La predicció setmanal de l'1 al 7 d'abril

Llegeix aquí les prediccions d'aquesta setmana

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES (21 de Març - 19 d'Abril)

Et tocarà conrear la virtut de la paciència durant aquesta setmana que inaugura el mes d'abril, i això que la teva intenció principal serà trobar l'harmonia en l'amor.

En el camp professional, la teva tenacitat i el teu coratge es convertiran en les teves millors armes per a lluitar contra aquells agents que podrien qualificar-se com a enemics.

En el cas que tinguis temps i ganes, cerca noves teràpies alternatives per a millorar el teu benestar, prova alguns massatges que mai t'hagin fet.

Si vols llegir la predicció completa d'Àries d'avui, clica aquí

TAURE (20 d'Abril - 20 de Maig)

Alguns solters de Taure començaran a interessar-se per una persona que no coneixen gaire, algú que va aparèixer a la teva vida fa poc gairebé com per art de màgia. Per als matrimonis ja entrenats, l'harmonia i el benestar estaran a prop.

La càrrega de responsabilitats professionals i familiars pesarà sobre les teves espatlles, i pots estar mancat de lucidesa en determinats moments.

Determinats astres incidiran de manera directa en el teu apetit. Hi haurà moments en els quals tinguis ganes de tota mena de llaminadures, especialment d'aquelles que no prens des de fa força temps.

Si vols llegir la predicció completa de Taure d'avui, clica aquí

BESSONS (21 de Maig - 20 de Juny)

La vida en parella no té res a veure amb el que pensaves. Has d'estar preparat per assumir més responsabilitats. Tampoc gaudiràs de la llibertat d'abans.

No pots presumir de ser un bon gestor, ja que la teva economia està passant per un mal moment. En l'àmbit laboral has de mantenir-te en un segon pla, deixant que siguin uns altres els protagonistes.

Davant qualsevol senyal hauries d'escoltar el teu cos. Si estàs seguint algun tractament, hauries de saber que l'alcohol i les pastilles no casen del tot bé.

Si vols llegir la predicció completa de Bessons d'avui, clica aquí

CRANC (21 de Juny - 22 de Juliol)

El solter tindrà èxit conquistant cors, encara que realment et vindria de gust només tenir un, per sempre i de manera formal. Pel que fa a les parelles, serà un bon moment per confessar allò que amagues des de fa temps i també per perdonar el que t'expliqui l'altra persona.

En l'àmbit laboral, serà el moment perfecte per organitzar projectes a gran escala.

Controla l'ús de la sal en els àpats. Encara que et soni com una cosa típica, aquest producte en excés és nociu per a la salut. És dolent per a la tensió i col·labora en la retenció de líquids.

Si vols llegir la predicció completa de Cranc d'avui, clica aquí

LLEÓ (23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pots esperar grans benediccions pel que fa a la teva vida sentimental. Et trobaràs enfront d'una situació que afecta de forma negativa a persones que estimes de debò. Hauràs de prestar el teu suport.

Els alineaments planetaris indiquen una possibilitat d'experimentar amb les noves tendències o formes de comerç electrònic. Rebràs elogis. No deixis d'organitzar el teu treball pas a pas per a trobar l'èxit que tant cerques.

En línies generals tot el que es refereix al benestar corporal és òptim.

Si vols llegir la predicció completa de Lleó d'avui, clica aquí

VERGE (23 d'Agost - 22 de Setembre)

Un excés de preocupacions farà que desatenguis una sèrie de compromisos personals. No pots prioritzar els assumptes laborals enfront dels sentimentals. Pensa en tot el que pots arribar a perdre.

Hauràs d'afrontar una sèrie de pagaments, però en el moment de la veritat t'adonaràs que alguns terminis ja han finalitzat. Presta atenció al telèfon perquè rebràs una oferta.

Comets un greu error quan decideixes buscar a Internet els símptomes que tens. La feina t'obliga a passar moltes hores assegut, així que intenta fer passejos de tant en tant.

Si vols llegir la predicció completa de Verge d'avui, clica aquí

BALANÇA (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'àmbit de l'amor, els Balança han d'evitar les decisions en calent i, davant la perspectiva d'una ruptura, prioritzar la cerca de solucions per aconseguir un final menys traumàtic.

L'arrel dels fracassos provenen de la precipitació que deriva de l'estrès. Per tant, per retrobar-te amb la satisfacció i l'èxit és imprescindible guiar els teus actes a través del rigor que t'ofereix la racionalitat i la lògica.

Els problemes que arrossegues per la falta de descans poden desencadenar en una fallada generalitzada del teu sistema de defenses, la qual cosa t'exposa a infeccions i malalties.

Si vols llegir la predicció completa de Balança d'avui, clica aquí

ESCORPÍ (23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Malgrat la influència una mica desestabilitzadora de diversos planetes de l'Horòscop Màgic, hauries de poder trobar solucions per viure millor amb la teva parella. No et desanimis pels obstacles que trobaràs perquè els pots superar perfectament.

Les conferències i seminaris, les exposicions i les noves reunions en general, no només proporcionaran descobriments interessants, sinó també excel·lents contactes.

Deixa't anar una mica, i sol·licita si ho veus necessari ajuda mental i física. Cerca un enfocament que remi a favor del teu benestar i que es combini amb un desig real de divertir-te.

Si vols llegir la predicció completa d'Escorpí d'avui, clica aquí

SAGITARI (23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tot i que la teva percepció dels altres pot estar alterada per la teva pròpia visió del món, aquesta setmana estarà marcada pels sentiments positius i la tendresa. Tens la necessitat de compartir els teus sentiments amb els teus éssers estimats, així que no et reprimeixis.

La teva situació econòmica no patirà grans canvis. No obstant això, és bona idea prendre llapis i paper i fer balanç d'ingressos i despeses. Una bona administració de les teves finances et prepararà per a futures inversions.

La teva part espiritual serà la base per equilibrar la teva salut emocional i física.

Si vols llegir la predicció completa de Sagitari d'avui, clica aquí

CAPRICORN (22 de Desembre - 20 de Gener)

El millor per a la teva setmana és centrar la teva atenció en tu mateix i deixar que la teva parella faci la seva. Si t'obstines a controlar els seus moviments, acabaràs en problemes i discussions innecessàries. Quan arriba el cap de setmana tot s'endolceix i podràs trobar un lloc en el qual refugiar-te, ni tan sols serà necessari sortir de festa.

Aquesta setmana obre una infinitat de possibilitats per a tu. És important que puguis veure-les i t'adonis del que hi ha al teu voltant.

Estàs sent una miqueta pessimista i arrossegant preocupacions que són innecessàries. Millorar el teu pensament millorarà la teva salut física.

Si vols llegir la predicció completa de Capricorn d'avui, clica aquí

AQUARI (21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana els Aquari notaran que ha arribat el moment de prendre decisions importants en el terreny amorós. No obstant això, rebran inspiració a través de converses o textos, que els donaran les claus sobre el camí a seguir.

En l'àmbit professional i laboral, tindràs l'oportunitat de liderar projectes on s'apreciarà de manera molt positiva la teva creativitat. Si no tens treball, la confiança en les teves pròpies habilitats donaran com a resultat una molt bona impressió en les entrevistes.

Recorda que el teu cos físic necessita la teva part emocional per a sentir-se complet.

Si vols llegir la predicció completa d'Aquari d'avui, clica aquí

PEIXOS (20 de Febrer - 20 de Març)

La relació que tens amb la teva parella és una cosa íntima. Ningú hauria de tenir el poder per interferir ni opinar. Hauràs de treure forces i formes diplomàtiques d'on puguis per aturar una tempesta indesitjable.

Hi ha moltes alineacions planetàries que mostren que tens la sort de la teva banda. No hauries de desaprofitar l'ocasió, ja que pots tancar alguns negocis pendents.

La pell és una de les zones més sensibles per a tu aquesta setmana, és l'òrgan que et connecta amb el món exterior. Surt del somni i enfoca la teva ment.

Si vols llegir la predicció completa de Peixos d'avui, clica aquí


Comentaris

envia el comentari