L’horòscop setmanal del 13 al 19 de gener

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En aquesta setmana el teu cor camina una mica alterat. Sents que l'univers et posa a prova, que vol saber quin és el nivell d'autenticitat dels teus sentiments i l'influx de Venus et posa encara més nerviós.

A la feina, més que per una nòmina d'inflats zeros, buscaràs una mica de reconeixement. Vols més un aplaudiment i una enhorabona per haver materialitzat un projecte complicat que un guardó econòmic. Tu mateix et sorprendràs per això!

El secret per tenir una salut almenys decent és la mesura i la temprança. Els excessos poden resultar atractius però no et portaran res bo.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És hora que despertis: en l'amor has sofert en el passat, i per això, vas decidir mantenir les teves emocions i sentiments en un son que ja es fa tediós.

Aquesta setmana podràs millorar la teva situació econòmica i professional, si és que realment ho desitges. Fa falta, per descomptat, estar amb els ulls oberts, disposat a caçar qualsevol oportunitat que hi hagi al teu voltant.

Amb cada menjar acostuma't a prendre una infusió que lluiti contra la retenció de líquid, com per exemple, la cua de cavall. T'ajudarà a estar en forma.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Es destaca la bona energia que viuràs, si dónes curs a la sexualitat i el desig de compartir l'amor. El cap de setmana són dies que pots esperar que la màgia i l'encant es faci present en la teva alcova.

Hauràs de prestar molta atenció a la forma en la qual realitzis la teva tasca, ja que no estaràs massa concentrat. La teva imaginació t'impulsarà a centrar-te en els aspectes creatius i estètics en lloc d'observar la seva eficiència concreta.

Aquesta setmana els astres mostren per als nadius del teu signe una tendència a córrer el risc d'intoxicacions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

T'agradaria que la vida portés amb si un manual d'instruccions que poder consultar en alguns moments d'aquesta setmana, en la qual el pessimisme trucarà a la porta del teu cor amb bastant violència.

Els teus desitjos de gastar diners són molts. Signaries un pacte amb el diable per poder estar tota la setmana gaudint la vida, fent activitats d'oci, encara que serà millor ser formiga que cigala.

Els teus nivells d'energies resulten interessants, encara que hauràs de dosificar-les per no caure esgotat. L'important és arribar a la meta i mantenir un ritme constant.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Buscaràs en el teu ésser estimat la seva faceta intel·lectual per poder tenir converses interessants i estimulants. El solter haurà de renovar les seves tècniques de seducció, si vol trobar l'amor.

La teva faceta de líder es mostrarà de forma molt natural i podràs mobilitzar a qui vulguis perquè t'ajudi amb els teus propòsits laborals. Procura no signar documents legals o financers que et lliguin per molt de temps, perquè a la llarga no els podràs complir.

La lluna estarà influenciant els teus ronyons així que cuida't i evita menjar aliments amb molta sal, greixos saturats i olis refinats i hidrogenats.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En aquesta setmana la teva seguretat serà fluctuant. No sabràs com fer front a les teves obligacions familiars i la persona que estimes t'imposarà més del compte. A vegades, fins i tot, dubtaràs de quant pots conèixer-la.

En el teu entorn de feina t'afavorirà observar millor als qui tens a prop. Hi ha molta saviesa prop de tu i podries emular a alguns dels teus companys, sobretot, en la forma en la qual gestionen els èxits i les derrotes.

Per recarregar energies, les activitats a l'aire lliure et vindran de meravella, per exemple, caminar amb la teva mascota per boniques senderes de muntanya.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tractar de disminuir, ignorar o dissimular els teus sentiments, no serveix de res, Balança. Allibera't avui mateix d'aquest malestar, expressant el teu amor com el sents.

Evita les discussions inútils amb persones de la teva feina. Vols convèncer a un company però t'està costant. És important que insisteixis.

Notes com els dolors en l'abdomen s'intensifiquen, sense saber molt bé a què pot respondre això, encara que el més segur és que es tracti de l'acumulació de gasos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Arriben nous aires i esperances. No sols pel que succeeixi en la teva vida quotidiana amb els teus vincles amorosos i pròxims, sinó perquè estaràs disposat a analitzar els teus pensaments i a trobar-te amb els teus fantasmes cara a cara.

Viuràs una tendència a conèixer les inclinacions socials i per això és probable que tinguis molt bones idees de negocis. Estàs molt sintonitzat amb l'abundància que arriba a tu.

Agrair és obrir-te a rebre les benediccions que el Cosmos atreu a la teva vida. Mantenir el centre abdominal sense tensions per mitjà de la respiració, t'ajudarà a estar en equilibri.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a aquesta setmana en l'amor Sagitari diu que et sentiràs més comunicatiu i amb més desitjos i capacitat per expressar-te. Al mateix temps, la teva empatia serà molt gran i voldràs conèixer millor als teus éssers estimats.

En relació amb la teva economia, els Astres prediuen un període d'abundància material. Això es donarà principalment a través d'un canvi en les teves fonts d'ingressos, que vindrà a conseqüència d'un treball d'ordenació de les teves finances personals.

En la salut, aquells nadius de Sagitari que estiguin suportant alguna malaltia, trobaran sanació.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Serà una setmana una mica intensa en el que refereix a l'amor. Podries estar sentint que el teu cor s'estripa davant dels esdeveniments que et sorprendran no obstant això una vegada que passis la sorpresa tindràs la certesa que tot adquireix un sentit positiu.

Mantenir-te atent a les prioritats que exigeix la teva vida professional et protegirà de conflictes i errors de certa gravetat. Els astres posaran a favor teu molts temes que estaven rondant la vida professional.

Et beneficia l'energia del Cosmos per començar a mostrar canvis importants quant a la cura del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari per l'amor augura noves experiències i expansió. Sentiràs que necessites revisar la forma com et relaciones. D'això, en consequència, sortirà la teva part més encantadora i romàntica.

Pel que fa a la teva economia, es farà necessari que alliberis el control per a què l'abundància flueixi en la teva vida. En el terreny professional, hauràs de treballar molt les aliances a la feina.

Per la teva salut, els Astres prediuen que començaràs la setmana sentint una confiança més gran en tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Serà una setmana magnífica en el terreny amorós. El teu estimat estarà encantat amb tú i li brillaran els ulls cada vegada que et miri. El solter viurà un enamorament sobtat de cupido i, si juga bé les seves cartes, trobarà l'amor.

Es produirà un estancament en l'àmbit laboral, tot es retardarà i això et provocarà mal humor i frustració. Seràs molt auster amb els diners que, a més, seran escassos. Però no et preocuparàs perquè sabràs administrar-te bé.

La teva pell estarà molt sensible i alguns teixits podrien causar-te granellades, l'ideal seria que utilitzessis peces de cotó.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari