L’horòscop setmanal del 14 al 20 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest setmana, del 7 al 13 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Somiaràs amb novetat i canvi. En resum, vols moure't una mica més en la teva vida amorosa, trencant unes cadenes invisibles que només tu sembles veure. I si el teu cònjuge no percep aquest cansament, pot ser que hagis d’afrontar a una situació delicada!

Projecta d'una millor manera el teu creixement laboral i pensa més en el teu futur. En quin esglaó de l'escala vols estar dins d'un temps i quines accions hauries de dur a terme per a aconseguir-lo.

Podràs tenir una dificultat en el maneig de l'excedent d'energies, que et provoqui una mica d'insomni.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets lliure per  fer bogeries dins de la teva parella, podràs ficar-li una mica més de sal i pebre a la teva relació i a les teves històries de llit, així que posa't en marxa! Com a solter, reserva els teus impulsos per a algú que t'apreciï realment.

Tindràs un do particular per posar en marxa projectes que s'havien quedat oxidats o obsolets, però, no perdis la noció de la realitat.

Quan notis un impuls energètic elevat, utilitza el mateix per  fer aquestes tasques que acostumes a posposar per a un altre dia o per practicar una mica d'esport.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Cap al cap de setmana viuràs escenes de passió desmesurades. És una temporada calenta i divertida en la qual viuràs experiències inoblidables. Els solters poden afinar la seva percepció, ja que entre els seus afins apareixerà una persona especial.

Estàs sent desafiat pels astres per afrontar una situació que exposarà les teves febleses de caràcter. No sempre els teus assumptes tenen la dinàmica i l'estímul intel·lectual que necessites.

Realitza exercicis de relaxació abans de dormir, tanca bé les teves persianes i no portis el mòbil a la tauleta de nit.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Fuges de les relacions tòxiques i no voldràs encendre focs del passat. Per a tu només existeix el present i prefereixes invertir cada dia a cuidar la teva història d'amor a través dels detalls, la creativitat i la tendresa.

Ets actiu i dinàmic i per això diversificaràs al màxim les teves activitats professionals, perquè, si no funciona un negoci, broten els diners en un altre.

Controla el consum de sal i de cafè, si pateixes de tensió.  En general, sigues un bon pacient, dels quals obeeix tot el que li indica el seu metge.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Aquesta setmana només pensaràs en com et sents tu i deixaràs de banda les necessitats de la teva parella. Això provocarà que vulgui sentir-se desitjada i flirtegi amb un company de feina. Els solters tindran dies on voldran divertir-se sense límits i uns altres en els quals voldran refugiar-se en la calor de la família.

En el terreny laboral, estaràs fart que es trepitgin els teus drets laborals i encapçalaràs una protesta contra els teus superiors.

La teva ment et demanarà que l'exercitis. Fer sudokus o alguna activitat relacionada amb l'art beneficiaran el teu estat d'ànim.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es renova tot el teu cor i el teu ímpetu amorós. I és que es podria dir que ets un nadiu d'allò més feliç, perquè no et faltaran idees per omplir d'atencions a la teva parella, qui et retornarà el mateix afecte, a vegades, duplicat.

S'apunta una setmana plena de pujades i baixades.  La teva economia fluctua, i el mateix penses solucions per  tapar un gran forat que et planteges quin regal fer-te amb uns beneficis inesperats.

Controla el teu sentit de l'equilibri: en alguns moments podries estar bastant maldestre, i més, si ja ets bastant gran.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal de Balança en l'amor comença sent molt positiva. A mitjan setmana, no obstant això, alguns hauran de posar fi a una relació que no els aporta res positiu. Si no aprenen a deixar anar, no podran rebre res nou.

En el financer, sembla que els Astres s'alineïn per afavorir a Balança en tot el que tingui a veure amb els diners.

La clau per a la salut aquesta setmana serà principalment la prevenció. Finalment, hauràs de fer front a diferents aspectes de tu mateix que no t'agraden.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La setmana comença amb intrigues, la presència de Mercuri i Venus en el teu signe dóna un moviment intens a les qüestions de la comunicació així com a temes vinculats amb el desig i l'amor.

 És una bona setmana per solucionar tots els assumptes del passat que t'han pertorbat i que creies superats. Aquests tornaran per  ser resolts i hauràs d'enfrontar-los amb caràcter i paciència.

La teva salut és excel·lent però no ets de ferro. Per això en arribar aquesta temporada la teva energia vital podria veure's minvada.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe començaran amb una gran dosi d'energia amorosa, volent complaure i cuidar dels seus éssers estimats costi el que costi. La seva felicitat serà el seu objectiu principal, però l'acte de sabotatge pot aparèixer a mitjan setmana.

Referent a la teva economia, l'horòscop prediu que començaràs la setmana saldant deutes i cancel·lant préstecs que arrossegaves de fa temps.

Quant a la salut per a aquesta setmana Sagitari, hi haurà alguns moments en els quals el teu cos patirà alguna malaltia passatgera, d'altra banda et sentiràs bé físicament.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Començaràs a notar que manca llibertat en la teva vida i això encara que en l'immediat no alleugi el teu cor almenys deixarà la teva consciència tranquil·la. Els nadius solters esperin creuar-se durant aquests dies amb una persona meravellosa que pot endolcir les seves vides.

Has d’ignorar de persones malicioses que podrien oferir-te ofertes de feina increïbles que resultin complicades de dur endavant o tinguin més costos que beneficis. Obre els ulls i pren les teves precaucions.

La cerca de tranquil·litat i pau interior et portarà per noves vies del coneixement de tu mateix i les teves relacions.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari en els assumptes del cor porta transformacions. Els nadius d'aquest signe s'enfrontaran aquesta setmana a tota mena de reptes interns que els farà plantejar-se moltes coses en relació amb l'amor.

Econòmicament, els nadius d'Aquari compten amb els ingressos que necessiten per viure de manera còmoda, és més aquesta setmana trobaran diners de manera fàcil en els llocs menys esperats.

La teva salut en general serà bona, excepte per algun problema de caire víric al qual trobaràs solució, no obstant això, tindran energies suficients.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Discussions per gelosia i la intromissió d'una tercera persona en la teva relació, demandaran que parlis amb la teva parella seriosament. O us comprometeu tots dos a millorar o poseu fi a aquesta història d'amor. Si estàs solter, aquesta setmana coneixeràs a algú en la teva mateixa ona que t'atraurà molt.

Setmana positiva en temes econòmics. A principi de setmana serà el moment perfecte per demanar un augment de sou o llançar-te a muntar el teu propi negoci.

Vigila amb la teva salut mental aquesta setmana. Pensaments tòxics intrusius voldran quedar-se en la teva ment, fes-los fora!

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari