L’horòscop setmanal de l'11 al 17 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana de l'11 al 17 de novembre

La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana promet ser divertida. Està garantit que no seran dies monòtons i rutinaris, perquè es combinen els episodis de passió amb els de fred en els cors. A vegades, fins i tot desitjaràs passar desapercebut per a gaudir més del teu jardí secret.

Tingues en compte també que desembre és aquí ja, molt a la vora. Si et vas llevant alguns regals dels quals hauràs de fer de cara al Nadal, millor.

Et vindrà de gust molt les activitats al temps lliure, t'apuntaràs a qualsevol activitat esportiva que et faci deixar els problemes a casa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La calma entra per la porta del teu cor. Més enllà del moviment normal del teu dia a dia, siguis solter o aparellat, la veritat és que els pròxims dies estaran marcats per la tranquil·litat. Pràcticament tot el que passi en la teva vida sentimental serà predictible.

Si et deixes portar pels impulsos més primaris, podràs ferir greument els teus estalvis. Seràs un dels signes més capritxosos d'aquesta setmana, gaudiràs anant de compres.

Quan llegeixes una notícia sobre noves malalties et detectes els símptomes de manera automàtica, encara que en realitat estiguis esplèndid.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta setmana tendeix a les bones energies pel que fa a la teva vida sentimental, Bessons. Estàs sent beneït pels efluvis astrals. Si ets dels nadius solters, prepara't per gaudir de trobades que tocaran les teves fibres més íntimes.

Espera sorpreses increïbles per a aquesta setmana. Has desenvolupat moltes capacitats noves i el teu creixement és notable. Els teus assumptes laborals marxen bastant bé i tens molts recursos a la teva disposició per afrontar els desafiaments que es presenten.

La salut del teu organisme és bona en línies generals, però has de cuidar més el teu sistema nerviós.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Al·lucines amb el ràpid que s'està passant el 2019; la seva final està molt a la vora i fas balanç de quins van ser els teus propòsits d'any nou en matèria amorosa, quins has complert i quins han estat les teves matèries pendents.

De cara a futures inspeccions o controls de qualitat, procura ordenar tots els teus assumptes econòmics. Apunta quines factures has pagat, quines estan per arribar i fes una llista amb les persones que et deuen diners.

El teu cos t'insta a prendre infusions i aliments que t'ajudin a lluitar contra la retenció de líquids.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Setmana per eliminar de la teva vida tots aquells valors, sentiments, rutines, situacions i, fins i tot, persones que ja no t'aporten res positiu i, així, donar pas a tot el nou que està per venir. El cap de setmana el teu atractiu i sensualitat estaran pels núvols.

A la feina, les xafarderies i rumors augmentaran massa. És millor que et mantinguis al marge. Una multa de trànsit per excés de velocitat desajustarà el teu pressupost setmanal.

La mala postura que tens quan estàs assegut et causaran dolors cervicals. Has de corregir-la o danyaràs la teva columna.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Intentes prendre't aquests dies amb una mica més de calma, aixecant el peu del pedal accelerador, però sense que tu puguis fer res tot es precipita. Les coses canvies, ocorreran coses impredictibles i hauràs de parar-te a prendre oxigen i assimilar els canvis. 

Has esborrat la paraula impossible del teu vocabulari. Saps centrar els teus esforços a aconseguir fruits concrets i tangibles.

Et vindrà de gust veure't diferent davant el mirall i pensaràs passar per quiròfan per a fer-te algun retoc, però que els mateixos siguin subtils. No perdis les característiques del teu rostre, són el teu senyal d'identitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que començaràs la setmana bastant tranquil·la en l'amor, de mica en mica aniràs expandint una força i carisma que et farà gaudir al màxim de les relacions. L'amor s'expressarà pels porus de la teva pell, faràs plans, et divertiràs amb els teus éssers estimats i fins i tot pot ser que trobis l'amor si estàs solter.

D'altra banda, pel que fa als diners i treball, els Astres aquesta setmana t'acompanyen per portar-te abundància i prosperitat en moltes formes.

La salut serà bona superant totes aquelles molèsties que t'estaven fent la guitza durant els darrers dies.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sabràs que el millor refugi és en braços de la teva parella i que aconseguir una instància d'intimitat emocional reforça la vida sexual. Els solters potser es troben molt distrets i no s'han adonat que l'amor està molt més prop del que imaginen.

Aquest mes hi haurà molt moviment en la teva zona dels béns materials i la seguretat financera. Podries rebre notícies sobre llegats o herències que han trigat a resoldre's.

La teva salut en general és perfecta, et sentiràs bé i ple de vitalitat i desitjos de realitzar els teus plans amb optimisme.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal de Sagitari porta en l'amor molt bones notícies. Els Astres t'han beneït amb el carisma, l'atractiu i la dolçor suficients perquè aquesta setmana sigui pràcticament perfecta en els assumptes del cor.

Econòmicament els nadius de Sagitari estan en bona posició, no obstant això, començaran la setmana amb bastant despesa. Els diners entren i surten a dojo, per la qual cosa requerirà a mitjan setmana d'un reajustament per a poder continuar comptant amb l'abundància.

Molt bona salut en general, només hauràs d'equilibrar l'alimentació. Menja més fruita i verdura i restringeix els greixos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els problemes semblaran no acabar, aquesta setmana comença tibant i amb friccions. Cap al cap de setmana, els conflictes minven i tornes a un estat d'alegria i confort interior en el qual pots veure la teva vida amb més tranquil·litat i esperança.

Durant tota la setmana estaràs desenvolupant millors estratègies per fer la teva professió. Sents que estàs en bona companyia quan els teus companys et retornen la teva bona energia amb confiança i suport.

Quan acumules cansament i les emocions es regiren, acostuma a succeir que les defenses baixen o que el cos es posa a la defensiva.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari per a l'amor porta algunes dificultats aquesta setmana. El començament de setmana estarà marcat pel descontentament. Sentiràs que els falta alguna cosa i deixaran que l'ego els condueixi per un camí de retrets i falses il·lusions.

Quant als diners, començaran gastant molt, però la teva economia s'equilibrarà cap a mitjan de setmana.

Finalment, pel que fa a la salut, gaudiran de bona salut i s'interessaran per les medicines naturals. Et sentiràs bé d'ànims i seran capaços de sortir de si mateixos per a compartir amb els altres.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els problemes que has patit els últims mesos han fet que canviïs. Necessitaràs tenir una conversa sincera amb el teu cònjuge per a adaptar la vostra relació al teu nou jo. El cap de setmana tindrà un aire més casolà. Et vindrà de gust cuinar i anar a visitar els teus familiars.

Dies propensos a les pèrdues, si prestes diners a un conegut o si fas inversions una miqueta arriscades. A la feina, regnarà el bon rotllo i la companyonia.

Tantes converses t'afectaran les entenimentades vocals i estaràs afònic uns dies. Mentalment, estaràs alegre i amb l'autoestima alta.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari