L’horòscop setmanal del 16 al 22 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 16 al 22 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La persona a qui estimes ha canviat la seva forma de ser, encara que intenti admetre que és igual que sempre. Hauràs de  fer una exploració fins al més profund del seu cor i descobrir si la seva essència continua intacta.

L'economia apareix com el teu eix principal de vida. No vol dir això que siguis un avar que es dediqui a acumular diners, però sí que t'implicaràs més.

Mostres més fermament els teus límits. Saps que la teva salut no és d'or, encara que tingui una lluentor que pugui enganyar a alguns.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cor està content. Les bones notícies ompliran la teva persona, segons la predicció setmanal, mobilitzes cos i ànima per aconseguir la felicitat i buscaràs nous projectes per implicar-te.

Financerament estàs bé, Taure, i trobaràs noves habilitats per eliminar una bona part del teu treball sense grans esforços. La teva formació i la teva experiència estan produint una gran rendibilitat, així que no et venguis barat.

Acceptaràs el pas del temps i apreciaràs amb simpatia que en el teu cos s'està produint un canvi d'allò més natural. Benvingut sigui aquest i els que estiguin per arribar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has d'apostar per una fluida comunicació al llarg d'aquesta setmana. No tallis una conversa interessant pensant que ja t'has sortit amb la teva o que només tu tens la veritat.

En la teva llar, tot està en calma i hi ha alguns estalvis que van creixent de manera gradual. T'obres a l'exterior i et donen noves idees per mantenir l'equilibri financer que sabràs utilitzar.

La teva vida sexual estarà una mica parada. No és que la teva parella no et semblin desitjable, però és l'estrès el que et fa menys sexual.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les teves emocions treuen al Cranc més bromista, aquest que es pren l'amor com un joc. Et decideixes a apostar, si tens el cor buit; i si perds, no vessaràs una llàgrima, perquè encara hi ha altres cors que podries guanyar.

Controla els teus impulsos, si penses deixar la teva feina pensant que una altra arribarà de pressa. Podries fer el pa de la teva família.

Escolta al teu cos abans d'anar al metge, ja que probablement l'única cosa que desitges és que aquells que estan al teu voltant et facin una mica de cas.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No vols que qualsevol ximpleria pugui espatllar aquesta relació íntima que estàs iniciant. Complauràs el teu nou amor amb el que sigui.

Saps com combatre a tots aquells que volen lluitar pel teu lloc a la feina. Verge, ets tot un exemple pels demés.

La teva salut es veurà minvada pels canvis de temperatura habituals durant els primers dies de setembre.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Allunyaràs de tu qualsevol sospita que et dugui cap a la infelicitat. El teu olfacte és intuïtiu i perspicaç i sabràs com fer més sensuals les relacions de parella. Els assumptes financers et preocupen, per descomptat.

No esquivaràs les teves obligacions, Verge, i pot ser que alguna nit la passis sense dormir considerant noves opcions per dur un ritme de vida més auster però sense manques.

En matèries de salut i de benestar, recorda que hi ha alguns punts que no són negociables. No cedeixis a xantatges per fer coses que no vols, si suposen un risc.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal de Balança serà molt bona, viuràs dies bastant intensos en l'amor, incloent-hi les relacions íntimes. Però el realment important d'aquesta setmana, és que començaràs una marxa espiritual que ja no tindrà marxa enrere.

Les teves decisions econòmiques i professionals no només et beneficiaran a tu, sinó a aquell que t'envolten, siguin familiars o companys de treball.

La teva salut serà excel·lent aquesta setmana, tant fisícament com emocionalment. Et sentiràs molt bé.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El temps de qualitat serà una cerca constant per a tu en els pròxims dies, Escorpí. Has de deixar espai en la teva agenda perdonar-li una bona sorpresa a la teva parella o per fer activitats divertides amb tota la família.

El teu punt de vista serà innovador, i estaràs inspirat per a trobar formes de simplificar la teva vida financera. No t'ofegaràs en un got d'aigua.

No et frustris, si les circumstàncies de la vida et fan quedar-te més a casa del que vols, potser perquè estàs recuperant-te d'una lesió.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari serà bastant positiva, perquè no només començaran la setmana amb molt bon peu, sinó que també l'acabaran magníficament. En general, serà una setmana on els nadius d’aquest signe gaudiran de la protecció dels Astres en l'amor.

Aquesta setmana serà bona per als nadius de Sagitari en relació amb els diners. La feina no els reportarà majors beneficis econòmics dels habituals, no obstant això, augmentarà el vostre prestigi.

Quant a la salut, serà bona, només alguna molèstia respiratòria o un petit accident domèstic podria afectar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus dubtes en l'amor no tenen límits i podràs posar en perill una relació més que consolidada.  Els solters podrien trobar per fi la persona que cercaven.

S’esperen grans canvis en la teva vida econòmica que et donaran un respir. Per fi et concedeixen el préstec que havies demanat fa un temps.  

És necessari que et prenguis seriosament alguns temes emocionals perquè no acabin repercutint en la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'Aquari per a aquesta setmana duu novetats importants. Els nadius del signe començaran la setmana bastant distret. Les obligacions laborals faran que dediqui menys temps a l'amor, cosa que els passarà factura.

En el terreny econòmic, l'horòscop prediu una setmana que començarà amb bastants complicacions.

Pel que fa a la salut, els nadius d'Aquari viuran una setmana molt positiva. No hi haurà cap malaltia o malestar que els impedeixi gaudir de tota la seva energia física. La teva ment caòtica, però et donarà problemes.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No és moment perquè reaccionis de manera exagerada a uns rumors que t’arriben des de persones alienes a la vostra relació. No són més que mitges veritats.

En l’àmbit econòmic, sorgeixen dificultats que es veuran solucionades al llarg de la setmana. Serà un inici complicat amb una final feliç.

No caiguis en la temptació de tornar a hàbits poc saludables que ja havies superat. Ni els greixos ni els dolços et faran més feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari