtenir una nova ocupació.

Els aspectes astrals vigents et doten de major vigor i energia. Cuida't de substàncies a les quals siguis sensible de reaccions al·lèrgiques.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana la predicció d'Aquari en l'amor augura moments de tensió per circumstàncies externes. A mitjan setmana, els nadius del signe que estiguin en una relació, se sentiran empesos a enfocar-se i cuidar la seva relació.

També és probable que uns diners extres et permeti fer un viatge curt que tenies ganes de fer des de fa temps. En el terreny laboral i professional, els Astres prediuen una setmana on se solucionaran els problemes que tenies en el treball.

En matèria de salut és probable que comencis la setmana amb bastant estrès.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seran uns dies molt fogosos amb la teva parella: les carícies, els petons i les rebolcades seran tant assidus com satisfactoris. El solter es retrobarà amb el seu primer amor. En el treball et canviaran les responsabilitats i tasques que tenies fins ara.

Si estàs desocupat, et cridaran per a comunicar-te que has passat una entrevista però has de fer una prova d'un idioma estranger. Podràs treure't uns diners extres arreglant coses de bricolatge petites per als teus veïns.

Començaràs amb moltíssima energia però cap a mitjan setmana la teva salut mental necessitarà una estona de desconnexió o podria donar-te un atac d'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari