L’horòscop setmanal del 15 al 21 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 15 al 21 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Rebràs un aire d'il·luminació que guiarà els teus passos en l'amor, perquè tot el que caminis sigui en direcció cap a l'èxit. El solter voldrà allò que li semblava inassolible o prohibit.

Seran dies idonis per a la planificació i l'estratègia. La improvisació econòmica pot ser interessant però millor tenir-ho tot lligat.

Estaràs en una forma bastant decent, i si algun dia no estan les teves energies al seu màxim nivell, el teu bon humor compensarà tota la resta. No has de témer per la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Arribats a l'equador de juliol, la teva parella amorosa tindrà tots els ingredients adequats per estar excitada i omplir-te en el camp sexual. La passió serà excessivament forta! Si saps que peques de , serà necessari sortir al carrer perquè Cupido t'enamori.

Arribaràs al final dels teus objectius amb sorprenent destresa, en totes les tasques que se t'encomanaran a la feina.

A vegades dubtaràs de les teves capacitats físiques o mentals per afrontar determinats reptes. Aquesta falta de confiança et farà comportar de manera agressiva.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Serà una bona setmana en el terreny sentimental, sobretot perquè la teva parella es manté fidel a tu en els mals moments. Agrairàs qualsevol gest d'afecte que tingui amb tu.

Gràcies als teus dots de negociador aconseguiràs convèncer a una persona perquè et perdoni un deute que mantenies amb ella. A partir d'ara, et preocuparàs molt més per les teves finances.

Et mostraràs molt actiu, per moltes tasques que tinguis plantejades, les faràs totes a temps. A l'hora de prendre decisions, tens por a fracassar i dubtes sobre quin és el camí més correcte.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi haurà dies i moments d'una gran complicitat i bella sensualitat dins de les parelles, i uns altres en el que tot es posi del revés. El que semblava un camí de roses es convertirà en un autèntic repte.

Hi ha canvis que s'estan preparant en l'àmbit professional. Encara que fingeixis sorpresa, saps perfectament com està resultant l'evolució del teu treball i el teu esforç.

La coordinació entre el teu físic i la teva ment serà perfecta. Però no per això has de deixar de fer una bona sessió de meditació o d'acudir més al gimnàs.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si creus que les paraules se les endú el vent, estàs equivocat. Cada vegada que et deixes dur per l'enuig col·loques un nou de tristesa a la teva vida. Cap al divendres pots trobar-te volent explicar-li al món el molt enamorat que estàs. Si encara no et declares, potser és el moment de fer-lo.

Com no tot són problemes en la vida, aquesta setmana el que es relaciona amb la teva vida econòmica sembla anar en la millor de les direccions: la de l'èxit.

Vigila els teus pensaments a cada moment per gaudir d'una vida plena. Només així evitaràs qualsevol problema emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Només et preocupes pels teus sentiments, sense importar-te el que puguin pensar els altres. Això et donarà una major seguretat personal. Serà una setmana molt moguda per a la relació.

No vols posar en perill una relació d'amistat per un deute. Li recordaràs de bones maneres que et deu una quantitat de diners que li vas prestar.

Si comences la setmana dormint poques hores, el més probable és que el teu cos vagi a remolc la resta de dies. No tindràs la mateixa destresa de sempre a l'hora de pensar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana els nadius de Balança hauran d'afrontar situacions difícils en l'amor. Una sensació d'impotència us envairà, dificultant la relació de parella per falta de comunicació i un cert allunyament.

El millor aquesta setmana en l'àmbit financer i laboral és deixar que les coses segueixin el seu ritme i no preocupar-se en excés.

La salut per als Balança aquesta setmana girarà entorn d'un dolor muscular. Haureu de vigilar la vostra salut i mantenir-vos ben hidratats, no excedint-vos en els esforços físics ni en els menjars massa copiosos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ho has donat tot i has dut a terme l'esforç necessari, per fi notaràs com la teva relació de parella millora de manera progressiva. No desesperis si ets solter, ja que les millors situacions per a l'amor arribaran i de forma molt sorprenent.

Carrega't d'energies per la influència astral. Cercaràs materialitzar les teves idees en una cosa concreta que et permeti realitzar els teus diversos projectes professionals amb tranquil·litat.

Hauràs d'intentar descansar més i actuar un bon humor. Aquesta setmana serà una bona ocasió per allunyar els vicis, que a més acostumen a ser cars.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Setmana molt positiva en els assumptes del cor per als Sagitari. És probable que es formalitzin compromisos, fins i tot, que es prenguin decisions importants com augmentar la família. Les influències planetàries estan omplint d'alegria la vida amorosa d'aquest signe.

Bona setmana en general per als negocis, les empreses pròpies i tot allò que estigui relacionat amb els diners.

Gaudiràs de bona salut, excepte per alguna petita molèstia a les cervicals cap a finals de setmana. Algun símptoma cridarà la teva atenció, per la qual cosa seria convenient acudir al metge o prendre mesures preventives.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta setmana et trobaràs amb el moviment energètic que produeix l'eclipsi de lluna en el teu signe. No temis afrontar el dolor que causi veure les coses amb certa foscor o tristesa. L'amor es tracta de gaudir, de passar-ho en gran i de divertir-se.

T'obres a un nou paradigma en el laboral, t'incorpores a un mercat diferent o estranger i accedeixes a un nou flux d'abundància en la teva vida.

Comença a donar prioritat a les teves necessitats més bàsiques. Si no ho fas, podries exposar-te a un decaïment greu de la teva vitalitat amb riscos per a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana Aquari podràs viure moments molt interessants pel que fa a relacions amoroses. D'una banda, la relació de parella flueix amb facilitat i harmonia; d'una altra, els que ja fa temps que estan junts, sentiran que les coses s'estan refredant.

En línies generals, bona setmana per a tot el relacionat amb els diners i els negocis. Encara que el que destacarà, serà que prefereixes renunciar als grans assoliments socials, amb la condició de preservar la seva vida familiar i personal.

Setmana favorable per al restabliment de la salut. Ja ha arribat l'hora de superar tots aquells problemes que anaves arrossegant.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les relacions amoroses poden complicar-se per una sèrie de problemes que arriben des de fora. La lluna pot dur-te a cometre bogeries aquesta setmana. Pensa abans de fer un pas diferent del que és habitual. Una vegada et desfacis dels dubtes, camina cap al futur confiat.

Pots complir part dels teus somnis convertint-los en una realitat més tangible i concreta. Per això, abans de començar a gastar els teus estalvis, comença un nou camí per a la teva abundància i la teva professió.

Ningú pot obligar-te a fer exercicis, si no ho desitges,  ni tampoc exigir-te a canviar els teus hàbits alimentaris.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari