L’horòscop setmanal del 12 d'agost al 18 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 12 d'agost al 18 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La família pot ser un obstacle durant aquesta setmana que caldrà rodejar com es pugui, si és que no vols fer una pausa en el camí de la felicitat amorosa-

Empra amb astúcia els teus recursos que no són tan il·limitats com et creus. El temps serà el teu bé més requerit, i és que la feina t'absorbirà.

Observa l'estat físic de la gent que t'envolta. Les males accions que estiguin pagant ara amb una condició delicada és una lliçó de vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Alguns agents externs poden causar greus ferides,  si tens una relació de parella. Hauràs d'acaronar al teu cònjuge més de l'habitual.

És el moment de corregir errors, de fer un pas enrere i arreglar tot allò que impedeix que els teus comptes quadrin. Fes bons balanços i podràs continuar amb el cap ben alt!

Descobriràs noves activitats que beneficiïn la teva salut, fins i tot en companyia de la teva parella o dels teus amics. Els esports en equip són una bona opció, hi haurà riures i complicitat mentre cremes calories.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva estabilitat amorosa i la passió all teu llit seran les teves màximes preocupacions. Seràs creatiu i pensaràs com alegrar a la teva parella en moments inesperats. Les reconciliacions amb el teu ex seran possibles.

Mossegaràs l'ham dels comercials i la publicitat i t'aniràs de compres. Descobriràs després que realment no cal dur-se tant a casa, buscaràs més qualitat que quantitat.

Els resultats es fan visibles ,si és que has estat treballant en el gimnàs o que ha estat un temps a dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs una visió profunda de l'amor i la veritat serà una necessitat absoluta. No voldràs foscor en la teva història de parella, i menys encara, si estàs començant un romanç.

Ningú et podrà trepitjar-te, perquè ets tenaç. El teu convenciment per arribar alt en la vida serà el teu motor.  

Controla el consum d'excitants com el cafè, ja que podries arribar a ser addicte a aquest. Si notes que estàs adormit tot el dia, potser és perquè no descanses adequadament!

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La vitalitat pròpia del teu signe es combina amb la Lluna d’Escorpí i s'encén la foguera de la passió en el teu cor i en el teu dormitori. Les fantasies es convertiran en realitat aquesta setmana.

Es presenten excel·lents notícies per als nadius de Lleó que estan buscant ocupació o canviar el seu lloc de feina per un millor o més rendible. No permetis que s'acumuli la labor postergant una vegada i una altra el que et genera tant odi.

La presència del planeta Mart en el teu signe continua brindant el seu poder i vitalitat per millorar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquesta setmana es viuran moments d'autèntica alegria i també de plaer. Dins teu hi ha un foc que cremarà els llençols del teu llit amb l'ímpetu d'un animal salvatge.

No tindràs problemes econòmics, els riscos són pocs i fàcils de detectar. Alguns planetes et permetran fer flexibles els teus pressupostos i adaptar-te a totes les necessitats.

L'adopció de mascotes sense llar serà molt bona per als Verge que caminen una miqueta solitaris. Un gos o un gat et farà companyia i omplirà la teva vida de felicitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana serà inestable en l'amor per als nadius de Balança. Començaran amb bastant positivitat i harmonia en la seva relació de parella, però cap a mitjan de setmana la confusió i la desconfiança apareixeran.

En el terreny professional, aconseguiràs bons resultats, si t'atreveixes a pactar i associar-te amb els seus col·legues i socis.

La salut física serà bona, el que has de controlar és la tendència a la hiperactivitat que et durà a forçar els cos fins a l'esgotament. Emocionalment, continues evolucionant de manera progressiva.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Seràs transgressor, aniràs contra corrent i viuràs la teva vida afectiva i sexual d'una manera lliure i sense complexos. Trencaràs les cadenes dels pensaments més conservadors!

Un excés d'obligacions i preocupacions serà molt perjudicial per a tu. Et farà contractes pendents de signar, o clients, o diners invertits de pressa i sense pensar.

Per a la teva ànima serà molt guaridor contemplar els teus petits passar-s’ho en gran entre jocs o compartir moments amb els teus pares majors o els teus avis. Gravaràs en el teu cor aquests moments irrepetibles.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Bona setmana per als nascuts sota el signe de Sagitari en l'amor. Mercuri farà que les coses canviïn ràpidament a positiu, i al mateix temps, podran reconciliar-se amb l’ésser estimat, si hi ha hagut alguna confrontació en dies passats.

La vida econòmica dels Sagitari continua expandint-se i millorant aquest mes. Aquesta setmana la tònica continuarà sent l'entrada i sortida de diners de forma equilibrada, amb tendència a un major nombre d'ingressos.

Bona setmana per recuperar hàbits saludables que havies deixat de banda i centrar-se en el teu benestar físic i emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Algú del teu cercle pròxim abusarà de la teva confiança d'una manera grollera. Pot ser que hagis de posar uns límits clars. Els nadius que es trobin solters podrien conèixer una persona juvenil i atractiva que els farà reviure les millors característiques de la vida romàntica.

Superes alguns problemes de comunicació que bloquejaven la teva vida laboral. Dóna-li valor a la teva intuïció, et guiarà cap a les millors oportunitats. Els qui busquen feina, trobaran bones possibilitats.

La salut de Capricorn és molt bona, però no se salvaran aquesta setmana dels devastadors efectes del cansament.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana els Aquari experimentaran diferents sentiments i emocions en el terreny amorós. D'una banda, la relació de parella és estable i harmoniosa, i per un altre, sorgiran alguns conflictes a causa de la desconfiança.

Setmana bastant positiva en el context financer, perquè tot el que estigui relacionat amb els diners sortirà bé. Tant si es tracta d'inversions com de despeses, podràs fer front a totes les decisions relatives als diners amb total seguretat.

Hauràs de vigilar possibles malalties contagioses, que faran la seva aparició cap a mitjan setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No és un bon començament de setmana. Els desacords són molts i et trobaràs amb la necessitat de posar la teva bona voluntat al servei de l'enteniment. Això és vàlid per a la vida familiar i per a les relacions romàntiques.

No sentis pena, avançar en el teu camí sempre et farà deixar enrere el present. La vida és com un viatge amb tren.

Rebràs protecció des del cel, els astres estan amb tu i et beneeixen amb els seus influxos màgics. La bona notícia és que tindràs molta energia positiva, si saps manejar les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari