L’horòscop setmanal del 10 al 16 de febrer de 2020

language-es language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En aquesta setmana el teu cel preveu una forma una mica inusual de comunicar-te. Més que per extensos diàlegs sense final, apostaràs per la comunicació no verbal i li donaràs molt significat als silencis (encara que no tots sabran interpretar-los com desitges).

A la teva casa podria haver-hi una despesa inesperada, potser un electrodomèstic que cal substituir. Hauràs de tirar dels teus estalvis llavors per cobrir totes aquestes necessitats, i ajustar-te una mica més el cinturó.

Controla la quantitat i qualitat dels teus plats i no infravaloris l'esmorzar, que és el primer menjar del dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor comproves que els pols oposats s'atreuen. En les parelles podrien desenvolupar-se algunes discussions, però resultaran d'allò més enriquidores.

Aconseguiràs ficar-te en la pell de la persona que estimes i comprendre les seves pors i les seves inquietuds, descobriràs nous detalls per fer la seva existència més feliç. Tindràs grans oportunitats professionals, tindràs l'oportunitat de bussejar en nous sectors que mai havies considerat.

Li prestaràs molta importància a la teva alimentació. Aquesta setmana intentaràs portar una dieta sana i equilibrada perquè saps que si et trobes bé per fora també ho estaràs per dins.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El teu cor projectarà felicitat. La vida et retorna amb amor i harmonia els teus esforços i tot el que has donat respecte a les teves relacions amoroses i afectives en general.

Si estàs en la cerca d'una nova ocupació, aquesta és la setmana de les entrevistes importants, per això cuida les teves paraules i mostra moderació en les teves opinions.

Cuidar de la teva llar i invertir en alguns estris per millorar la teva qualitat de vida et brindarà grans satisfaccions. Durant aquesta setmana la teva salut no tindrà grans canvis.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs uns dies amb els ànims molt alterats, hi haurà moments de pau i felicitat i uns altres en els quals et sentis profundament desubicat. Llavors no et quedarà més remei que buscar el teu lloc en el món, duplicant els teus esforços. No deixis que aquesta actitud de derrota (que serà més elevada a mitjan setmana) et consumeixi.

Tindràs molts compromisos professionals que et generen poc o gens d'interès, però que ompliran la teva agenda de contactes útils.

Posa al dia la teva agenda mèdica, en aquests dies pot tocar-te una revisió de la qual no et recordaves.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hi haurà alts i baixos amb la teva parella a causa d'intromissions de terceres persones. El solter precipitarà l'inici d'una nova relació en sentir-se massa sol.

En la teva feina serà una setmana dura: cancel·lacions de comandes, negociacions estressants amb clients, acumulació de tasques, hores extra, etc. Començaràs a recuperar diners i, fins i tot, podràs estalviar.

A causa de l'ansietat i l'estrès picotejaràs a cada estona i els teus músculs es tibaran. El consell de l'horòscop per posar-li remei és: porta fruita tallada de casa al teu treball, fes estiraments a cada hora i canvia les dutxes per banys relaxants.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El balanç dels teus amors sortirà positiu aquesta setmana, en la qual el mes de febrer entra en la seva recta final. Tindràs bones eines per satisfer tots els teus desitjos i aconseguiràs grans avanços en la teva relació.

Has estat un Verge que has gastat per sobre de les teves possibilitats? Llavors tu sí que hauràs d'idear noves fórmules per cordar-te el cinturó.

Tindràs una salut més que notable. Els qui hagin sortit d'una operació notaran un gran avanç i el teu sentit de l'humor resultarà brillant, contagiós. Sabràs que el Sol brilla per a tu encara que en la teva família hi hagi problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció en l'amor per a aquesta setmana diu que probablement et mostres molt per la labor d'aprofundir en les teves relacions amoroses, arribant a acords importants amb la teva parella. També hi haurà valentia i compromís per part teva.

En la teva economia, encara que al principi sembli que tot va molt lent, aviat notaràs com aconsegueixes majors ingressos.

En el terreny professional, et donarà la sensació que per més que t'esforcis no aconsegueixes aconseguir l'objectiu que desitges. En relació amb la salut, tindràs problemes amb les teves zones febles: ronyons, estómac i metabolisme.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta setmana aprendràs una cosa molt important, Escorpí, veuràs l'efecte de la teva energia en l'ànim dels altres i en l'estona que et prodiguen els qui t'envolten. Els solters poden esperar que arribin eixelebrades declaracions d'amor.

El millor per a tu, Escorpí , és donar curs a la teva imaginació, créixer i deixar llibertat a les teves idees creatives. Moltes idees i nous mètodes professionals poden arribar a tu si t'alliberes de prejudicis i condicionaments.

Cuida les teves emocions, analitza els teus sentiments i bolca el teu sentir en una expressió artística o terapèutica. Et sentiràs molt bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció aquesta setmana en l'amor Sagitari augura canvis i presa de decisions importants. Això sí, has de cuidar-te de no deixar-te portar pels pensaments negatius per evitar errar en les teves conclusions.

En relació amb les teves finances, hi haurà molt materialisme, fins i tot, pot ser que l'avarícia faci acte de presència en tu. En el terreny professional, tot indica que has aconseguit el control.

La teva salut es mourà d'un costat a un altre, tindràs dies on et sentiràs afligit d'alguna molèstia passatgera i uns altres on les teves energies i forces estaran en el seu màxim.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els desitjos sexuals i la necessitat de conquesta es fan presents en la vida d'aquests nadius i atreuen situacions de seducció més que agradables i divertides. Molts nadius sentiran que alguns assumptes relatius a l'economia sofreixen un retard o refredament en l'evolució.

Els temes que creies que ja estaven encarrilats tornen a mostrar demores i detalls en els quals no havies reparat.

Avui pren contacte amb allò que el teu cos t'indica. Aquests dolors d'esquena, aquesta contractura, necessites relaxar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per a l'amor Aquari aquesta setmana els Astres prediuen lluites i moments de tensió, però sobretot internament. Voldràs posar límits i exigir el teu espai, a més encara carregues emocions de relacions passades de les quals has d'alliberar-te.

Quant a l'àmbit laboral i professional, hauràs de tenir especial atenció amb la paperassa, perquè tot el relacionat amb signatures i burocràcia podria tendir-te algun parany.

Pel que fa a nivell de salut, tindràs dies de molt d'esgotament físic, però que podràs superar cap a final de setmana si aconsegueixes corregir els teus mals hàbits.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La relació amb la teva parella serà molt bona, amb molt d'afecte, petons i abraçades. El cap de setmana el teu humor serà inestable i una cosa paranoica creient que la teva persona estimada t'està sent infidel.

En la teva ocupació continuaràs sentint-te amb alts i baixos. Hi haurà dies en què se't faci un món anar a treballar. No et faltarà els diners si saps moure't. Pots treure diners de la compravenda d'objectes i de petites inversions.

Seràs propens a petits accidents. Per exemple: una torçada de turmell a causa d'una llosa trencada o colpejar-te un dit del peu amb una taula.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí