La predicció setmanal del 13 de maig al 19 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest setmana

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Esperes viure en ple maig un dia com si fos Sant Valentí, però Àries, això va passar fa tres mesos. I no només això: la teva relació no serà beneïda pel patró dels enamorats, i fins sofrirà turbulències molestes, en part provocades per lai innecessària gelosia.

  

En l'assumpte dels diners, aquesta setmana et porta bones notícies però lleugeres. No et tocarà la loteria ni podràs comprar passatges per a una illa paradisíaca.

  

Estaràs en pau interior, i seràs bastant sociable, encara que no et passis bevent alcohol en les teves cites.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs un huracà per a les persones del teu voltant, fins i tot la teva parella. Dins de la teva família evita conflictes amb els nous membres, parelles de germans o qualsevol altre llaç de consanguinitat política.

  

L'estabilitat de la teva economia és visible, però no et quedis quiet: desenvolupa la creativitat que hi ha innata dins teu i mostra-la als teus caps.

  

Hi haurà bones ocasions per fer esports d'aventura, però sempre amb molta sensatesa. La falta de son minvarà la teva capacitat de concentració i viuràs algunes llacunes mentals que caldrà controlar.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Encara que tu et mostres afectuós amb la teva parella, no pots esperar que ella es comporti de la mateixa manera. Hi ha alguna cosa que l'inquieta i que no s'atreveix a dir-te.

  

Si tens un negoci, és possible que algú s'interessi pels productes que vens. No obstant això, et demanaran una rebaixa en el preu, alguna cosa que menysprea el teu treball.

  

Hi ha certs hàbits que demostren el teu sedentarisme. Per desplaçar-te a qualsevol lloc recorres al cotxe i et vindria bé anar a peu. Procura caminar almenys una hora diària.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els nadius del cranc viuran certs alts i baixos en temes amorosos. Hauràs d'esforçar-te per trencar alguns bloquejos afectius que et tenen pres del teu propi passat. Si ets solter, surt més perquè Cupido pugui disparar-te.

  

Treu la calculadora perquè has de començar aquesta setmana amb una planificació de despeses efectiva i real, amb objectius clars i concisos.

  

La dependència que tens en aquests moments de les noves tecnologies és bastant elevada; estar pendent de trucades i missatges sol et fa guanyar estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les relacions s'afermen i mostren la seva cara més feliç. Aquells que ja han constituït una família podran notar durant la setmana que aquest canvi intern que han realitzat, porta múltiples beneficis per a tots.

  

Podràs demostrar la teva capacitat i responsabilitat a la feina. No poden queixar-se de tu i per això alguns companys buscaran perjudicar-te buscant errors en el teu acompliment.

  

Et sentiràs molt exigit durant la setmana i això durà aparellats diferents malestars. Imagina que la tensió nerviosa que sents durant el dia no arriba sempre a ser processada durant el descans.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'esperen males notícies en el sentimental aquesta setmana, ja que notes com la teva relació de parella s'ha estancat i no aconsegueix avançar. La convivència s'ha deteriorat en excés.

  

Podràs millorar la teva situació econòmica, però per a això serà necessari que mantinguis els ulls ben oberts. Es presentaran davant de tu diverses oportunitats de negoci que no pots deixar escapar.

  

Acudeixes amb molta freqüència al gimnàs i a la piscina, però seria necessari que també et preocupessis sobre les condicions higièniques de les instal·lacions, sobretot per no agafar infeccions.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Entres en una setmana on l'amor està en la seva màxima expressió. Els sentiments més romàntics i apassionats t'envaeixen, per la qual cosa viuràs moments inoblidables amb la persona a la qual mestresses.

  

Aquesta setmana podràs gaudir d'una gran expansió econòmica i laboral. Et proposaran nous negocis rendibles, rebràs bons extres pel teu treball i majors ingressos. La fortuna estarà de la teva part.

  

Les molèsties i malalties que hagis pogut sofrir s'estabilitzaran i milloraran al final de setmana. El teu cos es recuperarà de forma ràpida i et sentiràs bé el cap de setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hi haurà persones al teu voltant molt entremetedores, que voldran definir què has de permetre i què no dins de la teva parella, dictar les normes per les quals ha de regir-se el teu amor.

  

Revisa quins deutes té la gent amb tu. És just que tornin al teu compte corrent aquells diners que et pertanyen i que vas prestar de bona fe. I qui diu diners, també parla d'articles de gran valor.

  

Començaràs aquest cicle de set dies amb el propòsit ferm de millorar la teva alimentació. Ja t'estàs perjurant per incloure més verdures en el menú diari.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Viuràs profunds canvis en el terreny amorós durant aquesta setmana. El ritme serà vertiginós, no només tindràs ganes de començar de nou amb tot, sinó que posaràs fi a relacions infelices, i donaràs pas a noves formes d'estimar.

  

Novetats importants en el terreny econòmic. És el moment de barrejar vocació i professió i apostar per això. Tens els coneixements i els mitjans econòmics per fer-ho.

  

T'espera una setmana de molta tensió emocional per tots els canvis que viuràs. En el silenci trobaràs les forces per afrontar-ho tot.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta persona tan especial està esperant que t'obris a rebre el que té per a tu. Tingues clar que comences aquesta setmana una nova ratxa en la teva vida sexual de major qualitat i amb més alegria i llibertat.

  

És probable que sentis dies de molta pressió, que sembli que no acabarà una seqüència i començarà una altra. Si cuides els espais que necessites per als teus assumptes, veuràs avançar els projectes amb alegria.

  

Els problemes de salut que poguessis patir són vinculats amb males postures. Afectes així al teu coll i a les teves vèrtebres lumbars.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Evitar les discussions, procurant fer autoanàlisis i donant-li a cadascú el seu propi espai en l'entorn familiar, serà la clau per continuar construint la relació que vols. Si recordes que l'amor no és un concepte abstracte i que depèn en gran manera de tu, tot anirà bé.

  

Centrar-te en el teu propòsit laboral i econòmic, visualitzar-lo i anar per ell, serà el que descobriràs aquesta setmana. Aquest serà el començament d'una nova etapa més fructífera encara en la teva vida.

  

Descobriràs el poder de viure el present, alguna cosa que et beneficiarà físicament i mentalment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella desconeix la teva bona vibració i tu respondràs d'una manera equivocada. Les alineacions planetàries no ajuden al fet que els ànims estiguin en calma. L'energia de reconciliació arribarà i sentiràs una gran tranquil·litat.

  

Has d'afrontar una realitat difícil en la teva economia. Una vegada més veus la realitat des d'un lloc ingenu. Es presenten despeses inesperades i potser ja no disposes d'aquests estalvis.

  

La teva salut és molt bona però oscil·larà al llarg de la setmana entre un estat de pesar i tristesa i un optimisme excessiu.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari