La predicció mensual del mes de setembre

Llegeix aquí les prediccions del mes de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs capaç de tractar qualsevol tema vinculat a l'amor, en el millor o el pitjor dels sentits. Res et causarà pudor, ni tan sols els majors problemes de parella. Si la teva relació està en crisi, no intentaràs maquillar la mateixa perquè ningú s'assabenti.

Sigues polit amb els deutes, intenta resoldre totes les que puguis per a advocar per l'honradesa del teu nom.

Vés amb peus de plom durant el mes. Si la sensatesa és bona, tot el vinculat amb la teva salut i el teu benestar estarà calmat i segur.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

S'enalteix el teu costat més seductor. Estaràs d'un atractiu irresistible i tu en seràs conscient. Llavors podràs jugar amb les teves millors eines i fondre el cor de qui et dictin les papallones que voletejaran en el teu estómac.

Setembre serà bastant equilibrat, no es preveuen grans forats en la teva economia que t'obliguin a buscar solucions desesperades. Seràs molt dòcil i un bon líder en el treball en equip.

Tot el que duguis a terme en aquest mes que sigui pel teu benestar únicament, perquè a tu et ve de gust i no perquè et veus obligat socialment.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les relacions que es duen a terme a distància portaran alguns dubtes i inquietuds. Al teu voltant hi haurà xafarderies i judicis que pertorben la teva visió dels sentiments, i no serà fàcil esquivar-los, encara que ho aconseguiràs, amb tacte i diplomàcia.

Parlaràs sense embuts de l'economia i això pot fer que algunes relacions millorin, gràcies a la teva franquesa.

Acceptes el teu estat de salut tal com és. No l’amagaràs, si pateixes algun problema i visitaràs al metge, si has estat un temps evitant-lo.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest mes de setembre tens moltes expectatives davant la vida. Somiaràs amb magnificència, i fins i tot seràs capaç de visualitzar-te a tu mateix com un triomfador de pel·lícula, amb una família model en la qual saps com mediar davant qualsevol conflicte.

Ets molt generós. T'esforces a fer la vida dels altres més simple, col·labores de manera desinteressada per arreglar aquest món i ningú pot parlar mal de tu.

Sobre la teva salut, els astres t'aconsellen que no desfasis massa durant els caps de setmana, sobretot amb l'alcohol.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si sents desitjos d'anar un pas més enllà en el teu romanç i comprometre't d'una manera més profunda, aquest mes tens la benedicció astral. En canvi, aquells que se senten angoixats pel seu vincle de parella, trobaran la forma de prendre distància sense ferir els sentiments de l'altre.

La presència de Mercuri i Venus ajudaran els nadius de Lleó a concretar molt del que han projectat en els últims mesos.Les compres i vendes de béns es veuen beneficiades.

Vigila amb els dolors articulars i les contractures. Cal que visitis a un especialista urgentment. 

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'honestedat serà una de les principals preocupacions del teu amor. Però els astres et confonen, no saps si les paraules de la persona estimada són reals o si t'està mentint, i a vegades sospitaràs de tot i de tothom.

La prudència i la confiança en tu mateix et permetran sentir-te útil dins la teva feina quan et trobis perdut.

Seràs creatiu i inquiet, coneixeràs noves persones que t'aportin molt en el pla espiritual i compartiràs amb ells activitats diverses que t'ompliran de relaxació i harmonia.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'Horòscop per als nadius de Balança al setembre augura canvis molt profunds en les relacions de parella. Seran moments crucials, perquè de dur a terme aquests canvis, depèn la continuïtat del vincle amorós.

En l'aspecte econòmic, setembre es presenta bastant equilibrat per als nadius de Balança. Assumiran despeses importants en la primera quinzena del mes, però aconseguiran mantenir la seva economia funcionant perfectament.

En l'aspecte físic, aquest mes només patiràs petites molèsties relacionades amb alguns dels teus punts febles, com la gola o la zona lumbar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquest mes és molt bo per refermar les relacions que estan fent els seus primers passos o arreglar aquelles que tenen esquerdes. La teva història d'amor va bé? Felicitats! Però també pots anar més enllà, demanant la mà a la teva parella o renovant els teus vots nupcials.

Els problemes econòmics t'obsessionen. Vols que la teva família estigui amb les seves necessitats cobertes i pensaràs noves fórmules perquè res els falti. Això et pot portar a fer càlculs mil·limètrics durant hores.

Els Escorpí que han de fer aquest moltes visiten a metges, que sàpiguen que estan en bones mans.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Segons la predicció de l'horòscop per setembre, Sagitari es veurà afectat pel lent moviment de Mercuri. Aquest fenomen afectarà la seva vida amorosa i social per complet. Serà així fins a l'última setmana d'aquest mes, quan les coses començaran a accelerar-se.

La predicció per al signe del Zodíac Sagitari per aquest mes diu que gaudiràs de prosperitat financera. Aprofita-ho per fer una bona inversió.

El teu sistema immunològic s'afeblirà i, per tant, et farà susceptible a malalties menors. Tracta d'evitar aquesta situació a través d'una alimentació adequada.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tots els desitjos es compliran sempre que tinguis una manera d'expressar-te que mostri els teus sentiments i no t’amaguis amb una cuirassa. És hora de deixar enrere les disputes en la vida íntima.

És un mes excel·lent per començar a valorar a aquells que t'acompanyen cada dia en les teves rutines laborals. Et proposaràs aconseguir un somni en relació a la teva professió i les condicions astrològiques són molt positives.

Saturn es col·loca en fase directa i això afavoreix tot el relacionat amb la recuperació de malalties o l'eficàcia de tractaments mèdics que estiguis realitzant.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest mes de setembre es convertirà en un revulsiu per a tots els nadius d'Aquari en relació amb l'amor. Res tornarà a ser com abans, les influències planetàries us empenyeran a fer canvis en assumptes amorosos.

Aquari començarà el mes de setembre amb algunes dificultats financeres que, d'altra banda, podrà salvar amb l'ajuda de persones molt reunides. Una vegada recuperat, la predicció de l'horòscop per a aquest mes és més positiva.

La teva salut Aquari aquest mes serà molt bona. Les petites malalties que has patit arriben a la seva fi.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs dies d'irritabilitat on et costi escoltar crítiques o suggeriments sense reaccionar de manera agressiva o arrogant. L'energia de Mart podria dur-te a escenes de gelosia. Has de cuidar amb amor i paciència el que t'ha costat construir.

Arriben notícies que et sorprenen. Una persona reunida a tu que t'orienta en una direcció única respecte com valores els diners i la feina.

Hi ha moltes idees noves en el teu entorn. La salut dels nadius del teu signe no presentarà grans dificultats.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari