L’horòscop setmanal del 16 al 22 de desembre

language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs molt atent a tot el que la vida t'ofereix, no vols deixar escapar cap oportunitat per ser feliç. Amb l'arribada del final del present any t'adones del ràpid que va la vida, i que no cal deixar per al futur la felicitat amorosa.

Hauràs de canviar la teva perspectiva, especialment si estàs desocupat. Amb laments i angoixes no aconseguiràs seduir a cap departament de recursos humans.

El gimnàs deixarà de semblar-te un camp de tortures, seràs més dinàmic i actiu, encara que el dur una alimentació sana i equilibrada és una altra cosa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Escoltes sempre al teu cor, si bé a vegades actues d'una forma diferent del que ell et dicta; a vegades per un atac de pudor, i en unes altres, perquè la teva ment et diu que et convé anar per altres rumbs.

T'omples d'idees per tenir una vida més còmoda, però com acostuma a ocórrer, això suposa una major despesa de diners, i més si està vinculat amb l'habitatge.

L'esport suau, els tallers d'art i la meditació a l'aire lliure seran una opció magnífica per al teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La tendència de la setmana en general és discutir per assumptes sense massa transcendència en el si de la llar o amb la família directa. Sents una cosa i dius una altra i hi ha molta inseguretat per manifestar els teus sentiments.

Has d'obrir-te a altres maneres de fer el teu treball encara que et sentis insegur. Rebràs suport d'uns altres que van davant i coneixen les noves tendències del mercat.

Els nervis poden generar contractures i dolors especialment en la zona de les vèrtebres dorsals que estaran sotmeses a males postures i tensions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Ningú dubta que per a tu és important l'amor, encara que en aquesta setmana el teu cap va d'un tema a un altre i a vegades t'oblides de donar-li a la teva parella o a la teva família tot l'afecte que es mereixen. El teu cor necessita una mica d'aïllament.

Fins tu poden arribar algunes propostes interessants que et deixarien uns diners puntuals, sucosos i ràpids. Encara que per a això hauries de renunciar als teus principis o revelar algunes informacions confidencials.

El teu costat espiritual es desperta. Et ve de gust establir nous enllaços, conèixer altres cultures o religions.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els Lleó que estiguin en una relació, tindran molts detalls romàntics amb la seva parella (i també els rebran). Amb els teus fills tindràs bastants discussions a causa de les videoconsoles.

L'aturat que s'ha estat movent per les pàgines web de cerca d'ocupació, tindrà la sort de trobar aquesta feina tan esperada. No t'importarà posar diners de més si la teva parella, família o company de pis no arriba a pagar la seva part de les despeses.

Vigila, perquè l'energia de Venus en el teu cel contribuirà a caure en els excessos tant alimentaris com de plaer físic i sensorial.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La setmana serà bastant corrent, res ocorrerà que capgiri la teva vida sentimental, encara que et pots sorprendre per un inusual atractiu que fa que molta gent vulgui quedar amb tu per conèixer-te una mica més.

Usaràs el teu esperit de lluita per millorar la teva situació financera. Tindràs un sisè sentit per aconseguir diners, obtindràs excel·lents resultats (amb esforços moderats, consti).

El teu benestar està dins d'uns límits acceptables; t'alegraràs, perquè no hi ha res que et vingui de gust menys que una visita al metge en ple Nadal. I per salut, cerca més raons per riure!

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'aquesta setmana en l'amor per als nadius de Balança comença amb una neteja de relacions que no et convenien. D'altra banda, hauràs d'estar molt atent durant els primers dies de la setmana a les necessitats dels teus éssers estimats.

Referent a les teves finances, aquesta setmana no podràs confiar en la teva sort per obtenir diners. Els teus ingressos dependran principalment del teu esforç i treball.

Pel que fa a la teva salut, la predicció augura que començaràs la setmana amb problemes musculars. Segurament el seu origen estigui en tensió nerviosa o emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per fortuna a mesura que la setmana transcorre vas connectant amb un altre perfil del teu cor més suau i silenciós i les teves reaccions es modifiquen per trobar refugi en els teus éssers més afins.

La setmana es projecta eficaç i divertida en qüestions relatives al treball. La comunicació s'activa i pots veure't convidat a viatges de feina o reunions molt estimulants.

La teva salut és bona en general. Els ànims poden influenciar de manera negativa, estàs en un procés interior que et porta a la malenconia i la introversió.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari en l'amor augura dies bastant positius en aquest aspecte. Començaràs la setmana atraient l'amor sense grans esforços. Els moments romàntics i la sexualitat es viuran amb molt d'entusiasme.

Referent a la teva economia Sagitari, els Astres prediuen canvis i correccions de rumb a causa de  decisions errònies del passat. No obstant això, una vegada recuperat d'aquesta situació, un nou impuls energètic et conduirà fins a l'abundància.

En l'aspecte de la salut, aquesta setmana et centraràs sobretot en la cura de tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aviat serà l'eclipsi i per això estàs sent posat a prova. Hauràs de demostrar la teva capacitat de gaudir malgrat totes les dificultats del passat i les que es presenten en l'actualitat.

Assumptes financers que estaven esperant ser resolts comencen a fluir i poden donar senyals més eficients.

Júpiter ha ingressat en el teu signe i et donarà l'impuls necessari per preparar un camí d'expansió. Hauràs d'escoltar els senyals de la teva ment quan demana descans veritable.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'aquesta setmana en l'amor per als Aquari, comença de forma poc favorable, perquè estaràs poc pendent dels assumptes del cor. Això unit a la teva necessitat d'independència mal explicada o compresa, podria causar-te problemes.

La predicció en l'àmbit econòmic augura rendibilitat i bones decisions que es traduiran en majors ingressos. Serà una setmana on els diners arribarà a tu gràcies sobretot a informació valuosa, o també subvencions o indemnitzacions.

Per a la salut, serà setmana on et recuperaràs físicament, encara que estaràs en baixa forma, amb cansament i somnolència.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Recobraràs la il·lusió i el romanç amb el teu cònjuge, i desbordaràs felicitat en veure que et correspon d'igual manera. Els Peixos amb una relació incipient que hagi vist algun indici d'autoritarisme per part de la seva parella, tallarà en sec.

Tens idees brillants per guanyar diners però et fa por sortir de la teva zona de confort. El dia 19 seria el millor per tancar acords comercials o legals i fer compres importants.

La lliçó de salut més important d'aquesta setmana serà aprendre a viure en lel present. Pensar en el futur només et generarà estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari