La predicció mensual del mes d'octubre

Llegeix aquí les prediccions del mes d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En general serà un mes on hi haurà discussions per qüestions d'amor, que s'alternaran amb uns altres més agradables, en els quals no podràs parar de riure al costat del teu cònjuge. Lluita tot el que puguis per a trencar la monotonia.

Seran unes setmanes en les quals somiaràs molt amb projectes cars, amb viatges a llocs remots, amb una casa més gran amb la teva família, o amb més fills.

Es notaran els resultats de les teves accions per perdre pes, si estàs a règim o si estàs practicant esport.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor et sents molt lliure, que els altres comentin sobre la teva forma de viure en parella o els teus gustos romàntics et preocupa bastant poc.  Fins i tot hi haurà moments en els quals triïs provocar només per veure com s'escandalitzen.

El teu punt fort en aquest mes, Taure, serà ressuscitar vells projectes empresarials, actualitzar el que ja està obsolet, i en general, reinventar el que ja no funciona. Aprofita aquest corrent, perquè és francament valuós.

Aposta pels esports suaus, ja hi haurà temps per a entrenaments d'alt rendiment i competicions esportives.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Vius un fort estímul per desenvolupar la vida amorosa sense por. La intimitat sexual així com la seducció i el flirteig seran més importants que altres mesos.

La vida laboral tindrà moviment aquest mes, es tracta de propostes i converses per  aplicar diversos canvis. És probable que a principis de mes et revelin una possibilitat de trasllat o ascens.

L’inconvenient més gran per a la teva salut radica en la teva ansietat i la teva ment. Respiracions conscients i meditació són dues claus a la pau interior que pots utilitzar cada dia.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Valoraràs la teva pròpia essència, t'estimaràs més i fugiràs de les relacions tòxiques. Trenques amb el passat, obres una finestra a l'esperança i a la fantasia. Estàs disposat a enamorar-te de nou, si estàs solter. Dedica més temps a la teva relació, si estàs aparellat.

La impaciència pot ser una enemiga bastant dura, especialment, si tens pendent signar algun acord rellevant per al teu futur.

Hauràs de ser cautelós amb el menjar, especialment si el teu metge t'ha posat algunes restriccions en sal, greixos o qualsevol altre punt.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hi haurà molta energia disponible perquè siguis valent i t'atreveixis a sorprendre la teva parella. Convida-la a una escapada que no teníeu planejada. Octubre propícia la comunicació, així que aprofiteu per  resoldre temes pendents. Els solters tindran un magnetisme especial que podran aprofitar a favor seu.

En temes econòmics, és un bon període per  vendre immobles o objectes de valor, però no per fer inversions. En la teva ocupació no hi haurà grans canvis.

Buscaràs l'equilibri en les teves rutines de salut. Intentaràs dur una dieta més saludable i fer més exercici. No et rendeixis! Aquest esforç es transformarà en benefici.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El que fins ara t'ha donat la vida en l'amor no està gens malament, no és qüestió de queixar-se, però sempre pot ser una mica millor! Per això, enaltiràs el teu ímpetu per fer un pas més i omplir d'atencions la teva parella.

La teva economia està plena de fluctuacions econòmiques. Encara que els teus comptes en un moment estiguin sanejades, serà millor que prescindeixis de luxes i despeses supèrflues.

Podràs començar projectes que requereixen una gran força de voluntat, com començar una dieta o lluitar contra l'addicció als jocs d'atzar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El mes d'octubre serà un mes on els nadius de Balança començaran sentint-se poc atrets pels assumptes del cor. També és probable que posin fi amb una relació amorosa que no els feia bé, i cap a finals de mes, les aventures sexuals seran les protagonistes.

Quant a l'economia, hauran de resoldre molts tràmits legals i paperassa, però al final rebran ingressos extra.

Finalment, la seva salut serà bona, aquest mes serà decisiu per incorporar rutines saludables d'alimentació i activitat física. La prevenció serà la clau.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sentiràs que no fan falta paraules sinó simples imatges divines i còsmiques per comunicar-se. Les poesies i les cançons d'amor toquen fibres especials en el teu cor durant aquests dies.

Gaudeix aquesta temporada, ja que no sempre serà així. Has de ser intel·ligent a identificar què vols per aquest pròxim any. No es tracta de demanar als déus qualsevol cosa en l’àmbit laboral i econòmic

Venus i Mercuri són la clau d'aquest mes. És un moment bo per fer-se una revisió mèdica. Pots acostar-te al teu professional de confiança perquè et vaig guiar i verifiqui que tot estigui bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per  aquest mes d'octubre en l'amor és molt bona per als Sagitari. Viuràs tot un mes on l'amor brillarà amb força en les seves vides. Et sentiràs especialment preocupat per fer feliços als teus éssers estimats i rebràs molt amor a canvi.

D'altra banda, econòmicament, també serà un bon mes.  Saldaràs deutes pendents i triomfaràs en els negocis que emprenguis en solitari, no et convé associar-te en aquest període.

Finalment, necessites posar ordre en la teva vida per millorar el seu estat de salut, així i tot, serà bona.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si vols que les coses millorin, hauràs de començar per assumir els pensaments foscos que passen pel teu cap en lloc de culpar a l'altre. Si t'obres a l'amor, podries sentir que la primavera torna al teu cor.

Durant aquest mes l'important és que encenguis tots els radars, ja que tindràs moltes oportunitats respecte a societats o activitats en grup.

Et sentiràs cansat: l'energia regnant s'oposa a la teva vitalitat i exigeix molt de la teva atenció i vitalitat. Vetlla per la teva integritat emocional i mental, d'això depèn que aquest mes deixi un saldo positiu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest mes d'octubre, Aquari, serà el mes de la transformació interior. Aquests canvis interns influiran positivament o negativament en les teves relacions amoroses, tot depèn de com siguis capaç de viure aquesta situació. No obstant això, els Astres auguren molts moments romàntics i apassionats.

D'altra banda, trobaràs diners fàcilment a mitjans de mes, i professionalment, et convé mantenir la prudència per  no crear conflictes.

Finalment, passaràs per diversos processos vírics, però la teva salut serà bona en general. Això sí, et convindria acudir a teràpia per gestionar millor les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

A mitjan mes, una discussió pot fer trontollar la teva relació. Amb els dies, la tensió generada s'anirà esvaint per deixar pas al romanç. Els solters projectaran una imatge molt sensual i mística que atraurà alguns pretendents. Però a causa d'una actitud massa perfeccionista i de ment tancada, es quedaran sense parella.

No hi haurà grans canvis en matèria econòmica però sí reflexions en el terreny laboral. Et preguntaràs: Realment em fa feliç aquesta ocupació? És un dels meus somnis?

Aquest mes disposaràs d'una salut òptima per a fer qualsevol cosa que et proposis. No tinguis por a provar-ho.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari