L’horòscop setmanal del 17 al 23 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 17 al 23 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquells Àries que estan sortint d'un període de problemes conjugals començaran a recuperar el seu equilibri.  La balança no es trencarà i els avenços que es donin no seran un simple passatemps.

Recorda que la sort la gaudeixen especialment aquells que no confien en ella, així que tampoc presumeixis en temes de diners. No gastis exageradament perquè aviat hi haurà un esdeveniment que et farà replantejar el teu estil de vida.

Fes-te algun regal relacionat amb la salut i el benestar, com un bon massatge amb teràpies aromàtiques o potser amb xocolata.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquí hi ha un còctel energètic planetari que capgirarà l'amor de Taure! Aquesta setmana el solter que vol enamorar-se, probablement esperarà una mica més. Com a parella, una cosa és certa: seràs tu qui agafi la iniciativa.

La majoria dels dies de la setmana es veuran amb un vessant molt positiva per la feina. Realitzaràs molts projectes i estaràs satisfet amb la teva eficiència.

Sense que es prevegi una causa de risc, hauràs d'adaptar la teva pràctica esportiva a un ritme més moderat, probablement.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Serà una jornada carregada de passió, on faràs tot el possible per guanyar-te el cor de la teva parella. No passa res per experimentar amb noves joguines eròtiques.

Els diners que has anat estalviant en les últimes setmanes estan segurs. S'aproxima un ascens laboral, sobretot gràcies a la teva implicació amb l'empresa.

Hi ha alguna cosa que et preocupa i en realitat no saps de què es tracta. Procura adaptar els esforços a la teva condició física. És convenient saber on es troba el límit de cadascun.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els assumptes del teu cor seran com un terratrèmol. Si una cita s’anul·la a última hora, és perquè el destí vol allunyar aquesta persona de tu.

Sobre la teva economia, et sentiràs tan bé amb tu mateix, tan lliure, que tendiràs no fer gaire cas del teu pressupost. Vigila amb aquesta intoxicació per no cometre negligències.

En el passat has comès hàbits perjudicials que ja no trobaràs a faltar. Saps que no et convenien en absolut encara que t'agradessin en part.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Ordena les teves idees, Lleó. Descobriràs que realment és un altre el sentiment que et porta aquestes situacions confuses. L'avorriment o l'afany de seduir seran alguns dels motius que et duguin a certes escenes en la teva vida.

Trobaràs les claus per solucionar alguns conflictes de diners que tens en la teva vida familiar. Una vegada que et deixis anar, et sentiràs alliberat.

La teva salut està millor del que creus. El teu cos mostra una perfecta reacció a totes les accions positives que tu realitzes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si fa poc temps que surts amb una persona, és normal que et trobis tan il·lusionat. Desitges passar al seu costat les 24 hores del dia. Estàs disposat a deixar-ho tot per ella.

Hi ha moltes esperances ficades en tu en la nova empresa a la qual acabes d’arribar. Així que fes tot el possible per no defraudar la gent. La sort estarà del teu costat.

Les bones temperatures faran que t'animis durant aquests dies. El teu estat de felicitat fins i tot contagiarà d'alegria a les persones que estiguin travessant per mals moments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana no hi haurà canvis espectaculars en l'amor per als nascuts sota el signe de Balança. Les aigües estan tranquil·les, no obstant això, encara que la superfície estigui en calma, en les profunditats està tenint lloc una gran transformació.

Econòmicament, tampoc hi haurà grans canvis. Tot es manté com era fins ara. No és moment d'invertir ni d'emprendre negocis, tampoc de tancar acords o negociacions.

A principis i a mitjan setmana notaràs un cansament gairebé extrem. Tindràs ganes de dormir sovint i sentiràs que el teu cos no et respon com necessites.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hi ha hagut problemes amb el teu cònjuge? No cal alarmar-se, si et ve de gust continuar amb la vostra relació, aquesta setmana estarà plena de moments per aclarir les coses que puguin estar tèrboles.

El teu poder de seducció funcionarà perfectament en l'àmbit dels negocis i podràs aconseguir vendre sorra en el desert, si t’ho proposes.

Sabràs explotar les circumstàncies positives que sorgiran en la teva vida quotidiana. Tindrà opcions de conèixer noves persones amb les quals compartir esports i aficions de tota mena.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Gaudiràs d'una setmana molt bona en tot el relacionat amb l'amor. Les energies del cosmos t'acompanyen i et fan brillar per atreure i conquerir a la persona estimada. No esperis massa i agafa les regnes.

Quant als diners, serà una setmana positiva, perquè disposes d'ingressos suficients per viure còmodament. A més, tindràs l'oportunitat de tancar acords financers profitosos.

Físicament, el teu cos t'està responent bé, encara que fa algun temps que estàs sense fer massa activitat. Et sentiràs molt confús emocionalment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tot el que has somiat en qüestions d'amor està a punt de fer-se tal qual ho vas imaginar. El que penses és en el que et converteixes, el que dónes acaba sent retribuït i la vida mostra moltes més sincronies quan saps reconèixer el que és bo.

No t'alarmis si els teus assumptes professionals semblen estancar-se. Es tracta que Saturn està en estació retrògrada i això t'obligarà a revisar i analitzar bé els teus comptes abans de fer un gran pas.

Estàs en un procés de deixar enrere hàbits que són nocius per a la teva salut. Avui podries fer l’última cigarreta.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Serà una setmana molt intensa i interessant en l'amor per als nadius d'Aquari. Estàs en ratxa, així que, és molt probable que anunciïs compromisos i fixis dates per contraure matrimoni, celebrar batejos i formalitzar relacions.

L'economia serà en general bona aquesta setmana, tret d’algun contratemps els últims dies de la setmana. No obstant això, podràs resoldre-ho sense gaires problemes, fins i tot seràs capaç d'invertir en nous projectes.

En el teu físic, et sentiràs en molt bona forma, tant, que pots cometre algun error i acaba patint alguna mena de lesió.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Començaràs una nova vida en assumptes romàntics. L'amor és alguna cosa que sempre se't dóna bé per la teva naturalesa noble i amorosa. És important que superis les tristeses del passat que et fan reaccionar d'una manera que t'allunya dels teus ideals.

Hi ha moltes novetats en el teu entorn laboral. És possible que arribi a les teves mans uns diners que et temptin a començar una nova emprenedoria. És molt interessant per a tu la idea de ser independent.

 El nerviosisme sumat a una sensibilitat pròpia de la teva personalitat fa que estiguis propens a malalties d'origen psicosomàtic.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari