L’horòscop setmanal del 17 al 23 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana podries retrobar-te amb un vell amor, algú que ja pertany a la teva història sentimental però que podria intentar recuperar el que una vegada va tenir. Per sort per a tu, comprovaràs que no et fa falta al teu costat per ser una persona feliç i totalment completa.

Professionalment faràs un pas important en aquesta setmana. Notaràs com aquest objectiu que t'has marcat està, a la fi, a l'abast dels teus dits.

El cap pot doldre't en alguns moments, a conseqüència d'una falta de graduació en la teva vista.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La boca et pot perdre en assumptes d'amor. No intentis presumir més del compte de la teva família o de la teva parella, ja que algun podria tapar-te la boca amb coses que fins ara desconeixies (o que si bé les sabies, preferies mantenir en secret).

En la teva llar podria haver-hi discussions per la forma en la qual es gestiona el patrimoni comú o bé per la forma en la qual s'ha repartit una herència.

La teva salut estarà equilibrada, i en alguns casos, notaràs com la situació millora. Que això t'animi a continuar cuidant-te, sense abaixar la guàrdia.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les energies de l'amor flueixen pel teu cos i et porten a mostrar una faceta poc coneguda de la teva personalitat a la teva parella que estarà molt sorpresa de veure't al nu. Fins i tot si estàs solter, el teu fogós comportament serà molt atractiu.

Els astres t'acompanyen i mostren nous camins relacionats amb la manera d'aconseguir abundància. Moltes ofertes o idees podrien estar arribant a la teva vida, si saps llegir entre línies.

La teva salut serà bona, no obstant això, dorm les vuit hores que el teu sistema nerviós requereix per mantenir-se equilibrat i no deixis de realitzar activitat física.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cel apunta una bona vitalitat en els assumptes romàntics i la passió tornarà a córrer per les teves venes com quan eres un adolescent enamoradís. Sabràs esprémer cada dia i cada hora per a gaudir, intentaràs ser feliç i que qui està al teu costat també ho sigui. En el cas dels solters, es propiciaran una sèrie de trobades amb la persona que t'agrada.

Et costa molt esforç aconseguir una mica d'estalvis com per a malbaratar-lo alegrement en la primera inversió que et proposin.

Aquells que hagin començat una dieta veuran com els esforços valen la pena. Per mi comences a veure els resultats que buscaves.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pot ser que et sentis tancat, en una relació massa monòtona encara que còmoda. Sigues valent i transmet-li a la teva parella les teves fantasies o ganes d'experimentar, et sorprendrà la seva resposta. El solter de Leo gaudirà de la seva solteria i llibertat. Període propici per a les reconciliacions.

En la teva feina el més adequat seria que treballis de manera independent, ja que no toleraràs objeccions ni opinions alienes. Rebràs uns diners inesperats d'un amic o algú que no coneixes.

Vitalitat, energia, fortalesa i ràpida recuperació són les paraules claus quant a la teva salut aquesta setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cap estarà ple de preguntes aquesta setmana de febrer. No saps fins a quin punt confies en la teva parella, ni tampoc com són d'intensos els sentiments que hi ha dins del teu cor, almenys, en aquests moments. Alguns voldran posar-se a prova a si mateixos.

Lamentes no haver estat més cigala que formiga en els últims temps. I és que comprovaràs que d'haver tingut un bon matalàs d'estalvis algunes circumstàncies controvertides serien molt més fàcils.

Els qui tinguin algun problema a l'esquena que demanin cita amb un massatgista. Necessites urgentment rebaixar la tensió en aquesta zona del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per a aquesta setmana Balança diu que probablement et mostres molt per la labor d'aprofundir en les teves relacions amoroses, arribant a acords importants amb la teva parella. També hi haurà valentia i compromís per part teva.

En la teva economia, encara que al principi sembli que tot va molt lent, aviat notaràs com aconsegueixes majors ingressos. En el terreny professional, et donarà la sensació que per més que t'esforcis no aconsegueixes aconseguir l'objectiu que desitges.

En relació amb la salut, tindràs problemes amb les teves zones febles: ronyons, estómac i metabolisme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No podries viure unes millors experiències en l'amor que les que t'esperen en el transcurs d'aquesta fantàstica setmana, Escorpí. Sentiràs la vida de parella i els assumptes vinculats amb la família com el millor dels oasis enmig del desert emocional que mostra la teva vida laboral.

Tindràs alguns moments en els quals sentiràs els excel·lents centellejos de bona sort que porta a la teva vida material el planeta Júpiter que t'ajudarà des del signe de Capricorn.

Durant aquesta setmana els nadius d'Escorpí tendeixen a tenir una salut estupenda. Tot és gràcies al fet que has fet cas de les recomanacions del metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció aquesta setmana en l'amor Sagitari augura canvis i presa de decisions importants. Això sí, has de cuidar-te de no deixar-te portar pels pensaments negatius per a evitar errar en les teves conclusions.

En relació amb les teves finances, hi haurà molt materialisme, fins i tot pot ser que l'avarícia faci acte de presència en tu. En el terreny professional, tot indica que has pres el control.

La teva salut es mourà d'un costat a un altre, tindràs dies on et sentiràs afligit d'alguna molèstia passatgera i uns altres on les teves energies i forces estaran en el seu màxim.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Desitjaries tenir a mig món sota els teus peus. Estàs vivint una temporada en la qual la set de conquesta i el realç de la teva energia sexual són alts i demanden molta atenció de la teva part.

Arribaran persones que mostraran voluntat de sumar-se als teus esforços, ajudar-te i donar-te el seu suport. Això és perfecte per a tu ara, Capricorn. Tens tant per fer i estàs tan sobrecarregat que res millor que un aliat que en veritat et vulgui ajudar amb els teus assumptes.

Torna a aquestes petites rutines que aporten grans beneficis en matèria de salut i, sobretot, allunya't dels mals hàbits.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana Aquari, la predicció per a l'amor estarà marcada pels impulsos i les presses. Les influències planetàries t'estan fent sentir-te inquiet i ansiós en l'amor. Hauràs de controlar les teves emocions.

En relació amb la teva economia per a aquesta setmana els Astres prediuen que hauràs de desconfiar de certs moviments en les teves finances.

Presta especial precaució a l'hora de fer pagaments, i sobretot, estigues atent per un possible frau. La teva salut aquesta setmana començarà estant molt bé, però alguns problemes musculars podrien deixar-te fora de joc uns dies.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Voldràs connectar d'una manera molt profunda amb la teva parella però sense perdre fogositat a nivell sexual. El solter pot perdre's a ell mateix en la seva necessitat de trobar l'amor. Setmana positiva i inspiradora per a les professions que tinguin a veure amb la comunicació o espiritualitat.

Tindràs un augment dels ingressos que vindrà de la mà de l'esforç del teu treball, i hauràs de començar a retornar diners que t'han prestat fins ara.

Aprofita les energies per fer meditacions, connectar amb la teva essència i les teves guies espirituals. A nivell físic no hi haurà canvis ni preocupacions noves.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari