La predicció setmanal del 15 al 21 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els aspectes pacífics de la Lluna en aquesta setmana d'abril certament tindran conseqüències felices en el domini del cor i de l'amor. El solter notarà com algú té tots els interessos per a donar-te una sorpresa, amb l'objectiu d'il·lusionar-te.

En l'àmbit dels diners i del treball detectaràs alguna molèstia, potser es tracta d'un esquirol que hi ha a la teva empresa, o d'algú que està apropiant-se dels teus diners o de les teves idees.

L'alimentació serà equilibrada sempre que no escoltis al petit dimoni que et diu a l'orella que ataquis safates de dolços i llaminadures.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La felicitat conjugal podria catalogar-se com gairebé perfecta. Algunes paraules que descriuran el que viuràs en l'amor són les següents: sensualitat, complicitat, tendresa i alegria de viure. Les bones notícies arribaran si estàs esperant ampliar la família.

Passaràs una setmana constructiva, fent contactes útils per a la teva carrera professional. Tindràs bons dons de comunicació.

Podràs utilitzar les teves reserves d'una manera equilibrada, i aconseguiràs fer front a certs assumptes que et fan mandra perquè requereixen un bon desgast físic.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tens la sensació que la persona que t'agrada no et para esment. El millor és que canviïs d'estratègia per acostar-te a ella. No intentis provocar gelosia a ningú.

Intentaràs ser el més productiu possible a la feina, fent totes les tasques que t'encarreguin sense negar-te a res. S'acosta una etapa de canvis, possiblement de canvi de casa.

Res més aixecar-te del llit, reserva uns minuts per a practicar exercicis de relaxació. Els que treballin asseguts, haurien d'aixecar-se cada poc per fer una sèrie d'estiraments.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Roman més atent als desitjos del teu cònjuge o de la teva parella, perquè així la teva altra meitat et retorni alegries compartides i bons moments junts. Serà un gran moment per demanar perdó, o per dir 't'estimo' més sovint.

En l'àrea dels diners, seràs portat a una excessiva enveja, la qual cosa et farà fer malbé alguns llaços i avanços.

Un lleuger nerviosisme pot causar un insomni temporal, que es pot superar fàcilment cansant-se físicament (fent una mica d'esport, caminant al capvespre) i bevent a la nit una bona tassa de til·la.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Existeix el perill que creguis que tot et pertany o que és obligació de la teva parella fer o dir el que desitges. Tindràs poc tacte o consideració. Això pot portar discussions, o fins i tot l'allunyament de persones amb les quals estiguis establint vincles recents.

T'espera una setmana marcada per la bona fortuna. No perdràs cap oportunitat, sabràs estar en el moment correcte en el lloc correcte i això és alguna cosa de la qual no tots poden gaudir.

Sentiràs una gran energia de sort i esplendor. Saps molt bé què és el que et fa bé. Has d'aprendre a ser més amable amb el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'esperen moments de molta tendresa en companyia dels teus. No gaudiràs tant amb la teva parella, ja que en la vostra relació comencen a aparèixer els dubtes i gelosia. Tems que t'enganyin.

Es presenta una bona setmana tant en l'àmbit financer i com en el professional. Has d'apostar per aquest negoci innovador o per l'oferta de treball que t'arribi i que serà única.

Escolta al teu cos. Quan et sentis sense energies, el millor és que descansis. Durant la pràctica d'exercici no has d'exigir-te tant, ni comparar-te amb ningú.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta serà una setmana important perquè els Balança que han estat objecte d'un desengany amorós comencen a sortir del pou i inicien un camí de reconstrucció interna. També descobriràs demostracions de lleialtat en grup d'amics.

En l'àmbit financer, els nadius de Balança han de reforçar la seguretat de les seves finances i renunciar a certes aventures en els negocis i les inversions.

Un bon descans i desconnectar de les obligacions t'ajudarà a passar el mal de cap. Allunya't dels mals hàbits, com ara els menjars grassos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et tornaràs una persona més íntegra i responsable, per a alegria dels qui tens a prop. A vegades t'agradarà jugar amb foc i no dubtaràs a posar gelosa la teva parella, només per mantenir el seu interès i desig. El solter veurà com, en les seves cites, sorgeixen imprevistos.

La teva reputació i el seu prestigi es dispararan, i més si practiques un treball relacionat amb la informàtica. Evita les compres excessivament cares i l'endeutament.

En l'àrea muscular estaràs especialment bé, i en alguns moments el teu estat físic serà enlluernador.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La bona sintonia en les teves relacions serà la tònica per aquesta setmana. Estàs vivint una bona ratxa en els assumptes del cor, et sents més valent que mai per a expressar els teus sentiments, i prens decisions importants en aquest terreny.

A nivell professional i laboral, se't recompensa per la teva vàlua i tot l'esforç demostrat fins ara. Pren un moment per escoltar-te, esbrina el que el teu cos i el teu cor tracten de dir-te per a poder donar-te el que necessites.

La salut depèn principalment de l'afecte amb què et tractis, no oblidis amanyagar-te molt.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El desig que sents se t'escapa pels ulls, i saps que bona part d'això que imagines no està més que al teu cap. És que el nou té una aroma especial. Al mateix temps sents una certa tensió. És la trobada entre el nou i el vell.

Cuidar el teu espai de treball és primordial en aquests moments. Durant la resta de la setmana hauràs de planejar les millores necessàries per avançar en la teva vida professional.

Passes per una setmana en la qual sembla que el teu cos t'està demanant auxili. No sabràs discriminar els teus símptomes.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

T'espera una setmana on gaudiràs d'un atractiu especialment fort, per la qual cosa viuràs moments de molta sensualitat i sexualitat. Aquesta nova energia, al costat de la teva capacitat per dialogar, millorarà en molt la teva relació de parella.

És bon moment per invertir en béns materials que et facin la vida més fàcil. Només has de mirar bé que tots els documents que firmis estiguin en regla, per tal d'evitar-te problemes posteriors.

Cuida especialment el teu metabolisme i no et sobrealimentis, no és bona idea descurar el teu cos. A més, no oblidis parar esment a les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'horitzó sentimental es veuen núvols i tempestes. És probable que passis per moments de confusió i requereixis majors esforços per comunicar-te amb la teva parella. Arriben notícies ingrates.

Els assumptes vinculats amb la teva vida material s'activaran: vendes de propietats immobles, beques o el comerç d'objectes o obres d'art es beneficien aquesta setmana.

Aprofitar aquests dies per planificar la cura del teu cos pot ser una molt bona idea. Estàs sent beneït pels alineaments planetaris, que incrementen la teva salut. El pitjor enemic serà l'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari