La predicció mensual del mes de novembre

Llegeix aquí les prediccions del mes de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Podràs catalogar al pròxim mes de novembre de moltes coses, però no de rutinari. El teu cor jugarà a la ruleta, combinant dies de certa calma amb altres plens de sobresalts i sorpreses.

En el terreny econòmic pots respirar una mica més tranquil. Fins i tot pots descordar un forat del teu cinturó.

El teu sistema digestiu serà fràgil. Tu saps bé quins aliments et causen pesadesa estomacal o acidesa, així que evita’ls! Les teves energies seran bones, sabràs dosificar-les per complir amb totes les teves obligacions i milloraràs la teva manera de descansar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sense arribar a qualificar de la teva vida amorosa de rutinària, sí que és cert que aquest mes de novembre omple la teva vida diària de certa calma, que et permetrà gaudir de les coses petites i contemplar la bellesa de tot el que t'envolta.

La prudència truca a la teva porta després d'una època marcada per les compres compulsives i els antulls fora de lloc.

Lluita contra l'estrès gestionant millor els teus horaris. És important complir amb les teves obligacions professionals i familiars, però també que facis activitats amb les quals gaudeixis.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Venus entra en la teva zona del compromís i la parella i augura moments perfectes d'harmonia i enteniment per als nadius del teu signe, Bessons. Al llarg del mes podràs sentir  un creixent estat de confort emocional.

El procés de modificar la teva imatge social continua i et donarà algunes satisfaccions. Els negocis que vas projectar en els mesos passats  començaran a sol·licitar esforços i tasques concretes.

Els accidents, torçades, petits cops o talls són possibles, si no vigiles. Conserva un estat de calma interna perquè aquesta  energia excitant sigui profitosa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És interessant que facis una parada i facis balanç de com li ha anat al teu cor en els deu primers mesos, i quines esperes del que resta de 2019. La vida social del solter serà divertida, sempre que et permetis sortir una mica més.  

Omples la teva motxilla d'il·lusions i esperances.  Anheles nous aires i trobaràs noves oportunitats per moure el teu currículum i obrir-te noves portes laborals.

Et vindrà de gust fer activitats de risc, que omplin el teu cos d'adrenalina. Podràs fer-ho, sempre que sàpigues quin és el teu límit.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres afavoriran les reconciliacions amoroses, però aquestes relacions hauran de transformar-se, si volen seguir funcionant. El solter es retrobarà amb un amor de la infància amb el qual pot tornar a sorgir l'espurna.

Si saps explotar la teva creativitat i inspiració i aplicar-ho a la feina, l'èxit vindrà a tu en forma d'augment de sou. Tindràs una intuïció molt fina a l'hora de fer inversions rendibles.

Una torçada de turmell a causa d'una relliscada i un dolor en les cervicals per la teva mala postura treballant, seran les úniques malalties d'aquest mes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Perquè el que queda d'any et reporti alegries en el cor, aprèn a anar més lentament per la vida, gaudint del paisatge, donant afecte sense esperar res a canvi i buscant que els canvis succeeixin quan alguna cosa et disgusti.

Et faran propostes una mica difuses per augmentar els teus diners, potser a través d'inversions virtuals. Les promeses no valen res, demana proves fefaents.

De mica en mica vas aconseguint bons avenços en el teu benestar. No obstant això, hauràs de controlar la teva força de voluntat, doncs cada vegada que pot surt per la porta amb intenció de no tornar.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'Horòscop per Balança per a aquest mes de novembre en els assumptes del cor no podria ser més favorable. Hi haurà plenitud, satisfacció, felicitat, comunicació i moltes manifestacions d'amor.

Hi haurà molta entrada i sortida de grans quantitats de diners i també  rebràs importants beneficis econòmics. D'altra banda, en relació amb el treball, serà un mes de reptes i ficar-li moltes ganes a la professió.

La major part d'aquest mes et sentiràs ple de vitalitat, força física i energia. Només hi haurà algun dia amb complicacions menors o petites molèsties.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És el teu mes, Escorpí. Estàs d'aniversari i això renova les teves energies i et porta totes les benediccions des del Cosmos. El teu carisma i la teva capacitat de conquerir  a qui es creui en el teu camí es veuran reforçades per la presència de Mercuri. La vida sexual es veurà incrementada.

Pot ser que tinguis ofertes molt profitoses, oferiments d'ocupació sorprenents i és probable que et trobis davant la signatura de contractes que duen millores a la teva economia.

Aquest és un mes en què els nadius del teu signe poden sentir que l'energia torna als seus cossos.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius de Sagitari començaran el mes arrasant en l'amor. Eros estarà en el seu signe per fer-los encantadors, molt sensuals i sexuals. La passió i el romanticisme, a parts iguals, guiarà les seves relacions amoroses.

Pagaràs deutes, faràs plans d'estalvi, ajudaràs econòmicament a altres  persones i disposaràs d'ingressos més que suficients per viure còmodament.

La salut dels nadius de Sagitari aquest novembre serà bona excepte per dolors musculars persistents que apareixeran a principis de mes i reapareixeran de nou cap a la tercera setmana de novembre. La teva força d'esperit els farà evolucionar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Novembre porta la benedicció de l'amor i el desig de la mà de Venus però abans es desvelaran assumptes amagats. Apareixeran molts temes que et tenen paralitzat però no serà sense un esforç per part teva.

La presència del puixant Mart en la zona de la teva vida professional farà miracles. Pots obtenir èxits que no imaginaves amb un esforç subtil i sostingut.

Quedaran enrere el decaïment o cansament que et llevaven les ganes de fer coses. Si estàs realitzant un tractament per recuperar la salut, els resultats seran bons.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest mes serà molt intens en els assumptes del cor per als nadius d'Aquari. D'una banda, la influència dels planetes presents en el seu signe, t’empenyen  a tancar un cicle per obrir-te a una nova manera de viure i sentir l'amor.

En general serà un mes positiu per a tot el relacionat amb els diners, però sí que has d'equilibrar les teves finances, si no vols acabar amb els teus fons econòmics.

Començaràs el mes sentint-te una mica cansat i amb dificultats per agafar el son, però tot millorarà ràpidament.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Serà un bon mes, si estàs en una relació perquè rebràs regals, carícies, petons, rebolcades, jocs eròtics, bromes, però sobretot molt amor. El solter de Peixos trobarà una persona amb qui connectarà des del minut 1.

Un company de feina s'atribuirà el mèrit del teu treball ben fet. A l'aturat,  li trucaran per realitzar una prova per una feina. Seràs recelós dels teus estalvis i decidiràs no gastar més del necessari.

L'única malaltia física que t'afecti serà una afonia a principis de novembre. Mentalment estaràs molt positiu i et sentiràs feliç i orgullós de tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari