L’horòscop setmanal de l'1 al 7 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, de l'1 al 7 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per als solters Àries la cerca d'aquest company de viatge que anheles està en marxa. Aquesta podria ser molt més intensa a mitjan d'aquesta setmana.

En assumptes empresarials i laborals, l'èxit d'altres persones serà essencial perquè et decideixis a complir els teus somnis, i això es complementa amb un gust avançat per l'estalvi.

Tindràs una mentalitat molt oberta per conèixer enfocaments diferents dels teus, tant en activitats físiques i esportives com en el pla espiritual.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

N'hi ha prou de ser un Taure solter, si realment vols tenir una parella. Segur que fas tot el que està a la teva mà per tenir una cita de tant en tant?

Treballar és important, has de guanyar diners per mantenir una vida decent i assegurar el teu futur i el de les teves persones estimades. Però no entris en una espiral d'addicció a la feina amb moltes hores extres.

Aprofita els dies que siguis més sociable per fer esports en equip. No hi haurà cap entorn hostil per a tu en aquest sentit, et sentiràs còmode allà on vagis.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La teva relació de parella es troba en un període de molta estabilitat, però també necessites fer una cosa diferent per fugir de la rutina. Procura ser més sincer amb la teva parella.

Una vegada que rebis el sou del mes, el gastaràs en alguna cosa que feia temps que necessitaves. Rebràs una sèrie d'encàrrecs a la feina que serviran per posar a prova la teva capacitat de resolució.

T’acostumes a despistar amb bastant facilitat, sobretot quan fas una cosa molt mecànica. Així que posa els cinc sentits quan empris el foc de la cuina o els ganivets.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Encara que el cap de setmana hagi esclatat alguna batalla domèstica, fet no impossible, en aquesta setmana predominarà la pau ja des dels seus primers moments.

És època de recollida de fruits. Quan has plantat últimament en negocis i inversions? Ara hauries de buscar els guanys i guardar-les en lloc segur per a èpoques de vaques magres.

Establiràs llaços forts en l'àmbit social amb persones que facin les mateixes activitats vinculades al benestar que tu, per exemple, companys de gimnàs o membres del teu equip de bàsquet.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És important que aprenguis sobre la comunicació. La forma com parles, com escoltes el que et diuen. Pots concertar una trobada amb la teva família, una reunió on observis amb cura les formes que no aconsegueixes millorar.

Estàs gaudint dels bons influxos de planetes que t'ajuden a reforçar la teva situació econòmica mentre augmenta també la teva creativitat i el teu valor personal.

No hauries de tenir pudor a sentir-te malament. Ets humà i això a vegades fa mal. Intenta fer  exercicis per mantenir-te en el present i calmar l'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Quan tens un problema intentes solucionar-lo pel teu compte sense parlar-ho amb ningú. Rebràs molts elogis durant aquests dies, però tampoc és qüestió que et relaxis. També estaràs subjecte a les crítiques.

Ordenaràs els teus comptes. Totes aquelles factures que tens pendents, en comptes de guardar-les en un calaix, les aniràs pagant perquè després no se t'acabin oblidant.

Veient els bons resultats aconseguits per un amic amb l'esport, tu et començaràs a animar i seguiràs el seu mateix camí. Intenta realitzar un exercici que s'adapti a les teves condicions físiques.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Serà una setmana mogudeta en el terreny amorós, però fent ús la teva creativitat podràs resoldre qualsevol situació problemàtica. L'important és que no perdis els nervis i recorris al diàleg.

Econòmicament, serà la teva feina allò que decideixi els teus ingressos. El millor és que et concentris a fons en els teus objectius i duguis a terme decisions meditades, no et deixis dur per impulsos sobtats.

Hauràs d'anar amb compte a començaments de setmana per no patir un petit accident domèstic. Vigila els teus impulsos emocionals i tracta d'equilibrar-te o et passaran factura.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

T'anirà especialment bé en l'amor, encara que hauràs de jugar una mica amb la teva agenda.  La teva  feina o les obligacions de família no t’han d’impedir gaudir de la vida en parella.

En el teu lloc de treball, s'afavoreix el creixement personal i la curiositat, que facis moltes preguntes, que ofereixis el teu punt de vista sempre que puguis.

Un bon desenvolupament del teu físic anirà acompanyat d'un creixement espiritual. Prendràs consciència del teu cos i sabràs què et convé i què és millor allunyar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Es preveu una setmana molt sorprenent en l'amor per als nadius de Sagitari. L'aventura, la diversió i el plaer seran les notes que sonaran durant aquests set dies. Sorpreses, proposicions inesperades i tot tipus d'aventures t'esperen.

La Deessa Fortuna estarà de la teva part aquesta setmana guiant-te i aconsellant-te la millor manera d'incrementar els teus ingressos. No tinguis por d'invertir en projectes prometedors.

Físicament et sentiràs bé, estaràs més pendent de la teva salut en tots els àmbits, no només del teu físic.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Arriba l'eclipsi que afecta els nadius del teu signe i al del teu complementari Cranc. S’incrementaran les vostres diferències.  El diumenge arriba l'alleujament al cor. Tingues clar que has après una cosa molt important en assumptes del cor i la família.

Confia en els teus pressentiments per al desenvolupament d'una idea de negocis molt bona que fa temps que somies. El dijous evita per tots els mitjans pujar el to o respondre a discussions que es plantegen en el teu entorn laboral.

És una setmana tranquil·la en tot allò que refereix a la salut. Oblides per fi els darrers maldecaps.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Començaràs la setmana amb gran harmonia i tranquil·litat en el terreny amorós. Els primers dies només hauràs de gaudir de la teva relació de parella, així que no hi haurà res a destacar, tot marxa com cal.

En matèria econòmica, hauràs de passar a l'acció, perquè ja tens el plantejament al teu cap. Dirigeix els teus objectius a metes més altes i aconseguiràs augmentar els teus ingressos. No temis fer el pas que et condueixi cap a l'èxit material.

Referent a la salut, els Astres estan de la teva part perquè et protegeixen. No hauràs de patir per cap malaltia en concret.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'eclipsi que es donarà en el signe de Cranc, et dóna suport a viure amb major intensitat les teves emocions i manifestar els teus sentiments de la manera més tendra. Si tens una reunió social, controla’t tu mateix. No et deixis temptar.

Espera dies de molta feina, hauràs d'administrar la teva energia per no fatigar-te tant en el físic com en el mental. Això també afecta les persones que treballen amb tu.

Aquesta setmana els astres et sol·liciten que cuidis el teu aparell digestiu. Que miris d’allunyar-te de greixos poc saludables i sucres refinats.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari