L’horòscop setmanal del 10 al 16 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 10 al 16 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Venus serà el teu aliat en els pròxims set dies i intentarà que l'ambient sigui càlid. Et sentiràs molt proper al teu cònjuge o parella, tant, que a vegades us entendreu sense la necessitat de parlar.

La influència ben considerada del planeta Mart augmentarà l'habilitat professional i promourà iniciatives empresarials reeixides.

Et sentiràs capaç de moure muntanyes, com si una força digna de l'heroi Hèrcules posseís el teu esperit. Però no ets un ésser mitològic, així que vés amb compte de no exagerar i respectar els límits del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus no et donarà cap regal en la setmana que es presenta davant teu, així que hauràs de fer un esforç de restricció perquè un comportament inconstant no et perjudiqui.

Tot serà positiu i rendible en l'àmbit professional, almenys per a la majoria, perquè les estrelles us animaran a una gran concentració i un gran poder de treball.

Les teves bones intencions en la salut sovint són rebutjades pel teu entorn, que sempre tenen una opinió sobre què hauries de fer i què no. Això et provocarà molta amargor.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta setmana faràs un repàs de les teves conquestes sentimentals. Comprovaràs que poques t'ha, marcat, però si que has après a valorar a la bona gent, amb la qual mantens una amistat.

Necessites posar en ordre els teus comptes, per aquest motiu el millor serà apuntar en una llibreta el que ingresses i el que gastes. No et permetràs molts capritxos.

Estàs una mica obsessionat amb la teva imatge i el que diuen de tu. Per sortir amb els teus amics a sopar, no engreixaràs ni et crearàs un problema de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les teves relacions conjugals es faran més intenses aquests dies. Estaràs en perfecta harmonia amb el teu cònjuge o en una guerra contínua en el qual els dos sortireu ferits.

El teu poder d'assimilació de nous coneixements serà sorprenent. Així que continua formant-te o comença a fer-ho, ja que actualment la teva saviesa està sota mínims.

Amb el suport d’una sèrie de planetes positius, gaudiràs d'un bon to físic i, sobretot, d'una moral excel·lent. Et permetrà enviar l'estrès fins al planeta Plutó.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El destí et duu a batallar amb situacions de risc en la teva vida romàntica. Avalua si és un joc o si és amor veritable.

No és habitual que et prestis a bromes en l'ambient laboral. Saps que això no acaba bé, avui és un comentari innocent i demà podries patir una falta de respecte. Projecta la teva energia en assumptes productius.

Una idea brillant està començant a sorgir en la teva ment, deixa-la sortir a la llum. Si no fos pels descuits, et sentiries molt bé. Les símptomes que pateixes responen que et deixes portar per la temptació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En el començament d'una relació desitges passar les 24 hores del dia amb la teva parella. No obstant això, la distància i els compromisos professionals poden suposar un obstacle en aquests moments.

Arribes nou a una empresa i hi ha moltes esperances posades en tu, així que esforça't per a donar el millor de tu. No perdis el bitllet que et van donar uns amics.

Les bones temperatures aconseguiran que estiguis molt animat. Això sí, quan surtis al carrer procura beure molta aigua i aplicar-te crema sobre la cara per no sofrir cremades.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La setmana començarà de manera positiva en tot el relacionat amb l'amor, només has de posar en pràctica una actitud més oberta. Fuig de les idees preconcebudes sobre la parella, escolta l'altra persona i obre la teva ment a noves possibilitats.

En l'àmbit financer i professional, explotar les qualitats personals tindrà molt pes. Les negociacions i nous negocis funcionar si fas ús del teu carisma.

La teva salut serà bona, excepte per algunes molèsties de poca importància, que tractant-les a temps no et generaran problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tindràs un terrible desig de guanyar cors com si fossin trofeus que exhibir a casa teva. No obstant això, l'atmosfera astral general no et portarà sort en les conquestes amoroses.

Voldràs mirar moltes vegades el rellotge i que el temps transcorri segons els teus desitjos, i sobretot, les teves necessitats. Serà una setmana pròspera, podries cobrar algun deute antic.

Vés amb compte amb el risc de contagi: hauràs de lluitar per reprimir els microbis i els virus. La contaminació de l'aire també pot obstaculitzar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Durant aquesta segona setmana de juny els Sagitaris continuareu gaudint de bons moments en relació amb l'amor. Sentireu més que mai desitjos de compartir temps amb els seus éssers estimats, sobretot amb la parella.

En l’àmbit econòmic, la setmana és molt positiva, perquè no només comptes amb els ingressos regulars necessaris per viure còmodament, sinó que podràs incrementar-los. De la teva capacitat per  triar bones inversions, depèn la seva prosperitat futura.

La salut es recuperarà i estabilitzarà aquesta setmana, el teu cos respondrà favorablement a intervencions quirúrgiques i tractaments mèdics. Hi haurà una gran predisposició a l'aïllament.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi haurà converses per comprendre els diferents punts de vista d'un mateix assumpte que et preocupa i et feia sentir desprotegit. Molt del que has viscut serà passat per un nou filtre aquesta setmana.

No esperis que les coses siguin massa fluides pel que fa als temes professionals i laborals. No és moment de prendre decisions dràstiques.

L'energia astral promet un cabal d'energia vital òptima. La teva psique estarà sent estimulada pels fluxos de Plutó per generar canvis profunds en el teu benefici .

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana Aquari hauràs de trobar noves formes de comunicar-te amb la parella. Se't demanarà honestedat i autenticitat, i sobretot no fer cas d'influències externes. Si cuides les teves paraules, podràs enfortir el teu vincle amorós.

Professionalment et convé diversificar, si tens negoci propi, no dubtis a explorar nous terrenys. La innovació es fa més que necessària, és més, pot ser que necessitis reinventar la teva empresa completament.

Moment especialment favorable per a cirurgies i processos hospitalaris, els Astres et donen suport perquè la recuperació sigui ràpida. Acaba amb els hàbits poc saludables.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Espera moltes situacions increïbles. Podries ser tocat per la vareta màgica de la deessa de l'amor, Venus i estar més enamorat que mai.

En general, la setmana ve carregada d'esperances i notícies favorables.  Podries esperar alguns problemes que requeriran de la teva destresa i rapidesa mental per resoldre's.

Has fet alguns canvis favorables en les teves rutines, això demostra que amb fets millores la percepció del teu propi cos. Continua progressant, et sentiràs magnífic.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari